Benieuwd naar de prijzen van borstreductie, borstverkleining bij mannen, oftewel de gynaecomastie operatie kosten? Deze hebben we hieronder overzichtelijk weergegeven in de prijstabel.

Consultatie
Consult Borstverkleining | Gynaecomastie 60
Consult Borstverkleining | Gynaecomastie - Online geboekt 30
Borstcorrectie Mannen
Borstverkleining Gynaecomastie | Liposuctie 1295
Borstverkleining Gynaecomastie | Liposuctie + klier verwijderen 2895
Borstverkleining Gynaecomastie | Liposuctie + klier verwijderen + huidresectie 4100
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 31/07/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Consult ingreep

Bij Wellness Kliniek snappen we maar al te goed dat het maken van een keuze voor een mannelijke borstreductie niet altijd de makkelijkste stap is. We vinden het daarom belangrijk dat de chirurgen je goed informeren en de mogelijkheden en gynaecomastie operatie kosten goed met je doorspreken. Ieder lichaam is immers anders.

Bij ons kies je optioneel en gratis voor Next Day Surgery, waarbij het consult en de ingreep op aaneengesloten dagen plaatsvinden.

Maak een afspraak

Toon alle foto's

Wat kost een borstreductie bij mannen?

Gynaecomastie, borstvorming bij mannen, komt vrij vaak voor. De oplossing is borstreductie of borstverkleining bij mannen waarbij vet en/of klierweefsel verwijderd worden. Het littekentje wordt minimaal klein gehouden. Natuurlijk wil je precies weten wat een gynaecomastie operatie kost. Bij Wellness Kliniek hanteren we transparante borstreductie prijzen. De actuele prijzen voor borstreductie zijn hierboven te vinden.

Gynaecomastie operatie kosten

De kostprijs voor een borstverkleining gynaecomastie mannen operatie is all-in. Hieronder vallen de ingreep, voorzorg en nodige nazorg bij Wellness Kliniek. Onze prijzen zijn transparant, zodat je weet waar je aan toe bent.

  • Bij een gynaecomastie borstreductie zal de chirurg overtollig vet in je borst verwijderen.
  • Een extra prijs supplement bij de gynaecomastie operatie kosten kan het verwijderen van klieren zijn.
  • Uitzonderlijk moet er ook huid worden weggenomen. Dit prijssupplement heet huidresectie bij gynaecomastie.

De huidige prijzen voor deze verschillende gynaecomastie operaties vind je hierboven in de kostentabel. Tijdens een vrijblijvend consult kan de chirurg bij Wellness Kliniek je adviseren over wat nodig / wenselijk is.

Gynaecomastie op afbetaling

Indien wenselijk is het mogelijk om bij Wellness Kliniek een spaarpot aan te leggen waar je maandelijks een bepaald bedrag inlegt. Zodra de gynaecomastie operatie kostprijs (je spaarbudget) behaald is, krijg je van ons een uitnodiging om de operatie te ondergaan.

Kosten borstreductie: Next Day Surgery

Bij Wellness Kliniek ontvangen we mannen van over de hele wereld voor een gynaecomastie operatie. Wij bieden – indien gewenst en volledig kosteloos – de Next Day Surgery Service. Dat betekent dat het consult en de ingreep op aaneengesloten dagen plaatsvinden. Dat kan prettig zijn als je wat verder moet reizen naar de Wellness Kliniek.

Borstverkleining mannen / borstcorrectie prijs en ingreep

Het doel van een borstverkleining bij mannen is om de normale mannelijke borstcontouren weer terug te brengen. Eventueel kan de chirurg de tepels, bijkomend, corrigeren.

Borstverkleining bij mannen (voor man boobs) komt vaak voor, want bijna de helft van alle mannen krijgt in meer of mindere mate met borstgroei te maken. Zeker bij het ouder worden kunnen zogenaamde man boobs ontwikkelen. Een borstverkleining mannen of borstreductie met tepelcorrectie is dan een zeer mooie oplossing.

Om een beter beeld te krijgen van eerder behaalde resultaten, neem je een kijkje bij de voor- en na foto’s van een borstcorrectie bij mannen.

Veilige ingreep met kort herstel

Je kiest voor een kliniek met een officieel kwaliteitslabel. Een ISO 9001 certificaat garandeert dat de operatie veilig wordt uitgevoerd, volgens de meest moderne technieken.

De operatie borstreductie bij mannen duurt circa 1 tot 2 uur, afhankelijk van de specifieke gynaecomastie behandeling. Je krijgt slaapverdoving, die bij de gynaecomastie operatie kosten inbegrepen zit. De incisie wordt zo klein mogelijk gehouden, zodat een littekentje nauwelijks zichtbaar is. Het doel van de ingreep is dat je snel hersteld bent en later niemand hoeft te weten dat je een borstreductie operatie gehad hebt.

Het grootste herstel vindt plaats binnen een week. Je krijgt een speciaal verband om de borstkas of een compressiehemd. Je mag dezelfde dag nog naar huis of terug naar je hotel.

Ontwikkeling borstkas en borsten bij mannen

Mogelijk was je jarenlang tevreden over je borstkas/borsten, maar merk je dat de vorm verandert en je borsten dikker zijn geworden. Borstvorming bij heren, op latere leeftijd, komt heel vaak voor. Een verandering van de vorm van de borsten is namelijk geen onnatuurlijk verschijnsel. Gelukkig is er wel wat aan te doen, zodat je borstkas de jeugdige uitstraling behoudt.

Wat te doen tegen borstvorming bij mannen?

Vaak komt borstvorming bij de man voort uit hormoonschommelingen, bijvoorbeeld in de pubertijd of door ouderdom (vaak vanaf 50 jaar). Borsten bij mannen kunnen ook ontstaan door een verandering in het voedingspatroon of het slikken van bepaalde voedingssupplementen of medicijnen. Wanneer je twijfelt over de oorzaak dan raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts.

Goedkope gynaecomastie operatie België

Misschien is het je opgevallen dat de borstreductie prijzen bij Wellness Kliniek België erg scherp zijn. Deze kunnen we bieden dankzij onze jarenlange ervaring en tijdbesparende technieken. Wellness Kliniek heeft 25 jaar ervaring en meer dan 150.000 tevreden patiënten. Een grote kliniek biedt schaalvoordelen en een voordelige prijs-kwaliteitsverhouding. Een korte operatietijd is tevens gunstiger voor een spoedig herstel.

Prijs borstreductie met ISO 9001 kwaliteit

Een goedkope borstreductie in België, maar wel veilig? Wellness Kliniek is ISO 9001 kwaliteit gecertificeerd. ISO is een officieel, internationaal kwaliteitslabel. Wij voldoen dus aan de internationale norm op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Dat vinden we belangrijk. De diskundigheid van de chirurgen en de veiligheid van de patiënt staan voorop.

Lees alle beoordelingen