Geniet van de mooiste versie van jezelf. Wij kiezen bewust voor transparantie in onze prijszetting. Hieronder vind je meer informatie over de kost van je gewenste behandeling.

Consultatie
Consult Lipofilling voor het gezicht 60
Consult Lipofilling voor het gezicht - Online geboekt 30
Lipofilling voor het gezicht
Lipofilling Gezicht | Onder slaapverdoving 3630
Lipofilling Rimpels | Fijne lijntjes gezicht 2154
Lippen opvullen | Lipofilling 1800
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120
Slaapverdoving 350

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 30/06/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Vrijblijvend consult plastische chirurgie boeken!

Op deze website vind je uitgebreide informatie, zowel op het gebied van de plastische chirurgie behandeling als op het gebied van plastische chirurgie prijzen. Heb je nog vragen of wil je specifiek weten wat we voor jou kunnen betekenen? En welke resultaten je mag verwachten na een betreffende ingreep? Neem contact op om een vrijblijvend consult te boeken.

Maak een afspraak

Wat kost lipofilling aan het gezicht?

Heb je last van rimpels en fijne lijntjes en zou je daar graag iets aan doen? Lipofilling aan het gezicht biedt uitkomst. Bij Wellness Kliniek maken we gebruik van de meest veilige methoden voor lipofilling en liposculptuur. Dat met betaalbare en transparante prijzen, zodat esthetische chirurgie voor iedereen binnen handbereik is.

Gezicht fillers kosten

Veel dames zijn benieuwd naar de kosten van fillers. Zij dromen bijvoorbeeld van vollere lippen en willen weten of de lip fillers prijs aansluit bij hun budget. Gelukkig is dat bij Wellness Kliniek heel gemakkelijk te achterhalen. We bieden namelijk volledige transparantie in onze prijsbezetting, zodat je direct weet wat je aan kosten mag verwachten. Hierbij hebben we de behandeling opgesplitst in lipofilling van de rimpels en fijne lijntjes, en daarnaast de behandeling aan de rest van het gezicht.

Lipofilling fijne lijntjes gezicht

Wil je alleen de rimpels en fijne lijntjes in het gezicht laten wegwerken? Deze relatief eenvoudige behandeling gebeurt veilig en snel, dit met spoedig herstel. Je hebt na de ingreep wellicht last van kleine plekjes, maar die zijn eenvoudig weg te werken met concealer.a

Lipofilling gezicht, waaronder kaaklijn en lippen

Onze prijs voor lipofilling in het gezicht is een vast tarief waarbij we het gezicht dusdanig in vorm brengen dat je je als herboren voelt. De rimpels, lippen en kaaklijn fillers prijs is dus een vast tarief. Deze behandeling voeren we uit onder slaapverdoving. Ook hier weer met minimale incisie. Je mag dezelfde dag nog naar huis en het snelste herstel vindt al plaats binnen 1 dag tot 3 dagen. Optioneel is het mogelijk -maar dus zeker niet noodzakelijk- om een overnachting (in een privékamer) bij te boeken. Je leest hier meer over de ingreep lipofilling gezicht.

Plan een consult bij Wellness Kliniek

Voordat je besluit wat je precies aan je gezicht wilt laten doen én wat mogelijk is voor jouw gezicht, is het van belang om een consultatie bij Wellness Kliniek te plannen. Uiteraard geheel vrijblijvend en in eerste instantie informatief, zodat je weet wat je mag verwachten. Daarna kun je altijd nog beslissen of lipofilling aan het gezicht wenselijk voor je is.

Lipofilling gezicht als alternatief voor operatie

Wat interessant is om te weten over lipofilling oftewel natuurlijke fillers in het gezicht, is dat je er qua uiterlijk gezien vaak vergelijkbare resultaten mee kan boeken dan wanneer je een operatie zou laten doen. Neem bijvoorbeeld de operatie neuscorrectie, met neus fillers kan écht veel bereikt worden, waardoor je kleine oneffenheden eenvoudig weg laat werken. Benieuwd naar eerder behaalde resultaten? Bekijk hier foto’s van lipofilling aan het gezicht, of specifiek lipvergroting met lipofilling foto’s.

Betaalbare esthetische chirurgie afgestemd op jouw wensen

Wat mogelijk is met lipofilling aan het gezicht en hoe de resultaten zullen gaan zijn hangt sterk af van gezichtscontouren en de stevigheid van de huid op dit moment. We vinden het daarom altijd belangrijk om je persoonlijk te adviseren, waarbij we je ook meteen een transparante prijsopgave kunnen bieden. Plan nu je vrijblijvende consultatie en breng je gezicht in de shape waar jij je goed bij voelt!