Bekijk al onze prijzen voor cosmetische tandheelkunde in België.
We bieden je behandelingen aan competitieve prijzen dankzij het grote aantal patiënten dat we behandelen. 

Tandimplantaten
1 solitaire Kroon op implantaat 950
Plaatsen van 1 implantaat zonder kroon 650
Plaatsen van 2 implantaten zonder kroon 1300
Plaatsen van 3 implantaten zonder kroon 1950
Plaatsen van 4 implantaten zonder kroon 2600
Plaatsen van 5 implantaten zonder kroon 3250
Plaatsen van 6 implantaten zonder kroon 3900

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 30/04/2024.

Wat kost een tandimplantaat?

Denk je erover om tandimplantaten te laten plaatsen, bijvoorbeeld omdat je een of meerdere tanden mist of ontevreden bent over de uitstraling van je gebit? Bij Wellness Kliniek hanteren we een transparante prijsstelling. De actuele tandimplantaat prijzen vind je hierboven in onze tarievenlijst.

Kosten tandimplantaat bij Wellness Kliniek

Je kunt er bij Wellness Kliniek voor kiezen om een solitair tandimplantaat te laten plaatsen en daarvoor hanteren we een vaste all-in prijs. Hoeveel kosten tandimplantaten als je er meerdere laat zetten? In dit geval gaan de kosten per tandimplantaat naar beneden, omdat we hiermee tijdswinst per tandimplantaat kunnen behalen. Onze tandartsen zullen de mogelijkheden altijd met je doorspreken. Om alvast een goed beeld te krijgen van de resultaten die behaald kunnen worden, kun je tandimplantaten voor en na foto’s bekijken.

Informatie over tandimplantaten

Wanneer je broze tanden hebt die bijna af lijken te breken of er niet mooi uitzien dan zijn tandimplantaten een goede keuze. Ook bij tandbederf, volledig rotte tanden of een scheef gebit biedt het uitkomst. Het is belangrijk dat er voldoende kaakbot aanwezig is, dit zal in de meeste gevallen zo zijn. Wel dien je de minimale leeftijd van 18 jaar te hebben bereikt, omdat op deze leeftijd gemiddeld gezien het kaakbot volgroeid is.

De implantaten worden gemaakt van titanium. Hierdoor zullen de schroefjes (kunstwortels) niet door het lichaam afgestoten worden en direct tegen het bod aangroeien. Bovendien zijn ze hierdoor erg stevig en ook lekker licht. De tandimplantaten gaan minimaal 10 jaar mee, maar vaak zelfs levenslang indien goede hygiëne nagestreefd wordt.

Tijdens de behandeling word je plaatselijk verdoofd en gaan onze gespecialiseerde tandartsen aan de slag. De hechtingen lossen binnen 2 weken op en normaal gezien ben je na 6 tot 10 weken volledig hersteld en is alle napijn en zwelling weg. Meer weten? Kijk dan op onze uitgebreide behandelpagina over tandimplantaten.

Kwalitatieve en goedkope tandimplantaten

Uiteraard wil je tandimplantaten die van goede kwaliteit zijn en daarvoor ben je Wellness Kliniek aan het juiste adres. Bovendien plaatsen onze specialisten het implantaat op een professionele manier. Het grote voordeel van Wellness Kliniek is daarnaast dat we heel wat gebitsbehandelingen per jaar uitvoeren. Dat geeft schaalvoordelen, die we op een positieve manier kunnen doorberekenen in de tandimplantaat kosten. En zo garanderen we jou een prachtig en stevig gebit aan een uitstekende prijs-kwaliteit.

Vrijblijvend advies bij Wellness Kliniek

We begrijpen maar al te goed dat je de keuze voor tandimplantaten niet zomaar maakt. Het is immers een heuse behandeling waar je goed over na moet denken alvorens je ervoor kiest om je originele gebit (deels) te vervangen. Mogelijk twijfel je ook nog over de keuze tussen tandkronen of een volledig klikgebit. We nodigen je daarom van harte uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Onze tandartsen adviseren je graag persoonlijk, zodat jullie samen een weloverwogen keuze kunnen maken welke gebitsbehandeling het beste bij je past. Je krijgt transparant inzicht in de kosten, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Kies jij voor die stralende lach en dat sterke gebit?

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Vrijblijvend consult plastische chirurgie boeken!

Op deze website vind je uitgebreide informatie, zowel op het gebied van de plastische chirurgie behandeling als op het gebied van plastische chirurgie prijzen. Heb je nog vragen of wil je specifiek weten wat we voor jou kunnen betekenen? En welke resultaten je mag verwachten na een betreffende ingreep? Neem contact op om een vrijblijvend consult te boeken.

Maak een afspraak

Toon alle foto's

Lees alle beoordelingen