Bekijk voor-en-na-foto's van tandkronen. De resultaten verschillen natuurlijk van patiënt tot patiënt.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Kronen tanden voor en na foto’s

Op deze pagina hebben we een aantal tandkronen foto’s voor je verzameld, met beelden van voor én na de behandeling. Zo krijg je een goed beeld van de resultaten die behaald kunnen worden. Zoals je ziet kunnen niet alleen de lengte en stand van de tanden aangepast worden met kronen, maar ook de kleur. Een perfecte behandeling voor iedereen die vol trots de tanden bloot wil lachen.

Wanneer kiezen voor tandkronen?

Waar lachen voor jou ooit misschien vanzelfsprekend was, kan het best zo zijn dat je niet meer tevreden bent over je huidige gebit. Of mogelijk was je altijd al ontevreden omdat er een of meerdere tanden scheef staan. Als je momenteel niet helemaal happy bent over de uitstraling van je gebit dan kunnen kronen op tanden uitkomst bieden.

Tandkronen zorgen niet alleen voor een prachtig en natuurlijk effect, maar ook voor de versteviging van tanden. Redenen om voor een tandkronen behandeling te kiezen kunnen zijn:

  • Je gebit bestaat uit één of meerdere rotte tanden
  • Je hebt een scheve voortand en/of andere zichtbare scheve tanden
  • Een aantal van je huidige tanden zijn broos en lijken het bijna te begeven
  • Tanden zijn bedorven en zijn er door de jaren heen geel en viezig uit gaan zien
  • Een tand is deels afgebroken en kan middels een vulling niet gerepareerd worden
  • Je hebt vaak last van gaatjes en tandpijn en de tand is al (te) vaak hersteld middels vullingen

Een natuurlijk gebit met kronen

Tandkronen kunnen gemaakt worden van porselein of zirkonium Procera. Bij Wellness Kliniek geven we -zeker bij zichtbare tanden- de voorkeur aan deze laatste variant, omdat de kronen dan via computertechnologie tot in detail ontworpen worden en zo perfect afgestemd kunnen worden op het huidige gebit.

Bovendien is een Procera kroon super sterk, heeft het een lange levensduur en is het volledig metaalvrij. Tel daarbij op een prachtige en natuurlijke uitstraling, omdat het materiaal licht doorschijnend is en het daarmee als vanzelf zo goed mogelijk aansluit bij de kleur van het huidige gebit. Zoals je in onze kronen foto’s kunt zien geven Procera tandkronen esthetisch gezien topresultaat!

Vrijblijvend consult voor tandkronen

Spreken de kronen voor en na foto’s je wel aan en droom jij ook van een stralend gebit? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend consult. De gespecialiseerde tandartsen van Wellness Kliniek gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden van jouw gebit. Indien van toepassing spreken ze ook alternatieve gebitsbehandelingen met je door. Hoe ziet jouw droomgebit eruit? Neem als je wilt gerust een aantal voorbeeldfoto’s mee van resultaten zoals jij het graag voor je ziet.

Vaste tarieven per tandkroon

Bij Wellness Kliniek vinden we het belangrijk om transparante tarieven te hanteren, een all-in prijs per kroon, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Zoals we eerder al aangaven geven we de voorkeur aan Procera kronen, omdat deze esthetisch gezien het beste resultaat geven. Ook een porselein op metaal kroon behoort tot de mogelijkheden. Deze zijn iets voordeliger en kunnen uitkomst bieden wanneer je een (minder goed zichtbare) kies wilt verstevigen middels een kroon. Bekijk hier de prijzen voor tandkronen.

Tandkroon ervaringen bij Wellness Kliniek

Met trots zien we de tandkronen ervaringen van onze patiënten tegemoet. Zij geven meer dan eens aan dat ze super tevreden zijn over het prachtige resultaat. Ook gaan er complimenten naar onze ervaren tandartsen, die het proces goed uitleggen en de kronen met uiterste precisie plaatsen. Word je enthousiast van de tandkronen voor en na foto’s en wil je zelf een vrijblijvend consult boeken? Neem nu contact met ons op en ga voor die stralende lach op je gezicht!

Lees meer over "Tandkronen & Bruggen"

Lees alle beoordelingen