Liplift voor en na foto’s

Liplift voor en na foto’s

Bekijk onze galerij met liplift voor en na foto's om een realistisch beeld te krijgen van de resultaten van een liplift. De lippen liften voor en na foto's tonen hoe de procedure je bovenlip minder dun laat lijken wat bijdraagt aan een jeugdiger uiterlijk. Een liplift is een kleine ingreep met een groots effect. Ben je benieuwd naar de lip lift voor en na foto’s? In deze fotogalerij ontdek je foto’s van de bullhorn liplift, ook bekend als de vlinderlift. Maak een afspraak met een plastisch chirurg lippen liften voor een blijvend liplift consult.

Profielweergave van het gezicht met lippen in een neutrale positie. Voor
Profielweergave van het gezicht na een lip lift, met een meer gedefinieerde contour van de bovenlip. Na
Lachende close-up van lippen met minimale blootstelling van de bovenlip. Voor
Lachende close-up van lippen na een lip lift, met verhoogde blootstelling van de bovenlip. Na
Close-up van lippen met een subtiele natuurlijke pruillip. Voor
Close-up van lippen na een lip lift ingreep, met verbeterde definitie. Na

Liplift voor en na foto’s: vollere bovenlip zonder fillers

Een liplift is een kleine ingreep waarbij de afstand tussen de bovenlip en de neus wordt verkort. Dit wordt gedaan om de bovenlip meer zichtbaar en voller te laten lijken. Tijdens de procedure wordt een kleine strookje huid net onder de neus verwijderd, waardoor de bovenlip iets omhoog en naar buiten wordt gedraaid, zodat het roze deel aan de binnenkant van de lip, bekend als de lippenrood, meer zichtbaar wordt. Hierdoor zal de bovenlip voller lijken en dit zonder gebruik van fillers. De ingreep wordt meestal onder lokale verdoving uitgevoerd en heeft blijvend resultaat.

Foto’s liplift bij Wellness Kliniek

Op deze pagina hebben we liplift foto’s voor je verzameld, zodat je een goed beeld krijgt bij wat mogelijk is bij deze ingreep. We vinden het belangrijk dat je je goed laat informeren over de behandeling, alvorens je de knoop doorhakt. Je leest uitgebreid over de liplift op onze behandelpagina, of je maakt een afspraak voor een persoonlijk consult.

Bullhorn liplift voor en na foto’s

De liplift staat ook bekend als de bullhorn liplift of de vlinderlift. Dat komt omdat er een incisie wordt gemaakt net onder de neus, in de plooien, in de vorm van stierenhoorns of een vlinder. De incisie zal snel vervagen en valt weg in de plooien. Zo creëert je arts bij Wellness Kliniek een natuurlijk resultaat. Wil je liever een (tijdelijke) lip lift met fillers? Lees dan verder over lipfillers.

Resultaat liplift voor en na

Het liplift resultaat is een bovenlip die naar boven gelift wordt, waardoor je lip groter en wat dikker lijkt. Dat zorgt voor een natuurlijke, jongere en frissere uitstraling. Het resultaat van een liplift kan verschillen, afhankelijk van de huidige vorm van de lippen. Tijdens een vrijblijvend consult hoor je van je arts wat je mag verwachten van het persoonlijke resultaat.

Lippen liften voor en na foto’s

De ingreep liplift wordt vooral gekozen door vrouwen vanaf 45 jaar, omdat door het ouder worden de lippen wat gaan zakken en daardoor de bovenlip iets dunner lijkt. Maar, jong of oud, dat maakt voor ons niet uit! Want als jij graag iets aan de uitstraling van je lippen laat doen, dan bieden we bij Wellness Kliniek een scala aan ingrepen om jou het gewenste lippen resultaat te geven. Een persoonlijk consult biedt duidelijkheid.

Bullhorn liplift ervaring

Ben je naast de liplift voor en na foto’s ook benieuwd naar de liplift ervaringen van onze patiënten. Bekijk dan de reviews en beoordelingen die we middels verschillende platformen hebben mogen ontvangen. We wonnen meerdere jaren de WhatClinic Award voor uitstekende patiënten ervaringen en bieden ISO 9001 kwaliteitsgarantie, dit op alle ingrepen bij Wellness Kliniek. Daar zijn we trots op!

Liplift kosten

Benieuwd naar de liplift kosten? We hanteren transparante prijzen, zodat jij weet waar je aan toe bent. Met een all-in liplift prijs, inclusief voorzorg, nazorg en btw. Wil je een liplift zonder incisie, en zoek je een laagdrempelige oplossing voor een tijdelijke liplift? Neem dan eens een kijkje bij onze lipfillers prijzen.

Laat je adviseren over liplift voor en na!

We willen nogmaals herhalen dat persoonlijk advies een must is als je een bullhorn liplift overweegt. Het bullhorn liplift voor en na resultaat kan verschillen per patiënt, afhankelijk van de huidige vorm en conditie van je bovenlip. De voor en na foto’s geven aan wat mogelijk is. Tijdens een vrijblijvend consult gaat de arts in op wat je mag verwachten. Bekijk de liplift foto’s en maak je vrijblijvende afspraak.

Lees meer over "Liplift"

Lippen liften: vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek

Online kun je heel eenvoudig je afspraak boeken voor de liplift. Je mag aan je chirurg ook altijd foto’s laten zien van lippen die je mooi vindt. De chirurg streeft altijd naar een resultaat waarmee je gezicht meer in balans komt, en geeft je eerlijk advies over wat haalbaar en mooi bij jouw gezicht is. Boek nu je persoonlijk consult bij Wellness Kliniek.

Maak een afspraak

Lees alle beoordelingen