Bekijk voor-en-na-foto's van een lipofilling van het gezicht. De resultaten verschillen van patiënt tot patiënt.

Natuurlijke fillers voor en na foto’s

Wanneer je kiest voor natuurlijke fillers, oftewel lipofilling van het gezicht, dan ben je natuurlijk benieuwd naar de resultaten die behaald kunnen worden. Kies voor een vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek. Onze consulterend arts gaat uitgebreid met je in gesprek en laat je onze eerder behaalde resultaten zien.

Natuurlijk mag je zelf ook lipofilling foto’s meenemen van het resultaat dat je graag zou willen. Houd er rekening mee dat de resultaten per persoon kunnen verschillen. De arts zal je hierin altijd persoonlijk adviseren. Zo weet je wat je kunt verwachten van lipofilling in het gezicht bij de door jou gekozen zone.

Natuurlijke resultaten met lipofilling gezicht

Bij de techniek lipofilling wordt op een natuurlijke manier een deel van het gezicht ‘gevuld’. Hoe gaat dat in zijn werk? Eerst wordt er middels liposuctie vet verwijderd op plekken waar je dat kunt missen, zoals de benen, buik of heupen. Dit wordt daarna gezuiverd en ontdaan van bloed en schadelijke cellen. De gezonde cellen worden vervolgens in het gezicht geïnjecteerd. Het hele proces wordt ook wel liposculptuur genoemd.

Weg met rimpels en lijntjes!

Een veel gekozen ingreep betreft lipofilling in het gezicht is het opvullen van rimpels en lijntjes. Deze natuurlijke manier van opvullen heeft als voordeel dat er alleen maar lichaamseigen stoffen gebruikt worden, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld onnatuurlijke fillers en botox.

Vollere lippen met natuurlijke fillers

Ook het vergroten van de lippen middels natuurlijke fillers is populair. Zo maak je ze net wat voller en krijg je meer contouren in het gezicht. Uiteraard streven we altijd naar een natuurlijk resultaat. Het voordeel van lipofilling tegenover ‘onnatuurlijke’ lip fillers (op basis van hyaluronzuur) is dat ze langer blijven zitten, waardoor je minder vaak opnieuw een ingreep hoeft te ondergaan. Bekijk hier voor en na foto’s van een lipvergroting met lipofilling.

Overige gezicht lipofilling behandelingen

Er is nog veel meer mogelijk als het aankomt op lipofilling van het gezicht. Neem gerust contact met ons op als je twijfelt of jouw wensen haalbaar zijn. Een aantal voorbeelden van eerder behaalde resultaten die we graag met je delen en die behoren tot de mogelijkheden van Wellness Kliniek zijn:

  • Traangoot filler voor en na foto’s
  • Jukbeenderen of filler wangen voor en na foto’s
  • Fillers mondhoeken voor en na foto’s
  • Kin fillers voor en na foto’s

Liposuctie en liposculptuur van het lichaam

Naast het gezicht zijn er ook nog andere mogelijkheden voor liposculptuur. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk voor de borsten of voor de billen. Vooraf vindt er altijd liposuctie plaats, wat tevens de ideale techniek is om van overtollig vet af te komen.

Optioneel kies je vervolgens voor liposculptuur, waarbij het overtollig vet op andere delen van het lichaam wordt ingebracht. De ingreep is zowel populair onder vrouwen en mannen. Je kunt direct de voor en na foto’s van liposuctie billen en bovenbenen bekijken.

Welk deel van het gezicht wil je met lipofilling accentueren?

Zou je graag iets aan je gezicht willen veranderen en ben je op zoek naar gedegen advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Wellness Kliniek. Daarna kun je altijd nog beslissen of je de ingreep daadwerkelijk laat uitvoeren. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. We hanteren daarom vaste prijzen voor gezicht lipofilling. Maak nu je afspraak en laat je gezicht stralen zoals jij dat wilt!

Lees meer over "Lipofilling gezicht"

Lees alle beoordelingen