Ontdek de resultaten van een gynaecomastie operatie. Op deze pagina tonen we onze gynaecomastie voor en na foto’s, zodat je een helder beeld krijgt van de mogelijkheden. Boek een consultatie met een chirurg. Bespreek je wensen en de mogelijkheden voor een mooi resultaat.

gynaecomastie Voor
Resultaten na gynaecomastie Na
Mannelijke borst voor Voor
Resultaten van borstweefselvermindering Na
Voor - Mannelijke borstverkleining en buikmarkering Voor
Na - Mannelijke borstverkleining en buikmarkering Na
Teveel mannelijk borstweefsel - voor Voor
Teveel mannelijk borstweefsel - na Na
Voor gynaecomastie chirurgie Voor
Na gynaecomastie chirurgie Na
Voor gynaecomastie Voor
Na gynaecomastie Na

Wat is gynaecomastie man?

Borstvorming bij mannen komt vaak voor. De oplossing is borstverkleining. Borstverkleining voor mannen wordt ook wel gynaecomastie operatie genoemd.

Het woord gynaecomastie betekent overmatige borstontwikkeling bij mannen of jongens. Gynaecomastie kan te maken hebben met je hormoonbalans, waardoor je meer borstklier ontwikkelt of je hebt te veel vetcellen in je borst. Gelukkig is gynaecomastie gemakkelijk te verhelpen met een borstverkleining voor mannen. Voor en na foto’s laten zien wat er mogelijk is met plastische chirurgie.

Borstreductie mannen foto’s

We tonen graag een aantal voor en na foto’s van borstreductie bij mannen. Tijdens een vrijblijvend consult met je chirurg bespreken jullie welke operatie het meest geschikt is. Het doel van een borstreductie bij mannen is om de borstkas een mooi strak, mannelijk silhouet te geven.

Beste kliniek gynaecomastie operatie

Wil je iets doen aan gynaecomastie, dan kies je natuurlijk voor een ervaren chirurg en een betrouwbare kliniek. Bij Wellness Kliniek garanderen we ISO 9001 kwaliteit. Wellness Kliniek was de eerste kliniek voor plastische chirurgie in Europa met dit certificaat. Bovendien zijn we onderscheiden door het onafhankelijke patiëntenplatform WhatClinic als beste kliniek. We wonnen het Award voor uitstekende patiëntervaringen.  Je bent dus in goede handen voor je gyno operatie.

Gyno operatie voor mannen bij Wellness Kliniek

Bij Wellness Kliniek vinden we het belangrijk om de gyno operatie perfect af te stemmen op jouw lichaam.

  • Borstreductie kan eventueel in combinatie met liposuctie borsten. De chirurg kan klierweefsel en /of vet in je borsten verwijderen.
  • Indien nodig kan er bijkomend gekozen worden voor het weghalen van overtollige huid (huidresectie).
  • Soms is bijkomend een tepelcorrectie bij mannen of tepelhof correctie gewenst.

De chirurg stemt met jou af wat de beste oplossing is voor jouw lichaam.

De gyno operatie, onder slaapverdoving, duurt gemiddeld circa 90 minuten. De chirurg zorgt ervoor dat de incisie zo klein mogelijk is, op een plaats waar dit het minst zichtbaar is. Het gyno litteken zal na verloop van tijd steeds meer vervagen.

Wat kost borstverkleining voor gynaecomastie mannen?

Wellness Kliniek biedt transparante all-in prijzen. De kostprijs is afhankelijk van het soort gynaecomastie behandeling dat nodig is om jouw borst een strak mannelijk silhouet te geven. Een standaard gynaecomastie operatie is inclusief BTW en alle zorgen bij Wellness Kliniek.

Ontdek alle actuele gynaecomastie operatie prijzen.

Boek ONLINE en geniet van 50% korting op je consult met de chirurg.

Vrijblijvend consult boeken

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Bespreek je wensen en verwachtingen met de chirurg in een vrijblijvend consult.

Borstreductie voor mannen komt ook in aanmerking voor onze Next Day Surgery service. Wij reserveren je consult en operatie op aansluitende dagen.

Maak een afspraak

Lees alle beoordelingen