Er zijn verschillende soorten tepelcorrecties bij mannen mogelijk: de tepels kleiner maken, uitstekende tepels aanpassen, ingetrokken tepels corrigeren, gezwollen tepels verkleinen, ongelijke tepels harmoniseren, et cetera. De tepelcorrectie man kosten vind je hieronder in de prijstabel.

Consultatie
Consult Tepelcorrectie 60
Consult Tepelcorrectie - Online geboekt 30
Tepelcorrectie
Correctie per ingetrokken tepel 750
Tepelcorrectie - tepels kleiner maken - per tepel 750
Tepelhofverkleining | per tepel 1100
Tepelcorrectie - beide tepels 1500
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 30/06/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wat kost een tepelcorrectie voor mannen?

Niet iedere man is tevreden over de vorm en/of omvang van zijn tepels. Gelukkig is dit met een relatief eenvoudige ingreep aan te passen. De chirurgen bij Wellness Kliniek voeren de de tepelcorrectie snel en veilig uit. De tarieven zijn hierboven te vinden in de prijstabel. Vrouwen kunnen terecht op de pagina tepelcorrectie voor vrouwen.

Prijs tepelcorrectie man: alle kosten inclusief

Wellness Kliniek heeft een officieel erkend kwaliteitslabel. De kliniek is bekroond voor uitstekende patiëntenervaringen. ISO 9001 kwaliteitsgarantie (gecertificeerd) betekent dat je in veilige handen bent en dat de prijzen van de behandelingen transparant en alles inclusief zijn. De BTW is in de prijs van de kosten tepelcorrectie inbegrepen, alsook alle zorgen na de ingreep. Tepelcorrectie kan onder plaatselijke verdoving. Kies je voor slaapverdoving, dan betaal je een meerprijs.

Waarom tepelcorrectie man met Next Day Surgery Service?

Wellness Kliniek is één van de grootste klinieken voor plastische chirurgie in Europa. We ontvangen veel internationaal cliënteel. Daarom bieden we optioneel een speciale Next Day Surgery Service. Dat wil zeggen dat het consult en de ingreep op aaneengesloten dagen kunnen plaatsvinden.

Een goed gecoördineerde consult en operatie service spaart reiskosten en tijd voor de klant. Deze service is gratis, en zit inbegrepen in de all-in tepelcorrectie mannen prijs.

Waarom een tepelcorrectie bij mannen?

Als mannen last hebben van gezwollen tepels of borstvorming, spreken we van gynaecomastie. De borsten kunnen gecorrigeerd worden met een borstreductie of gynaecomastie operatie, de tepels met een speciale techniek voor tepelcorrectie voor mannen.

Het harmoniseren van de borstkas is een ingreep waar veel mannen erg blij mee zijn. De chirurg bij Wellness Kliniek adviseert je over de mogelijkheden en wat bij je lichaam past.

Voor en na foto's tepelcorrectie bij mannen

De beste plastisch chirurg voor tepelcorrectie?

Een tepelcorrectie is een kleine plastisch chirurgische ingreep die ongeveer 30 minuten duurt en uitgevoerd wordt onder plaatselijke verdoving. De incisie is minimaal en hangt af van het type ingreep. De plastisch chirurg bij Wellness Kliniek informeert transparant, zodat het mooiste resultaat behaald kan worden.

Goedkope tepelcorrectie mannen – Kliniek in België

Mannen uit Nederland en België kiezen voor Wellness Kliniek. De kliniek streeft ernaar om esthetische chirurgie voor iedereen betaalbaar te maken. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de behandelingen en tepelcorrectie man prijzen zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Tepelcorrectie in België is goedkoop. Dat betekent dat prijs en kwaliteit in verhouding staan en de kliniek met een erkend kwaliteitslabel kan aantonen dat je in veilige handen bent. De kosten tepelcorrectie zijn alles inclusief. BTW en nazorgen zijn inbegrepen.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Boek een vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek

Voordat je de beslissing maakt of je een borstreductie of tepelcorrectie wilt laten uitvoeren, bieden we je graag eerst de mogelijkheid om het gesprek aan te gaan met de specialisten van Wellness Kliniek. Zo weet je wat je mag verwachten betreft de resultaten voor jouw lichaam. Neem contact met ons op voor het plannen van een vrijblijvend consult.

Maak een afspraak

Toon alle foto's