Klikgebit voor en na foto's

Bekijk voor-en-na-foto's van een klikgebit. De resultaten verschillen natuurlijk van patiënt tot patiënt. Bespreek de mogelijkheden met je arts in de Wellness Kliniek.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Klikgebit voor en na foto’s

Op deze pagina tonen we je een aantal foto’s van klikgebitten, zodat je een goed beeld krijgt van hoe dat eruit ziet. De schroeven worden op een slimme manier gezet, zodat het natuurlijke klikgebit er permanent op geplaatst kan worden. Zo kan een gebruiksvriendelijk en erg mooi en natuurlijk resultaat behaald worden!

Wanneer kiezen voor klikgebit?

Door de jaren heen slijten de tanden af, een natuurlijk proces dat niet tegen te gaan is. Bij de een zal verval van de tanden sneller optreden dan bij de ander. Heb je momenteel weinig of geen goede tanden meer? Dan biedt een klikgebit uitkomst.

Een klikgebit geeft een super natuurlijk resultaat en zorgt ervoor dat je levenslang van een prachtig gebit geniet. Reden om voor een klikgebit te kiezen zijn:

  • Je tanden zijn in slechte conditie
  • Je bent een of meerdere tanden verloren
  • Steeds als je bij de tandarts komt is er iets mis met een of meerdere tanden, zoals nieuwe gaatjes, uitvallende vullingen of rotte tanden
  • Je zoekt een praktische en esthetische oplossing voor een beter gebit

Een praktische en natuurlijke oplossing

Je kunt de klikgebit foto’s op deze pagina ook zien als een kunstgebit voor en na resultaat, maar dan met het grote voordeel dat je het klikgebit niet dagelijks hoeft uit te nemen. Met recht is dit dan ook een duurzame en praktische oplossing te noemen voor iedereen die er geen behoefte aan heeft om een kunstgebit dagelijks uit te nemen. Je hebt er jaren profijt van en de kans is groot dat het klikgebit zelfs levenslang meegaat.

All-on-4 techniek bij Wellness Kliniek

Bij het zetten van klikgebitten zijn er verschillende methodes. Bij Wellness Kliniek kiezen we voor de vooruitstrevende All-on-4 techniek. Dit is een veilige en slimme oplossing waarbij het gebit op basis van een 3D-scan erg natuurlijk ontworpen kan worden.

De tanden worden precies op maat gemaakt op basis van 2 tot 4 of 6 implantaten (afhankelijk wat bij je gebit past). Vervolgens worden ze op een veilige manier geplaatst middels sterke titanium schroeven. Het voordeel van onze klikgebitten is dat ze eruit zien als een natuurlijk gebit én dat ze een groot gebruiksgemak bieden. 

Vrijblijvend consult klikgebit

We hechten veel waarde aan transparantie en daarom boek je bij ons altijd eerst een uitgebreid consult. Onze gespecialiseerde tandartsen zullen je uitgebreid informeren en je mag natuurlijk ook al je prangende vragen aan ons stellen. Zo weet je vooraf waar je aan begint. Twijfel je nog of deze of een alternatieve gebitsbehandeling beter bij je past? We nemen alle mogelijkheden voor jouw gebit uitgebreid met je door.

Transparante all-in tarieven

We begrijpen maar al te goed dat de keuze voor een klikgebit niet zomaar gemaakt is. Want hoewel klikgebitten super praktisch zijn en er erg goed uitzien, moet je wel voor jezelf afwegen of de investering het voor jou persoonlijk waard is. We hanteren vaste all-in tarieven, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Bekijk hier de klikgebit prijzen.

Klikgebit ervaringen bij Wellness Kliniek

Mensen gelukkig maken behoort tot de prioriteiten van Wellness Kliniek. En dat bereiken we bij het plaatsen van een klikgebit graag door mensen een perfecte combinatie van praktische en esthetische resultaten te bieden. We zijn dan ook trots op de klikgebit reviews van onze patiënten, waaruit blijkt dat de resultaten als meer dan positief ervaren worden. Neem een kijkje bij de klikgebit foto’s en oordeel zelf. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend consult en ga voor die stralende lach, elke dag weer!

Lees meer over "Klikgebit"

Lees alle beoordelingen