Bij de liquid facelift worden verschillende behandelingen gecombineerd, zoals fillers, spierontspanners (B***x) en huidtherapieën, voor een niet-chirurgische verjonging. De prijzen voor de liquid facelift behandeling bij Wellness Kliniek zijn hieronder te vinden in onze transparante prijstabel. Kosten zijn alles-inclusief, ook btw.

Consultatie
Consult Liquid facelift 60
Consult Liquid facelift - Online geboekt 30
Rimpels verwijderen
Kleine zone 90
1 zone 180
2 zones 310
3 zones 390
Fillers voor rimpels
Fillers: 0,5 ml 320
Fillers: 1 ml 425
Fillers: 2 ml 795
Fillers: 4 ml 1550
Filler | Radiesse 1,5 cc 425
Fillers voor gezichtscontouring
Traangootjes opvullen - 0,5 ml 320
Wallen onder ogen - 0,5 ml 320
Vorm van de neus - 0,5 ml 320
Beide oorlellen - 0,5 ml 320
Rokerslijntjes rond de mond - 0,5 ml 320
Neus-lippenplooi - 0,5 ml 320
Mondhoeken liften - 1 ml 425
Kaaklijn verstrakken / hamsterwangen - 1 ml 425
Kin ophogen - 1 ml 425
Fillers voor lippen
Lippen opvullen | Filler 0.5 ml 320
Lippen opvullen | Contour accentueren | 0.5 ml 320
Lippen opvullen | Filler 1 ml 425

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 30/06/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wat kost een liquid facelift?

Ben je benieuwd naar de liquid facelift kosten? Bij Wellness Kliniek kiezen we voor transparantie en daarom vind je de tarieven in één handig overzicht, inclusief behandeling, verdoving en btw. De arts adviseert je tijdens een consult over welke behandelingen wenselijk zijn voor een mooi resultaat. Tijdens het consult krijg je een vrijblijvende en persoonlijke kostenopgave voor de liquid facelift.

Kosten liquid facelift bij Wellness Kliniek

De liquid facelift prijzen zijn opgedeeld in verschillende behandelingen die behoren tot deze niet-chirurgische ingreep. Een liquid facelift is altijd maatwerk. Lees meer over de liquid facelift behandeling of boek een vrijblijvend consult voor persoonlijk advies.

Toon alle foto's

Soorten liquid facelift kosten: welke behandelingen passen bij mij?

Het vaststellen van de liquid facelift kosten is maatwerk, omdat de benodigde ingrepen afhankelijk zijn van je persoonlijke wensen en de mate van huidverslapping. Je mag transparant en eerlijk advies verwachten van de artsen bij Wellness Kliniek. De volgende ingrepen zijn onderdeel van de liquid facelift kosten:

  • Rimpels verwijderen: B***x per zone
  • Fillers voor rimpels: per milliliter fillers
  • Fillers voor gezichtscontouring:  per gezichtsdeel
  • Fillers voor lippen: per milliliter fillers
  • Huidverbetering: per behandeling (op advies)

Rimpels verwijderen met B***x zorgt voor tijdelijke spierontspanning, waarmee onder meer fronsrimpels, kraaienpootjes en rimpels op het voorhoofd gladgestreken worden. Valt het je op dat wij spreken van B***x? Dat komt omdat het in sommige landen verboden is om de merknaam te vermelden. We vermoeden dat je weet waar de sterretjes voor staan.

Fillers voor rimpels, lippen en gezichtscontouring zorgt voor het opvullen van lijnen en het terugbrengen van volume daar waar het wenselijk is. Tevens kunnen contouren verbeterd worden, zoals kin, wangen en neus. Fillers worden gemaakt van hyaluronzuur, collageen of calciumhydroxylapatier. Filler kosten worden op basis van wensen en advies bepaald.

Huidverbetering zorgt zoals de naam al doet vermoeden voor een stralendere huid, die er fris en energiek uitziet. Hier bieden we diverse opties, zoals Vampire behandeling of huidtherapie. Indien wenselijk krijg je hierover persoonlijk advies.

Mooie gezichtscontouren met een liquid facelift!

De liquid facelift is een niet-chirurgische behandeling die snel resultaat geeft. Prikjes behandelingen zijn voornamelijk populair onder iedereen die een jeugdiger gezicht wil en/of meer nadruk wil leggen op mooie gezichtscontouren, zonder dat het er ‘gemaakt’ uitziet. Met de betaalbare opties bij Wellness Kliniek maken we een liquid facelift graag toegankelijk. Vergelijk prijzen van liquid facelift behandelingen en lees ervaringen van anderen om de meest kwalitatieve en betaalbare liquid facelift mogelijkheden te ontdekken.

Prijs liquid facelift België: Next Day Surgery

Gerenommeerde klinieken voor liquid facelift bieden aantoonbare ISO-kwaliteit certificatie, de internationale norm voor kwalitatieve en veilige esthetische behandelingen. Wellness Kliniek staat bekend om expertise, certificering en uitstekende patiënten ervaringen. We bieden de garantie van een kwaliteitslabel en betaalbare liquid facelift prijzen.

Bekijk patiënten beoordelingen voor betrouwbare informatie over de ervaringen van anderen en laat je altijd adviseren tijdens een vrijblijvend consult. Op basis van je wensen selecteren we voor jou de beste artsen met de benodigde specialisatie. Met meer dan 25 jaar ervaring gaat Wellness Kliniek altijd voor het beste resultaat!

Vol trots ontvangen we patiënten van over de hele wereld. Bewezen resultaten en betaalbare liquid facelift prijzen zijn de reden dat mensen ver willen reizen voor de behandeling bij Wellness Kliniek. We bieden optioneel en GRATIS de Next Day Surgery Service. Consult en behandelingen vinden dan op aansluitende dagen plaats, zodat je reistijd en kosten kunt besparen.

Meer over Next Day Surgery

Kosten liquid facelift op afbetaling

Bij Wellness Kliniek kun je een spaarpot aanleggen, waarbij je maandelijks een zelfgekozen bedrag stort. Zodra je de liquid facelift kosten bij elkaar hebt gespaard, krijg je van ons een oproep voor de behandeling. Ook financiering voor een liquid facelift aanvragen behoort tot de opties. Doe navraag bij je eigen bank of kijk bij externe kredietverstrekkers, zoals Cosmetic Finance. Zo los je de liquid facelift kosten in termijnen af.

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Vrijblijvend liquid facelift consult Wellness Kliniek

Heb je vragen over een liquid facelift of ben je benieuwd wat Wellness Kliniek voor jou kan betekenen? Boek een vrijblijvend consult en stel al je vragen. Je krijgt persoonlijk advies over de behandelingen die wenselijk zijn om het mooiste liquid facelift resultaat te bereiken. Ook ontvang je van ons je persoonlijke liquid facelift prijs. Een liquid facelift is maatwerk, en de gekwalificeerde artsen bij Wellness Kliniek staan voor je klaar!

Maak een afspraak