Kosten vervangen borstimplantaten

Kosten vervangen borstimplantaten: Vervanging borstimplantaten

Prijs vervanging borstimplantaten - Overweeg je om jouw borstimplantaten te laten vervangen? Je kan diverse redenen hebben om een borstprothesewissel te laten doen. Zo ben je misschien niet langer tevreden over de vorm of grootte van jouw protheses. Het is ook mogelijk dat je problemen ervaart met je huidige implantaten.

De prijs van het vervangen van borstprothesen is afhankelijk van een aantal zaken. Zo speelt de maat van de prothese een rol. Ook het al dan niet verwijderen van het borstkapsel heeft een invloed op de prijs.

Wij kiezen bewust voor transparantie in onze prijzen. Hieronder vind je meer informatie over de prijs van de vervanging van borstimplantaten. Bezoek ook onze pagina met meer informatie over het vervangen van borstimplantaten. Daar kan je lezen hoe de plastisch chirurg te werk gaat bij deze ingreep. Je ontdekt er ook wat je de eerste dagen en maanden mag verwachten.

Consultatie
Consult Borstimplantaten wisselen 60
Consult Borstimplantaten wisselen - Online geboekt 30
Borstprothesewissel
Borstprothesewissel | tot 500cc 2995
Borstprothesewissel | groter dan 500cc 3850
Supplement: Borstkapsel verwijderen | Per borst (MI) * 580
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro.

Prijzen zijn geldig tot 31/03/2023. Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve diegene die aangeduid zijn met een sterretje. Dit zijn behandelingen die vrijgesteld zijn van BTW indien er na het consult blijkt dat het om een medische indicatie gaat.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Garantie Borstimplantaten

Wij bieden 10 jaar garantie op alle borstimplantaten en een gratis procedure indien er zich problemen voordoen binnen 1 jaar na de originele operatie. 

Hoeveel kost het vervangen van borstimplantaten?

Overweeg je om je borstimplantaten te vervangen, bijvoorbeeld omdat je graag een andere vorm of cupmaat wilt of om eventuele complicaties te verhelpen? Bij Wellness Kliniek Genk (op ongeveer een uur rijden vanaf Eindhoven) hebben we transparante all-in tarieven, zodat je weet waar je aan toe bent. De actuele prijzen zijn hierboven te vinden in de prijstabel.

Prijs vervangen borstimplantaten

Als borstimplantaten vervangen worden dan heb je daar net als bij een borstvergroting nieuwe siliconen voor nodig. Hierbij hanteren we vaste prijzen van € 2995 tot 500cc en € 3850 vanaf 500cc.

Soms is het nodig om tijdens de ingreep het borstkapsel te verwijderen. Borstkapsel is een laagje bindweefsel dat door het lichaam als natuurlijke reactie is aangemaakt. Bij overmatig borstkapsel kan de vorm van de borsten veranderd zijn. Tevens kan dit het verwisselen van de borstimplantaten bemoeilijken.

Voordat we beginnen aan de ingreep plannen we altijd eerst een consult waarin we de complete kosten voor jouw revisie met je doornemen. Hierbij kijken we naar eventuele extra kosten voor het verwijderen van het borstkapsel. Zo weet je altijd vooraf waar je aan toe bent.

Kleinere of grotere borstimplantaten

Veel dames dromen na het vergroten van hun borsten om ze nog eens te laten vergroten. Anderen zouden het misschien wel een maatje kleiner willen. Gelukkig zijn beide opties mogelijk!

In de meeste gevallen zal een borstvergroting met implantaten tot 500cc uitkomst bieden. Wil je naar een grotere maat, dan bieden we ook implantaten vanaf 500cc. Bekijk hier de voor en na foto’s van de vervanging van borstimplantaten.

Veilige borstimplantaten

Ook medische factoren kunnen een reden zijn om borstimplantaten te vervangen. Vooral bij borstimplantaten die in of vóór de jaren negentig zijn geplaatst is er bij sommige merken kans op lekken.

Indien je borstimplantaten laat vervangen bij Wellness Kliniek dan ben je er zeker van dat je kiest voor kwaliteit. We gebruiken alleen veilige implantaten van merken als Laboratoires Arion, Natrelle, Motiva en Mentor. Hierop ontvang je 10 jaar garantie.

Samen met de arts bekijken we welke implantaten de beste vervangers zijn voor jouw huidige borstimplantaten. Twijfel je of je huidige implantaten aan vervanging toe zijn? Neem dan contact met ons op voor advies.

Revisie borstimplantaten

Het zou ook kunnen zijn dat je veel bent aangekomen of afgevallen en dat je niet meer tevreden bent met de vorm of het profiel van je borsten. Ook na een zwangerschap met borstvoeding kiezen aanzienlijk veel vrouwen met borstimplantaten voor een revisie.

Tijdens het consult bespreken we de mogelijkheden voor jouw lichaam. Het compleet verwijderen van de borstimplantaten behoort tevens tot de opties.

Lees meer over "Borstimplantaten vervangen"

Lees alle beoordelingen