Wij kiezen bewust voor transparantie in onze prijszetting. Hieronder vind je meer informatie over de kost van je gewenste behandeling. 

Consultatie
Consult Oorcorrectie 60
Consult Oorcorrectie - Online geboekt 30
Oorcorrectie
Oorcorrectie (MI) * 1945
Oorlelcorrectie
Oorlelcorrectie (MI) * 1200
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120
Slaapverdoving * 289

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 30/06/2024. Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve diegene die aangeduid zijn met een sterretje. Dit zijn behandelingen die vrijgesteld zijn van BTW indien er na het consult blijkt dat het om een medische indicatie gaat.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Vrijblijvend consult plastische chirurgie boeken!

Op deze website vind je uitgebreide informatie, zowel op het gebied van de plastische chirurgie behandeling als op het gebied van plastische chirurgie prijzen. Heb je nog vragen of wil je specifiek weten wat we voor jou kunnen betekenen? En welke resultaten je mag verwachten na een betreffende ingreep? Neem contact op om een vrijblijvend consult te boeken.

Maak een afspraak