Bekijk al onze prijzen voor cosmetische tandheelkunde in België.
We bieden je behandelingen aan competitieve prijzen dankzij het grote aantal patiënten dat we behandelen.

Klikgebit & Klikprothese
Digitaal vervaardigde steun met uitneembare kunststof prothese (klikgebit) 3700
Gedeeltelijke prothese in metaal en kunststof met 1 tand (zeer sterk) 800
Gedeeltelijke prothese in metaal en kunststof met 2 tanden (zeer sterk) 900
Gedeeltelijke prothese in metaal en kunststof met 3 tanden (zeer sterk) 1000
Gedeeltelijke prothese in metaal en kunststof met 4 tanden (zeer sterk) 1100
Gedeeltelijke prothese in metaal en kunststof met 5 tanden (zeer sterk) 1200
Klikprothese bovenkaak op 4 implantaten 4500
Klikprothese onderkaak op 2 implantaten 2700
Kunststof prothese uitneembaar met 1 tand 300
Kunststof prothese uitneembaar met 2 tanden 350
Kunststof prothese uitneembaar met 3 tanden 400
Kunststof prothese uitneembaar met 4 tanden 450
Kunststof prothese uitneembaar met 5 tanden 500
Volledige kunstof prothese onderkaak - uitneembaar 700
Volledige kunststof prothese bovenkaak - uitneembaar 700
All-on-4
All-on-4 per gebitsboog 10500

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 31/05/2024.

Wat kost een klikgebit?

Is je huidige gebit aan vervanging toe maar heb je geen zin om dagelijks een kunstgebit in en uit te nemen? Dan is het klikgebit de perfecte oplossing. Bij Wellness Kliniek hanteren we een vaste prijsstelling, zodat je weet waar je aan toe bent. De actuele klikgebit kosten vind je hierboven in de tarievenlijst.

Kosten klikgebit bij Wellness Kliniek

We vinden het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Daarom bieden we all-in prijzen, die afhankelijk zijn van de gekozen ingreep. Wil je bijvoorbeeld alleen een klikprothese op een deel van de onderkaak of bovenkaak, dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. Het is immers zonde om een volledige rij gezonde tanden te vervangen als dat niet nodig is. Ook voor het volledig vervangen van het gebit hanteren we een transparante en vaste klikgebit prijs. Benieuwd naar de resultaten die behaald kunnen worden? Bekijk dan de klikgebit foto’s.

All-on-4 klikgebit: informatie

Bij Wellness Kliniek zetten we in op de vooruitstrevende methode het all-on-4 klikgebit. Hiermee kunnen we een perfect resultaat nastreven. Op basis van een 3D-scan wordt het gebit compleet op maat ontworpen. We plaatsen implantaten en allereerst een noodgebit, zodat de implantaten goed kunnen vastgroeien. Daarna wordt het definitieve klikgebit geplaatst.

Uiteraard is goede mondhygiëne altijd belangrijk en wanneer je hiernaar streeft (onze tandartsen geven je daarin uiteraard goed advies) dan kan het klikgebit minimaal 10 jaar meegaan zonder dat vervanging van de prothese nodig is. Met de nadruk op minimaal, want vaak gaan ze zelfs levenslang mee. Meer weten? Bekijk dan de uitgebreide pagina over de klikgebit behandeling.

Praktisch én esthetisch een goede keuze

De voordelen van onze all-on-4 klikgebitten? Een van de belangrijkste pluspunten is dat het klikgebit niet meer uitgenomen hoeft te worden, dat is praktisch gezien erg handig. Ten tweede zijn dit klikgebit en de verschroefde porseleinbrug zo sterk dat je kan blijven eten zonder last te hebben van wiebelende tanden.

Bovendien zit dit klikgebit erg comfortabel, omdat het 100% op maat wordt gemaakt en het gehemelte compleet vrij blijft. Hierdoor zal dit type kunstgebit tevens geen invloed hebben op de smaakbeleving. Het is dan ook een erg praktisch alternatief voor het standaard kunstgebit, omdat deze dagelijks uitgenomen moet worden en druk kan uitoefenen op het tandvlees en gehemelte.

Boek vrijblijvend een Wellness Kliniek adviesgesprek

Natuurlijk maak je de keuze voor een klikgebit niet zomaar. We begrijpen bij Wellness Kliniek maar al te goed dat je meer wilt weten over alles waar je rekening mee moet houden, van kosten tot onderhoud en levensduur. Mogelijk wil je ook nog andere gebitsbehandelingen overwegen, zoals tandkronen of tandimplantaten. Daarom nodigen we je van harte uit om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen bij Wellness Kliniek.

Onze gespecialiseerde tandartsen adviseren je persoonlijk op basis van je huidige gebit en je wensen. Zo weet je zeker dat je voor de behandeling kiest waarmee je die stralende lach weer terugkrijgt. Een behandeling die bij je past en waarmee je een prachtig resultaat combineert met wat je praktisch gezien fijn vindt. Ook krijg je dan transparant inzicht in de uiteindelijke kosten voor de gekozen gebitsbehandeling. Neem nu contact met ons op voor advies op maat.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Vrijblijvend consult plastische chirurgie boeken!

Op deze website vind je uitgebreide informatie, zowel op het gebied van de plastische chirurgie behandeling als op het gebied van plastische chirurgie prijzen. Heb je nog vragen of wil je specifiek weten wat we voor jou kunnen betekenen? En welke resultaten je mag verwachten na een betreffende ingreep? Neem contact op om een vrijblijvend consult te boeken.

Maak een afspraak

Toon alle foto's

Lees alle beoordelingen