Hoeveel kosten lipfillers? Bekijk de kosten van lipfillers in onze transparante en actuele prijstabel. Prijzen zijn voor hyaluronzuur fillers (lichaamseigen stof), per aantal ml. De btw zit inbegrepen in de genoemde lipfiller prijs.

Consultatie
Fillers consult en/of behandeling 70
Fillers consult en/of behandeling - Online geboekt 35
Fillers voor lippen
Lippen opvullen | Filler 0.5 ml 320
Lippen opvullen | Contour accentueren | 0.5 ml 320
Lippen opvullen | Filler 1 ml 425

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 31/05/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Hoeveel kost lipfiller?

Hoe duur is lipfiller is een vraag die regelmatig gesteld wordt. We snappen bij Wellness Kliniek heel goed dat dit een belangrijke factor is bij het kiezen van een kliniek voor lipfillers. Wij zijn graag transparant, en bieden je op deze pagina een overzicht van de lipfiller kosten. Het plaatsen van lipfillers en het gebruik van het product is hierbij uit elkaar gehaald, zodat je een goed beeld krijgt van de kosten voor 0,5 ml lipfiller en 1,0 ml lipfiller.

Kosten lipfillers bij Wellness Kliniek

De prijs voor lipfillers is uiteindelijk afhankelijk van hoeveel hyaluronzuur filler nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Gezien de artsen bij Wellness Kliniek inzetten op kwalitatieve merken hyaluronzuur fillers, zal 0,5 ml lipfiller in veel gevallen voldoende zijn om je droomlippen te creëren. Dit wordt uitvoerig met je besproken tijdens een vrijblijvend consult. Bespreek je wensen en verwachtingen en ontvang een persoonlijke opgave voor de lipfiller kosten. Bij ons weet je altijd vooraf waar je aan toe bent.

1 ml en 0,5 ml lipfillers prijs

De kosten voor 0,5 ml lip filler bedragen een vaste prijs. Dit is tevens de juiste hoeveelheid als het gaat om contour accentueren. De prijs voor 1 ml lip filler is tevens een vast bedrag. De behandelend arts bij Wellness Kliniek adviseert je over de gewenste hoeveelheid. De lippen opspuiten prijs (behandeling) wordt tevens transparant met je gedeeld. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kost lippen opspuiten?

Misschien ben je benieuwd wat lippen opspuiten gemiddeld kost? Dit verschilt heel erg per kliniek, maar ook zeker per product / lipfillers merk. Het advies is om bij het vergelijken van prijzen in ieder geval hetzelfde merk filler en de hoeveelheid in ml naast elkaar te leggen, om te voorkomen dat je appels met peren vergelijkt. De artsen bij Wellness Kliniek stemmen het juiste product en merk af op wat het beste bij je gezicht past (informeer hiernaar tijdens het vrijblijvend consult). Wel wordt dezelfde lipfillers prijs gehanteerd per merk, omdat we mooi en veilig lippen opspuiten graag zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen.

Prijs lipfillers vergelijken: tips

Het is slim om bij het kiezen van een kliniek niet alleen op de lipfillers prijs te letten, maar ook op de kwaliteit van de kliniek. Lees bijvoorbeeld ervaringen van andere patiënten en bekijk lipfillers voor en na foto’s. Wellness Kliniek won al meerdere keren de WhatClinic Award voor uitstekende patiënten ervaringen en biedt ISO 9001 kwaliteitsgarantie. De behandelend artsen hebben ervaring met het plaatsen van fillers. Ook reistijd en reiskosten kunnen invloed hebben op de uiteindelijke lipfillers prijs. Bij Wellness Kliniek maak je indien gewenst gratis gebruik van Next Day Surgery Service.

Top producten

We gebruiken hoogwaardige producten voor langetermijnresultaten.
Bij de Wellness Kliniek gebruiken we alleen producten van de hoogste kwaliteit om resultaten van de hoogste kwaliteit te bereiken. De producten die we gebruiken zorgen ervoor dat de resultaten van ons werk langdurig zijn. We kiezen voor totale transparantie, dus we laten je graag de merken zien van de producten die we gebruiken.

Meer info...

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit van zorg centraal in de Wellness Kliniek. Bij ons krijgt u de garantie dat er topkwaliteit geleverd wordt. Dit is belangrijk, zowel voor, tijdens als na uw behandeling. De Wellness Kliniek hanteert daarom een formeel kwaliteitssysteem. Onze medische procedures en infrastructuur zijn bekroond met kwaliteitscertificaten.

Meer info...

Eerlijke en transparante prijzen (Fillers & Injectables)

Onze prijzen zijn eerlijk en transparant: we rekenen alleen de kosten per injectie of per eenheid product.
Sommige mensen hebben meer vulling per zone nodig, anderen iets minder. Onze artsen hebben oog voor detail en hebben de vaardigheid om de verschillende fillers subtiel toe te passen. Dit is belangrijk omdat het voor jou het beste resultaat oplevert, en je betaalt alleen voor het aantal gebruikte eenheden.

Meer info...

Lipfillers prijs: vrijblijvend consult boeken bij Wellness Kliniek!

In de actuele prijstabel vind je de huidige lipfiller actie terug. Tijdens een vrijblijvend consult komt duidelijk naar voren hoeveel ml lipfiller aanbevolen is om het gewenste resultaat te bereiken. Kun je niet wachten op die prachtige, sensuele en volle lippen? Maak dan nu je afspraak via ons boekingssysteem en ga voor een vrijblijvend consult met persoonlijk advies en een definitieve opgave van de lipfillers prijs.

Maak een afspraak

Lees alle beoordelingen