Wij kiezen bewust voor transparantie in onze prijzen.
Gaat het om een uitgebreide ingreep? Dan is de overnachting ook inbegrepen. 
Elke extra intake-consultatie is gratis. 

Consultatie
Consult Brazilian Butt Lift 60
Consult Brazilian Butt Lift - Online geboekt 30
Brazilian Butt Lift
Liposuctie: 1ste symmetrische zone 1295
Supplement: Brazilian Butt Lift 1500
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 30/04/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wat kost een Brazilian butt lift?

Denk je er al een tijdje over na om een Brazilian butt lift (bbl) te laten doen? Dan zit je goed bij Wellness Kliniek. Scherpe all-in prijzen in combinatie met de meest veilige en hygiënische technieken, dat is wat je van ons mag verwachten. De actuele bbl prijzen vind je hierboven in onze prijstabel.

Kies voor mooie, ronde billen

Wanneer je ontevreden bent over je billen dan kan dat best een aanslag zijn op je zelfvertrouwen. En die strenge diëten en uren zwoegen in de sportschool brengen je waarschijnlijk ook niet het gewenste resultaat. Dit kan zeker helpen om centimeters te verliezen, maar het levert je zeker niet altijd die ronde billen op die je zo graag wilt. Dat heeft namelijk ook te maken met lichaamsbouw. Een Brazilian butt lift biedt in dit geval uitkomst.

Brazilian butt lift lipofilling

Bij een Braziliaanse billift halen we eerst vet uit de heupen of de buikstreek. Dit doen we door middel van liposuctie. Het vet wordt vervolgens gereinigd, waarna we lipofilling toepassen bij de billen. Dat betekent dat we het gezuiverde vet weer terug in het lichaam brengen om de gewenste vormen te creëren. Dit gehele proces wordt ook wel liposculptuur genoemd.

Een bbl met snel herstel

Het herstel van een Brazilian butt lift ingreep duurt gelukkig niet lang. Bij deze operatie van circa 90 minuten krijg je een lichte slaapverdoving of narcose, waarna je binnen 3 tot 6 dagen vaak al je dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Je draagt compressiekleding om de genezing en ontzwelling te bevorderen. Lees hier tot in detail over deze natuurlijke bilvergroting.

Bbl operatie kosten

De bbl kosten zijn opgesplitst in twee delen. Allereerst hanteren we een vaste prijs voor de liposuctie per symmetrische zone. Ten tweede kies je als supplement voor de Brazilian butt lift. Vaak hebben we wat vet over bij de liposuctie, omdat we meer vet kunnen verwijderen dan dat we in de billen kunnen aanbrengen. Optioneel kun je daarom ook kiezen voor extra supplementen, zoals lipofilling in het gezicht.

Veilige operatie met inbegrepen extra’s

Bij Wellness Kliniek vinden we het belangrijk om esthetische chirurgie voor iedereen betaalbaar te maken. Dat betekent dus ook dat we niet willen dat je voor onverwachtse kosten komt te staan. Gaat het om een uitgebreide ingreep? Dan is een overnachting ook inbegrepen. Elke extra intake-consultatie is bovendien gratis. Zo bieden we graag uitstekende service.

Voordat we daadwerkelijk met de ingreep aan de slag gaan, is het natuurlijk van belang dat je weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Daarom plan je bij ons altijd een uitgebreid consult, waarin we kijken naar de mogelijke resultaten van jouw lichaam. Deze hangen namelijk af van je huidige lichaamsbouw, alsook de stevigheid van de huid. Ben je alvast benieuwd naar bbl resultaten die we eerder behaald hebben? Bekijk dan de Brazilian butt lift voor en na foto’s.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Vrijblijvend consult plastische chirurgie boeken!

Op deze website vind je uitgebreide informatie, zowel op het gebied van de plastische chirurgie behandeling als op het gebied van plastische chirurgie prijzen. Heb je nog vragen of wil je specifiek weten wat we voor jou kunnen betekenen? En welke resultaten je mag verwachten na een betreffende ingreep? Neem contact op om een vrijblijvend consult te boeken.

Maak een afspraak