Lipofilling borsten voor en na foto's

Lipofilling borsten voor en na foto's: Borstvergroting met eigen vet

Voor- en na-foto’s van borstvergroting met eigen vetweefsel. Bij deze ingreep vergroten we het volume door lichaamseigen vet in de borsten te injecteren. Dit wordt ook wel een natuurlijke borstvergroting of lipofilling van de borsten genoemd. De behandelende plastisch chirurg streeft steeds naar het gewenste eindresultaat. Resultaten zijn echter bij iedereen anders. 

We tonen je hier graag enkele foto's van het natuurlijk resultaat die een borstvergroting met eigen vet geeft.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Breast lift + lipofilling

Borstvergroting met eigen vet voor en na

Zou je graag een cupmaat meer willen, maar het liefst op natuurlijke wijze zonder implantaten? Dan is een borstvergroting met eigen vet een goede oplossing. Deze ingreep wordt ook wel lipofilling of vettransplantatie genoemd. Op de foto’s op deze pagina zie je resultaten van deze ingreep.

Vettransplantatie door liposuctie

Bij lipofilling wordt er gestart met een liposuctie in een lichaamsgebied waarin je vetoverschot hebt. Vaak zijn dit de benen, buik of dijen. Dit lichaamseigen materiaal wordt vervolgens gezuiverd, waarna het geïnjecteerd kan worden in de borsten.

Op die manier combineer je twee cosmetische behandelingen in één. Hiermee breng je de contouren van het lichaam meer in verhouding.

Lipofilling resultaten

Het is belangrijk om te weten dat een lipofilling behandeling bij iedereen anders uitpakt. Dat is namelijk deels afhankelijk van de huidige vorm van de borsten. De borsten worden opgevuld waardoor het mogelijk is om een cupmaat bij te krijgen.

Ze kunnen tevens wat steviger aan gaan voelen en vaak kunnen ze ook wat ronder in vorm worden gebracht. Ben je reeds tevreden over de omvang van je borsten maar niet over de vorm? Dan biedt een borstlift een betere uitkomst.

Wil je je borsten liever meerdere cupmaten laten vergroten? Daarvoor is lipofilling minder geschikt. In dat geval raden we je aan om een borstvergroting met implantaten te overwegen.

Transparant consult bij Wellness Kliniek

Voordat we de werkelijke ingreep vastleggen gaan we altijd eerst het gesprek met je aan. Samen met de chirurg bespreek je de gehele ingreep en de mogelijkheden voor jouw lichaam. Dit doen we in onze kliniek in Genk (België), op ongeveer een uur rijden vanaf Eindhoven.

Niet ieder lichaam is namelijk geschikt voor een borstvergroting met eigen vet, omdat daar voldoende vet voor aanwezig moet zijn in andere delen van het lichaam. Mocht dit voor jou niet mogelijk zijn dan worden alternatieven besproken.

Tevens ontvang je vooraf altijd een vrijblijvende prijsopgave. Bij Wellness Kliniek werken we met transparante all-in prijzen, met een vast bedrag voor de borstvergroting en de liposuctie per symmetrische zone. Bekijk hier de prijzen voor een borstvergroting met eigen vet.

Veilige ingreep met snel herstel

Het grote voordeel aan een natuurlijke borstvergroting met lipofilling is dat de ingreep minimaal is. Bij Wellness Kliniek werken we met een speciale techniek waardoor we de ingreep veilig en snel kunnen uitvoeren. Dit verkleint de kans op complicaties en zorgt voor sneller herstel.

De operatie duurt circa 90 minuten. Hierbij krijg je een lichte slaapverdoving. De incisie is minimaal, namelijk slechts 3 millimeter. Na de ingreep heb je mogelijk wat last van zwellingen, maar deze nemen snel af.

Binnen vier tot zeven dagen ben je normaal gezien volledig hersteld. Het definitieve resultaat is na zo’n drietal maanden zichtbaar.

Gratis advies over borstvergroting met eigen vet

Wil je graag meer weten over wat Wellness Kliniek voor jou kan betekenen voor een borstvergroting met eigen vet? Twijfel je of de behandeling voor jou geschikt is? Neem dan nu contact met ons op voor gratis advies.

Lees meer over "Borstvergroting met eigen vet"