Bekijk al onze prijzen voor cosmetische tandheelkunde in België.
We bieden je behandelingen aan competitieve prijzen dankzij het grote aantal patiënten dat we behandelen.

Kroon -en brugwerk
1 Kroon porselein op metaal: witgoudlegering 50% 590
1 Kroon procera zirkonia porselein: metaalvrij 750
Digitaal ontwerpen van een titanium steun met verschroefde vaste tanden (volledige kaak) 6000
Een wortelstift met kapje zonder kroon 150
Vervaardigen van een onderbouw in titanium(digitaal) en zirconium natuurlijke kroon 1000
Vervaardigen van een onderbouw in zirconium (digitaal) en zirconium natuurlijke kroon 1000
Voorlopige kroon per element kunststof 30
Zircomium tand gecementeerd op een natuurlijk beslepen wortel 650

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 30/06/2024.

Wat kost een kroon?

Overweeg je om een of meerdere kronen te laten plaatsen, bijvoorbeeld omdat je last hebt van een dode of rotte tand of omdat je een prachtige lach als een filmster wilt? Bij Wellness Kliniek zijn we transparant over de tarieven en hanteren we een vaste prijs per tandkroon. Hierboven vind je in de prijslijst de actuele tarieven.

Kosten implantaat met kroon bij Wellness Kliniek

Vaste en scherpe all-in tandkroon prijzen, dat is waar we bij Wellness Kliniek graag voor staan. De kosten kroon plaatsen zijn afhankelijk van het type kroon. Uitgebreide informatie vind je op de behandelpagina over tandimplantaten, maar hieronder vatten we het graag kort voor je samen.

Soorten tandkronen

Je hebt keuze uit een kroon porselein op metaal met witgoudlegering 50% en een metaalvrije Procera zirkonia porselein kroon. Alle twee de soorten zijn van topkwaliteit. Je kunt hier voor en na foto’s van tandkronen bekijken. Met een kroon kan de tand niet alleen verstevigd en esthetisch gezien verbeterd worden, het is zelfs mogelijk om de tandboog aan te passen zodat je gebit weer op één lijn staat.

De porselein op metaal kroon wordt opgebouwd op een metalen frame en daarbovenop wordt de tand nagebootst met behulp van porselein. De kleur van de tand sluit perfect aan bij de rest van je gebit door deze te bepalen aan de hand van een tandkleurenkaart.

De Procera zirkonia porselein kroon wordt vervaardigd door middel van CAD/CAM technologie. Dat is computertechnologie die het mogelijk maakt om de kroon tot in detail te ontwerpen en af te stemmen op het huidige gebit. Het materiaal is lichtelijk doorschijnend en dat zorgt ervoor dat de kleur zich perfect aanpast op de kleur van het huidige gebit, waardoor een erg natuurlijk resultaat behaald kan worden. De Procera tandkroon bevat aluminiumoxide, wat super sterk is en zorgt voor de langste levensduur. Minimaal 20 jaar, maar bij goede mondhygiëne in de meeste gevallen zelfs levenslang!

Welke soort kroon kiezen?

Zoals je ziet in onze actuele prijstabel behoort de porselein op metaal kroon tot de relatief goedkope tandkronen, terwijl de Procera zirkonia kronen iets prijziger zijn. Dat heeft te maken met het proces dat erbij komt kijken om de kroon te ontwikkelen.

Qua looks raden wij de Procera kroon aan, omdat deze zich perfect spiegelt aan het huidige gebit en zorgt voor een natuurlijk resultaat. Gaat het echter om een amper zichtbare kies achterin het gebit? Dan biedt een porselein op metaal kroon ook prima uitkomst. Uiteraard gaan onze tandartsen met je in gesprek om te kijken wat het beste bij je past, zodat je zeker weet dat je de goede keuze maakt.

Vrijblijvend adviesgesprek bij Wellness Kliniek

We kunnen ons goed voorstellen dat je het lastig vindt om te weten hoe je dat gebit krijgt waar je van droomt. Een van de twee soorten kronen, tandimplantaten, facings of misschien wel een volledig klikgebit? De specialisten van Wellness Kliniek adviseren je graag persoonlijk, zodat je die prachtige lach weer vol trots laat zien. Neem contact met ons op en maak een afspraak. Uiteraard geven we je ook een transparant overzicht van de kosten van je gebitsbehandeling, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Vrijblijvend consult plastische chirurgie boeken!

Op deze website vind je uitgebreide informatie, zowel op het gebied van de plastische chirurgie behandeling als op het gebied van plastische chirurgie prijzen. Heb je nog vragen of wil je specifiek weten wat we voor jou kunnen betekenen? En welke resultaten je mag verwachten na een betreffende ingreep? Neem contact op om een vrijblijvend consult te boeken.

Maak een afspraak

Toon alle foto's

Lees alle beoordelingen