Veel mannen hebben niet de borstkas/borsten waar ze van dromen. Een borstreductie voor mannen biedt in dit geval uitkomst. Bij Wellness Kliniek in Genk vinden we het belangrijk om esthetische chirurgie voor iedereen betaalbaar te maken. Daarom hanteren we transparante all-in tarieven voor een mannelijke borstreductie. De actuele prijzen vind je in onze kostentabel.

Consultatie
Consult Borstverkleining | Gynaecomastie 60
Consult Borstverkleining | Gynaecomastie - Online geboekt 30
Borstcorrectie Mannen
Borstverkleining Gynaecomastie | Liposuctie (MI) * 1070
Supplement: Huidresectie (MI) * 1650
Supplement: Klier verwijderen (MI) * 950
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro.

Prijzen zijn geldig tot 31/03/2023. Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve diegene die aangeduid zijn met een sterretje. Dit zijn behandelingen die vrijgesteld zijn van BTW indien er na het consult blijkt dat het om een medische indicatie gaat.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Mannen borstcorrectie

De borstcorrectie kan bestaan uit een borstverkleining gynaecomastie, dit in combinatie met liposuctie waarbij overtollig vet verwijderd wordt. Indien er ook overtollige huid verwijderd moet worden dan kun je als supplement kiezen voor een huidresectie. Zo wordt de borstkas weer mooi strak.

Ook het verwijderen van klieren behoort tot de mogelijkheden. Dit wordt gedaan als de klieren dusdanig groot zijn dat ze ervoor zorgen dat de borsten vrouwelijke vormen aannemen. Voor iedere patiënt kijken we naar de best passende ingreep, afgestemd op jouw lichaam.

Daarnaast kan de borstreductie gecombineerd worden met een tepelcorrectie van een of beide tepels. Hier kan bijvoorbeeld een zwelling zitten (gynaecomastie), wat niet alleen esthetisch onwenselijk is, maar ook pijn kan doen.

Om een beter beeld te krijgen van resultaten die we in het verleden behaald hebben, raden we je aan om een kijkje te nemen bij de voor- en na foto’s van een borstcorrectie bij mannen.

Veilige ingreep met kort herstel

De operatie borstreductie bij mannen duurt circa 90 minuten, afhankelijk van de specifieke behandeling. Hierbij wordt een slaapverdoving of algemene verdoving toegediend. We werken met speciale technieken waarbij we de incisie zo klein mogelijk kunnen houden. Het grootste herstel vindt plaats binnen een week. Je krijgt een speciaal verband om de borstkas.

Overnachting is niet nodig. Natuurlijk bieden we wel de juiste nazorg waar nodig. Wil je toch liever een nachtje blijven? Het is optioneel mogelijk om een overnachting in een gedeelde kamer of privékamer te boeken.

Ontwikkeling borstkas en borsten bij mannen

Mogelijk was je jarenlang tevreden over je borstkas/borsten, maar merk je dat de vorm verandert. Ook in dat geval kun je natuurlijk terecht bij Wellness Kliniek. Een verandering van de vorm van de borsten is namelijk geen onnatuurlijk verschijnsel.

Vaak komt het voort uit hormoonschommelingen, bijvoorbeeld in de pubertijd of door ouderdom (vaak vanaf 50 jaar), door een verandering in het voedingspatroon of het slikken van bepaalde supplementen of medicijnen. Wanneer je twijfelt over de oorzaak dan raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts.

Prijs gynaecomastie operatie

Mogelijk is het je opgevallen dat de prijzen voor een borstverkleining bij Wellness Kliniek erg scherp zijn. Deze kunnen we bieden dankzij onze jarenlange ervaring en tijdbesparende technieken. Een korte operatietijd is tevens gunstiger voor een spoedig herstel.

Consult borstreductie mannen bij Wellness Kliniek

Bij Wellness Kliniek snappen we maar al te goed dat het maken van een keuze voor een mannelijke borstreductie niet altijd de makkelijkste stap is. We vinden het daarom belangrijk om je goed te informeren en de mogelijkheden voor jouw borstkas met je door te spreken. Ieder lichaam is immers anders.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor gratis advies of maak een consult afspraak met een van onze artsen.

Lees meer over "Borstreductie mannen bij gynaecomastie"

Lees alle beoordelingen