De prijs van een maagverkleining met Gastric Sleeve omvat de operatie zelf, het ereloon van de chirurg en de anesthesist, je verblijf en de nazorg.

Consultatie
Consult Maagverkleining 100
Consult Maagverkleining - Online geboekt 50
Gastric Sleeve
Gastric Sleeve NU 6000
Supplement: Comfort pakket maagverkleining 1100

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 31/07/2024.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Vrijblijvend consult plastische chirurgie boeken!

Op deze website vind je uitgebreide informatie, zowel op het gebied van de plastische chirurgie behandeling als op het gebied van plastische chirurgie prijzen. Heb je nog vragen of wil je specifiek weten wat we voor jou kunnen betekenen? En welke resultaten je mag verwachten na een betreffende ingreep? Neem contact op om een vrijblijvend consult te boeken.

Maak een afspraak

Hoeveel kost een Gastric Sleeve?

Met de Gastric Sleeve, een type maagverkleining, verbeter je de levenskwaliteit aanzienlijk. Je raakt er 70% tot 80% van je overgewicht mee kwijt. Benieuwd naar de kosten van een Gastric Sleeve? In bovenstaand overzicht hebben we de Gastric Sleeve prijzen voor je op een rijtje gezet. Bij vragen neem je gerust contact met ons op.

All-in prijzen Gastric Sleeve operatie

De kosten voor een Gastric Sleeve operatie zijn bij ons all-in. Dat betekent dat je de juiste voorzorg en nazorg ontvangt. Geen financiële verrassingen achteraf, zodat je weet waar je aan toe bent. Na de ingreep verblijf je een nachtje in de Wellness Kliniek en word je goed in de gaten gehouden. Daarnaast kom je (minimaal) na 1, 2, 3 en 6 maanden terug op consultatie, zodat we het herstel kunnen monitoren. Dit zit dus allemaal bij de Gastric Sleeve prijs inbegrepen. We nemen vooraf het traject betreft voorzorg, ingreep en nazorg met je door.

Wanneer een Gastric Sleeve?

Als je overgewicht hebt en het niet lukt om af te vallen, dan kan een Gastric Sleeve uitkomst bieden. De maag wordt verkleind, waardoor er minder eten in past en je dus sneller een verzadigd gevoel hebt. Hierdoor ga je als vanzelf gewicht verliezen. Het is van belang dat je lichaam in goede conditie is om de operatie te ondergaan. Als je Body Mass Index (BMI) niet hoog genoeg is of je lichaam niet aan bepaalde eisen voldoet dan kunnen de artsen je ook doorsturen naar een diëtiste.

Gespecialiseerde chirurgen met eerlijk advies

De keuze voor een Gastric Sleeve maak je niet zomaar. Onze ervaren chirurgen gaan dan ook graag met je in gesprek om te kijken of dit voor jou een goede oplossing is voor je overgewicht. Zij bespreken tevens de alternatieve maagverkleining Gastric Bypass met je, die meestal geprefereerd wordt als iemand last heeft van hoog cholesterol of veel zure oprispingen. Een maagverkleining is maatwerk en het is belangrijk dat je goed op de hoogte bent van wat je mag verwachten.

Operatie Gastric Sleeve prijs België

Bij Wellness Kliniek hebben we transparantie hoog in het vaandel staan en daarom vinden we het belangrijk om je zowel over de ingreep als de Gastric Sleeve kosten te informeren. Zo weet je waar je aan toe bent. We proberen de Gastric Sleeve prijzen zo laag mogelijk te houden, door onze schaalvoordelen door te bereken in de kost. Zo hopen we dat iedereen het lichaam kan krijgen waar hij of zij van droomt!

Prijs Gastric Sleeve operatie

Ondanks scherpe prijzen streven we uiteraard naar de hoogste normen van veiligheid. We proberen de operatietijd waar mogelijk te beperken, zodat sneller herstel plaatsvindt. Uiteraard brengen we ook de juiste postoperatieve verbanden aan. De Gastric Sleeve is bij Wellness Kliniek de meest voorkomende ingreep op het gebied van gewichtsverlies.

Gastric Sleeve ervaringen bij Wellness Kliniek

We zijn er trots op dat we al heel wat patiënten hebben mogen helpen bij het beter in hun vel zitten. Een Gastric Sleeve kan de levenskwaliteit aanzienlijk bevorderen, zowel op lichamelijk als mentaal gebied. Uiteraard is het wel belangrijk dat je hier zelf voor open staat en je er bewust van bent dat je je eetpatroon moet aanpassen. Lees zeker onze patiënt reviews als je benieuwd bent naar ervaringen. Jij gaat ervoor, wij gaan ervoor!

Vrijblijvend consult Gastric Sleeve kosten & ingreep!

Nu je weet van een Gastric Sleeve kost in België bij Wellness Kliniek Genk, heb je misschien nog aanvullende vragen over het traject. Je leest meer informatie op de behandelpagina, maar kunt uiteraard ook bij ons terecht voor een vrijblijvend consult. Stel hierin al je vragen of spreek je twijfels uit, onze ervaren chirurgen kunnen je transparant informeren over wat je mag verwachten qua behandeling en resultaat. Zo kies je alleen voor de ingreep als je je er echt goed bij voelt.