Lipofilling borsten voor en na foto's

Voor- en na-foto’s van borstvergroting met eigen vet ontdekken? Bij deze ingreep wordt het volume vergroot door lichaamseigen vet in de borsten te injecteren. Dit wordt ook wel een natuurlijke borstvergroting of borsten lipofilling genoemd.  We tonen je graag lipofilling voor en na borsten foto’s van onze patiënten.

Bij een borstvergroting met eigen vet wordt het overtollig vet op je buik of dijen hergebruikt om je borsten te vergroten. Omdat er bij deze techniek geen prothesen worden gebruikt en enkel je eigen vetcellen worden gebruikt heet deze methode ook wel de natuurlijke borstvergroting.

Cup A naar Cup B met eigen vet Voor
Cup A naar Cup B met eigen vet Na
Cup A naar Cup B met eigen vet
Cup B naar Cup C met borst lipofilling Voor
Cup B naar Cup C met borst lipofilling Na
Cup B naar Cup C met borst lipofilling
Borstvergroting van één maat met borst lipofilling Voor
Borstvergroting van één maat met borst lipofilling Na
Borstvergroting van één maat met borst lipofilling
Na natuurlijke borstvergroting Voor
Na Na
Voor natuurlijke borstvergroting

Registreren om 18+ foto's te bekijken

Borstvergroting met eigen vet voor en na

Zou je graag een cupmaat meer willen, maar het liefst op natuurlijke wijze zonder implantaten? Dan kan een borstvergroting met eigen vet een goede oplossing zijn.  Deze ingreep wordt ook wel natuurlijke borstvergroting, lipofilling borsten of vettransplantatie borsten genoemd. Foto’s van lipofilling borstvergroting resultaten vind je op deze pagina.

Let op dat met een natuurlijke borstvergroting je borsten maximaal één cupmaat vergroot kunnen worden en dat er geen garantie is op behoud van volume. Wanneer je bijvoorbeeld af gaat vallen kunnen de borsten weer kleiner worden door verbranding van vet. Ook slaan niet alle getransplanteerde vetcellen aan. Vaak zien we dan dat deze behandeling nogmaals uitgevoerd moet worden. Bij een borstvergroting met implantaten heb je meer zekerheid op het beoogde volume, waardoor dit een frequenter gekozen ingreep is.

Beste kliniek voor lipofilling borsten & borstvergroting

Op zoek een kliniek voor de beste borstvergroting met eigen vet? Wellness Kliniek kreeg de WhatClinic award als beste kliniek voor borstvergrotingen in Europa, een volledig onafhankelijk platform. Bovendien biedt Wellness kliniek ISO 9001 kwaliteitsgarantie, waarbij het de eerste kliniek in Europa was met deze certificatie. Dankzij jarenlange ervaringen en al tienduizenden borstvergrotingen te hebben uitgevoerd ben je bij de chirurgen bij Wellness Kliniek dus in goede handen.

Lipofilling borstvergroting resultaten

Het is belangrijk om te weten dat een lipofilling behandeling bij iedereen wat anders uitpakt.

De chirurg kan het volume van de borst slecht geleidelijk met je eigen vet opbouwen omdat niet alle vetcellen meteen aanslaan. 30% tot 50% van het getransplanteerde vetweefsel zal door het lichaam weer worden afgebroken. Het toegevoegde volume neemt geleidelijk af in 6 weken tot 3 maanden na de behandeling.

Er zijn dus vaak meerdere lipofilling sessies nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen. Daardoor is de uiteindelijke kostprijs moeilijk van tevoren te berekenen. Een natuurlijke borstvergroting met eigen eigen vet is daarom doorgaans veel duurder dan een borstvergroting met implantaten.

Transparant consult bij Wellness Kliniek

De Wellness Kliniek garandeert transparante all-in prijzen, met een vast bedrag per sessie voor de borstvergroting en de liposuctie per symmetrische zone. 

Ontdek hier de volledige lipofilling borsten prijzen.

Ingreep met snel herstel

Een natuurlijke borstvergroting met lipofilling is een relatief kleine ingreep. Het herstel is doorgaans vrij snel en de kans op complicaties is klein.

De operatie duurt circa 90 minuten. Hierbij krijg je een lichte slaapverdoving. Na de borstvergrotende ingreep heb je mogelijk wat last van zwellingen, maar deze nemen snel af.

Binnen vier tot zeven dagen ben je normaal gezien volledig hersteld. Het definitieve resultaat is na ongeveer drie maanden zichtbaar. De behandeling kan daarna, als je dat wenst, herhaald worden.

Boek ONLINE en geniet van 50% korting op je consult met de chirurg.

Advies over borstvergroting met eigen vet

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van lipofilling borsten resultaten of alternatieven? Twijfel je of de behandeling voor jou geschikt is? Neem dan nu contact met ons op.

Maak een afspraak