Hoeveel kost een liplift? Wat is de prijs van een vlindercorrectie? Hieronder vind je de transparante prijs van een liplift. Het gaat om een lift van de bovenlip. Was je juist op zoek naar een liplift met fillers? Bekijk dan de lipfillers prijs bij Wellness Kliniek.

Consultatie
Consult Lipchirurgie 60
Consult Lipchirurgie - Online geboekt 30
Liplift
Bovenlip lift | Vlindercorrectie 1150
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 31/05/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wat kost een liplift?

Hierboven vind je de actuele liplift prijs. Dit is een all-in tarief, inclusief de juiste voorzorg, nazorg, (hecht)materiaal en btw. Leg vandaag nog je liplift prijs vast en boek een vrijblijvend consult om de gewenste en verwachte resultaten van een liplift te bespreken met de ervaren arts bij Wellness Kliniek.

Kosten liplift bij Wellness Kliniek

We hanteren bij Wellness Kliniek een vaste prijs voor een liplift, ongeacht de mate van lippen liften. De liplift is een effectieve ingreep voor mannen en vrouwen die last hebben van een slappe, hangende bovenlip. Naarmate we ouder worden gaat de bovenlip steeds meer hangen, en ook andere factoren, zoals genetische bepalingen en roken, kunnen invloed hebben op de mate van verslapping in de bovenlip. Het doorzakken van de bovenlip om welke reden dan ook, resulteert in dunne lippen / smalle lippen. Dit is een goede reden om de bovenlip te laten liften.

De liplift staat ook bekend als de vlinderlift en bullhorn liplift. Lees verder over de behandeling liplift als je meer wilt weten over de behandeling, verwachte resultaten en herstel.

Toon alle foto's

Liplifting kosten: ISO 9001 kwaliteit

Patiënten van over de hele wereld reizen af naar Wellness Kliniek. Dat heeft onder meer te maken met onze uitstekende patiënten ervaringen, waar we al meerdere keren de WhatClinic Award voor in ontvangst mochten nemen. Ook bieden we ISO 9001 kwaliteitsgarantie, de internationale standaard. Wij bieden scherpe liplift prijzen, omdat we esthetische chirurgie graag toegankelijk willen maken voor zoveel mogelijk mensen. Ook voor andere ingrepen aan het gezicht weet men ons goed te vinden.

Liplift prijs: Next Day Surgery

Om onze patiënten nóg beter te bedienen, bieden we de kosteloze Next Day Surgery Service. Hierbij vinden het (vrijblijvend) consult en de ingreep op aaneengesloten dagen plaats, dus binnen 48 uur. Kom je van wat verder weg, dan bespaar je reistijd en reiskosten. Deze service is 100% gratis en optioneel aan te vragen tijdens je boeking. Spreekt het je aan? Lees dan verder of vraag ernaar tijdens het maken van je afspraak.

Lees meer over Next Day Surgery

Liplift kosten vergelijken: tips

Wanneer je een kliniek kiest, raden we je aan om naast de kosten ook zeker te letten op de kwaliteit. Vraag naar de ervaring van je arts en kies voor een specialist die ervaring heeft met de ingreep liplift. Bekijk liplift voor en na foto’s en lees reviews van patiënten. Boek altijd eerst een vrijblijvend consult, zodat je weet wat je mag verwachten. Iedereen is anders, en een goede arts gaat altijd voor een gebalanceerd resultaat dat goed bij je gezicht aansluit. Zo wordt het allermooiste resultaat behaald!

Prijs liplift: boek een vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek!

In de actuele prijstabel ontdek je de huidige kosten voor een liplift, oftewel een bullhorn lip lift of een vlinderlift. Tijdens een vrijblijvend consult komen al je vragen en verwachtingen aan bod, zodat je een weloverwogen keuze maakt of een liplift voor jou de beste ingreep is om het gewenste resultaat te bereiken. Ook kunnen eventueel andere ingrepen, zoals fillers of een complete facelift met je besproken worden. Wij staan voor je klaar, zodat jij goed in je vel zit. Boek nu je vrijblijvend adviesgesprek via de boekingtool.

Maak een afspraak

Lees alle beoordelingen