Er zijn verschillende soorten tepelcorrecties bij mannen mogelijk: de tepels kleiner maken, uitstekende tepels aanpassen, ingetrokken tepels corrigeren, etc. De chirurg bespreekt de mogelijkheden met jou en informeert je over de verwachte resultaten.

Consultatie
Consult Tepelcorrectie 60
Consult Tepelcorrectie - Online geboekt 30
Tepelcorrectie
Tepelcorrectie 2200
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro.

Prijzen zijn geldig tot 30/06/2023. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wat kost een tepelcorrectie bij mannen?

Niet iedere man is tevreden over de vorm en/of omvang van zijn tepels. Gelukkig is dit met een relatief eenvoudige ingreep aan te passen. Bij Wellness Kliniek voeren we de tepelcorrectie snel en veilig uit, dit aan een transparante all-in prijs. De tarieven zijn hierboven te vinden in de prijstabel. Vrouwen kunnen terecht op de pagina tepelcorrectie voor vrouwen.

Tepelhof of tepels verkleinen bij man

Net zoals vrouwen kunnen ook mannen onzeker worden wanneer de tepels of de tepelhof aan de grote kant is. Een tepelcorrectie voor mannen biedt uitkomst. Ook wanneer beide tepels een verschil in grootte hebben kan chirurgie de oplossing zijn. Zo ga je voortaan weer zelfverzekerd door het leven.

Opgezwollen of ingetrokken tepels

Mannelijke tepels kunnen gedurende het leven van vorm veranderen. Soms krijgen mannen last van een borstzwelling, meestal in de pubertijd of vanaf een leeftijd van 50 jaar. Hierbij voel je een soort schijfvormige zwelling achter de tepel.

In de meeste gevallen (raadpleeg bij twijfel een dokter) is dit geen zorgwekkend verschijnsel, het is het gevolg van hormoonschommelingen. Met een tepelcorrectie kom je van deze pijnlijke en opgezwollen tepel af. Ook ingetrokken tepels bij mannen kunnen een reden zijn om voor deze ingreep te kiezen.

Boek een vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek

Voordat je de beslissing maakt of je een mannelijke tepelcorrectie wilt laten uitvoeren, bieden we je graag eerst de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met onze specialisten. Hij of zij kan je adviseren over de mogelijkheden voor jouw lichaam. Nu al benieuwd naar resultaten die we eerder behaald hebben? Bekijk hier foto’s van een tepelcorrectie bij mannen.

Kleine ingreep zonder overnachting

Een tepelcorrectie voor mannen is een kleine ingreep die binnen circa 30 minuten uitgevoerd wordt onder lokale verdoving. De incisie is minimaal en hangt af van de precieze ingreep, maar is meestal rond de 4 mm. Overnachten is niet nodig en na de ingreep leggen we een verband aan. Binnen een dag heeft het grootste herstel al plaatsgevonden.

Transparante kosten tepelcorrectie man

Bij Wellness Kliniek vinden we het belangrijk om transparant te zijn over de prijzen zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Onafhankelijk van de correctie aan jouw tepels hanteren we een standaard all-in prijs. Optioneel is het mogelijk om een overnachting bij te boeken, maar dit is zeker niet noodzakelijk.

Het lichaam waar je van droomt

We streven ernaar om esthetische chirurgie voor iedereen betaalbaar te maken. Met een tepelcorrectie krijg je als man wellicht het lichaam waar je altijd al van droomde. Optioneel kunnen we de ingreep combineren met een borstreductie bij mannen. Boek nu een vrijblijvend consult en neem de mogelijkheden door.

Lees meer over "Tepelcorrectie bij mannen"

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Lees alle beoordelingen