Overweeg je een natuurlijke borstvergroting met eigen vetweefsel? Bij deze ingreep vergroten we het volume van je borsten met lichaamseigen vet. Dit wordt ook wel een lipofilling van de borsten genoemd. 

Wij kiezen bewust voor transparantie in onze prijszetting. Hieronder vind je meer informatie over de kost van je gewenste behandeling. Bezoek ook onze pagina over borstvergroting met eigen vet. Daar kan je lezen hoe de plastisch chirurg te werk gaat bij deze ingreep. Je ontdekt er ook wat je de eerste dagen en maanden mag verwachten.

Consultatie
Consult Borstvergroting met eigen vet 60
Consult Borstvergroting met eigen vet - Online geboekt 30
Borstvergroting met eigen vet
Liposuctie: 1ste symmetrische zone 1295
Supplement: Borstvergroting met eigen vet 2500
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro.

Prijzen zijn geldig tot 30/06/2023. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Natuurlijke borstvergroting met eigen vet bij Wellness Kliniek

Wil je op een natuurlijke manier je borsten laten vergroten, zonder borstimplantaten? Dan is een borstvergroting met eigen vet een goede keuze. Door middel van lipofilling, oftewel vettransplantatie, kunnen de borsten een cupmaat vergroot worden.

Bij Wellness Kliniek voeren we deze operatie veilig en kundig uit. Je vindt onze kliniek in Genk (België) op ongeveer een uur rijden vanaf Eindhoven. We heten ook Nederlandse patiënten van harte welkom in onze kliniek! We bieden altijd een transparante all-in prijs.

Borstvergroting eigen vet prijs

Vraag je je af wat de kosten van een borstvergroting met eigen vet zijn? Bij Wellness Kliniek hanteren we vaste tarieven, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. De borstvergroting lipofilling prijs (dus het vergroten/opvullen van de borsten met vet) is inclusief de voor- en nazorg.

Bovenop deze kosten komt de prijs van liposuctie. Hierbij werken we met vaste tarieven per symmetrische zone. Bekijk hierboven de huidige tarievenlijst of boek een (online) consult om de mogelijkheden te overleggen voor jouw borstvergroting met eigen vet.

Cupmaat vergroten met lipofilling

Het gebruiken van eigen vet is bij uitstek geschikt om de borsten een cupmaat te vergroten. Dit is een natuurlijke ingreep, waarbij de vetcellen uit lichaamsdelen worden gehaald daar waar je wat over hebt. Vaak zijn dit de buik, benen of heupen.

Het is over het algemeen een ingreep met weinig complicaties. Na de operatie is het definitieve resultaat na zo’n drie maanden zichtbaar. Bekijk hier voor en na foto’s van borstvergrotingen met eigen vet.

Gaat jouw voorkeur uit naar meer dan een cupmaat vergroting? Dan raden we je aan om te kiezen voor een borstvergroting met implantaten.

Twee cosmetische behandelingen in één

Veel vrouwen ter wereld zijn ontevreden over bepaalde delen van het lichaam. Zowel de borsten als dijen, buik en/of benen worden vaak genoemd als lichaamsdelen waar men iets aan wil veranderen. Door een borstvergroting met eigen vet combineer je twee behandelingen in één.

De liposuctie zorgt er allereerst voor dat (een deel van) het overtollig vet weggehaald wordt. Door dit vervolgens in de borsten te injecteren ga je voor een natuurlijk resultaat waarbij je het evenwicht van je lichaam beter in balans brengt.

Veilige, minimale ingreep

Bij Wellness Kliniek vinden we het belangrijk om zo veilig en esthetisch mogelijk te werk te gaan. De vetcellen die uit andere delen van het lichaam worden gehaald worden gezuiverd. Beschadigde cellen worden verwijderd, zodat we alleen levende, gezonde cellen overhouden.

Deze worden in kleine hoeveelheden geïnjecteerd. Het grote voordeel is dat het om een lichaamseigen stof gaat, waardoor je lichaam het zeker niet af zal stoten. Na de behandeling heb je mogelijk wat last van zwellingen en kneuzingen, maar dit neemt al snel af. Binnen vier tot zeven dagen ben je normaal gezien volledig hersteld.

Kan ik een borstvergroting met eigen vet laten doen?

Mogelijk vraag je je af of een borstvergroting met lipofilling voor jou geschikt is. We hebben namelijk voldoende vet nodig om de ingreep te kunnen uitvoeren. Of deze natuurlijke borstvergroting mogelijk is hangt dus af van je lichaam en de hoeveelheid vet.

Boek daarom eerst een consult voor een medisch onderzoek, waarbij de chirurg kijkt of deze operatie bij jou mogelijk is. Verwacht eerlijk en kundig advies met volledige prijstransparantie. Zo weet je vooraf altijd waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten van de resultaten.

Lees meer over "Borstvergroting met eigen vet"