Overweeg je lipfillers? Voor en na foto's van lipfillers, laten je meteen de mogelijkheden van deze populaire cosmetische behandeling zien. Laat je inspireren door de indrukwekkende resultaten en boek vandaag nog jouw afspraak om zelf de voordelen van lipfillers te ervaren!

Op deze pagina hebben we een aantal hyaluronzuur lipfillers voor en na foto’s voor je verzameld. Zo krijg je alvast een beeld van de mogelijkheden. Voor persoonlijk advies boek je een vrijblijvend consult.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Close-up vóór lipfiller Voor
Close-up van lippen na lipfiller Na
Profielfoto van het gezicht vóór de lip-filler Voor
Profielweergave van het gezicht na een lip filler, met verjongde lipcontouren Na
Frontaal beeld van het gezicht vóór de lip-filler Voor
Frontaal beeld van het gezicht na de lip-filler Na

Foto’s lipfillers bij Wellness Kliniek

Als je lipfillers overweegt ben je natuurlijk benieuwd naar het effect dat bereikt kan worden. Om je alvast een beeld te geven hebben we in onze fotogalerij lippen fillers voor en na foto’s voor je verzameld. Wil je meer weten over de ingreep, en ben je benieuwd naar veelgestelde vragen? Lees dan verder op onze informatiepagina over lipfillers.

Lipfillers voor en na foto’s

We vinden het natuurlijk belangrijk om je gezicht op z’n mooist te maken, zodanig dat jij je lekker in je vel voelt. Lipfillers bieden een snelle manier om het volume en de definitie van de lippen te vergroten, fijne lijntjes rond de mond te minimaliseren, en een jeugdiger, symmetrisch uiterlijk te creëren. Ze zijn ook populair omdat de resultaten onmiddellijk zichtbaar zijn en de behandeling relatief weinig risico's met zich meebrengt, met minimale hersteltijd.

Veel dames willen graag hun lippen laten opvullen, omdat dikke lippen je jonger doen lijken. Ook kan het zo zijn dat je van jezelf nogal dunne lippen hebt en ze graag iets prominenter naar voren zou willen laten komen. Bij het plaatsen van lipfillers worden je lippen vooraf behandeld met een verdovende crème, zodat jij niets van de ingreep voelt. Het resultaat houdt normaal 6 tot 18 maanden aan, maar dat hangt af van je eigen metabolisme. Daarna kun je een herhaalbehandeling overwegen.

Resultaat lipfillers voor en na

Hoe zou je willen dat jouw lippen eruit zien na het opvullen van de lippen? Wanneer je een afspraak boekt bij Wellness Kliniek dan mag je uiteraard altijd foto’s tonen om te laten zien waar je naar streeft. We kunnen je dan persoonlijk adviseren of dit past binnen de mogelijkheden. Dat zal overigens vaak wel het geval zijn, dus we dagen je uit. Lippen foto’s meenemen is overigens niet noodzakelijk, want onze ervaren artsen kunnen je goed adviseren over wat qua grootte goed bij je gezicht past.

Dikke lippen voor en na foto’s

Bij Wellness Kliniek kies je altijd voor een veilige ingreep, waarbij de artsen naar een resultaat streven dat natuurlijk lijkt, zonder dat je de welbekende ‘overdreven duckface’ krijgt. Tenzij je dat graag zou willen natuurlijk. Heb je een dunne bovenlip die je graag zou willen opvullen? De arts bespreekt tijdens een vrijblijvend consult ook de opties van een liplift, een ingreep die permanent resultaat biedt voor een mooie, jeugdige en grote bovenlip. Soms is deze ingreep voor jou een betere keuze.

Lipfillers ervaringen

Ben je naast de lipfiller voor en na foto’s tevens benieuwd naar de lipfillers ervaringen van onze patiënten? Lees de reviews en beoordelingen om een goed beeld te krijgen van de ingreep en de kwaliteit bij Wellness Kliniek. Wij zijn blij met onze positieve patiënten waarderingen en wonnen daar al meerdere keren de WhatClinic Award voor. Ook bieden we ISO 9001 garantie, de internationale standaard voor kwaliteit.

Lipfillers kosten

Bij Wellness Kliniek maken we esthetische behandelingen en plastische chirurgie graag toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Daarom bieden we transparante all-in lipfillers prijzen (inclusief btw), zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Wil je meer weten over lipfillers kosten? Bekijk onze lippen prijzenpagina. De prijzen voor lippen opvullen of vergroten worden per 0,5 ml of 1 ml filler spuitjes berekend. De kost van de filler injecties is bij Wellness Kliniek een vaste alles-inclusief prijs, ongeacht hoe de behandeling precies ingevuld wordt.

Lipofilling lippen: kan dat ook?

In het verleden boden we bij Wellness Kliniek ook de behandeling lipofilling van de lippen aan. Hoewel dit ook zeker een optie blijft, gaat de voorkeur nu meestal uit naar de nieuwe generatie van fillers met hyaluronzuur. Lipofilling van de lippen kan onregelmatigheden en bultjes veroorzaken door het ongelijkmatig aanslaan van het ingespoten vet, en soms zijn meerdere behandelingen nodig omdat niet al het vet overleeft. Daarnaast zijn de risico’s van lipofilling lippen, zoals infecties en een langere herstelperiode met mogelijke zwellingen en blauwe plekken, groter.

De nieuwe generatie hyaluron fillers zijn zeer betrouwbaar en houden langer dan voorheen. Hyaluron is net zoals vet een lichaamseigen stof die van nature dus in het lichaam voorkomt en dus veilig te gebruiken is. Wil je meer weten over de verschillen tussen lippen lipofilling en lipfillers? Bespreek dit tijdens het vrijblijvend consult.

Fillers lippen voor en na: laat je adviseren!

Het plaatsen, inspuiten van lipfillers is maatwerk met precisie. Voordat je lipfillers overweegt, is het belangrijk om een gekwalificeerde en ervaren cosmetisch arts te raadplegen die je verwachtingen realistisch kan beoordelen en een passend behandelplan kan voorstellen. Zorg ervoor dat je volledig geïnformeerd bent over de kosten, de mogelijke risico's, hersteltijd, en de duurzaamheid van de resultaten om teleurstellingen te voorkomen.

Resultaten kunnen per persoon verschillen, en juist daarom is persoonlijk advies erg belangrijk. Tijdens een vrijblijvend consult komen al je vragen aan bod, en hoor je wat je mag verwachten van het resultaat. Plan je vrijblijvende afspraak bij een lipfillers specialist bij Wellness Kliniek.

Lees meer over "Fillers"

Vrijblijvend consult voor kiss proof lips bij Wellness Kliniek!

Boek nu je vrijblijvend consult voor lippen opvullen, eenvoudig via onze online boekingtool!

Een analyse consult voor lipfillers is belangrijk omdat het de arts de mogelijkheid biedt om je medische geschiedenis en je specifieke wensen te evalueren, wat essentieel is voor een veilige en succesvolle behandeling. Tijdens het consult kan de arts ook uitleggen wat realistische resultaten zijn. De arts zal de lipfiller behandeling in detail bespreken en eventuele vragen beantwoorden, zodat je volledig geïnformeerd bent en jij die kissable lips krijgt waar je van droomt!

Maak een afspraak

Lees alle beoordelingen