Wij kiezen bewust voor transparantie in onze prijszetting. Hieronder vind je meer info over de kost van de door jou gewenste behandeling. 

Consultatie
Consult Buikwandcorrectie 60
Consult Buikwandcorrectie - Online geboekt 30
Mini buikwandcorrectie
Mini buikwandcorrectie (MI) * 2440
Supplement: Aanspannen buikspieren - bij mini-buikwandcorrectie (MI) * 660
Supplement: Vet onderbuik verwijderen (MI) * 910
Buikwandcorrectie
Totale buikwandcorrectie (MI) * 3950
Supplement: Aanspannen buikspieren - bij totale-buikwandcorrectie (MI) * 665
Fleur-de-lis buikwandcorrectie
Fleur-de-lis buikwandcorrectie 7550
Fleur-de-lis buikwandcorrectie (MI) * 6500
Supplement: Buikspieren aanspannen zonder huidresectie 3595

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 31/07/2024. Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve diegene die aangeduid zijn met een sterretje. Dit zijn behandelingen die vrijgesteld zijn van BTW indien er na het consult blijkt dat het om een medische indicatie gaat.

Wat kost een buikwandcorrectie?

Overweeg je al een tijdje of een buikwandcorrectie iets voor jou is? Dan ben je waarschijnlijk ook benieuwd naar de kosten die daarbij komen kijken. Bij Wellness Kliniek streven we naar transparantie en daarom vind je de all-in buikcorrectie prijs per type ingreep hierboven in onze overzichtelijke tarievenlijst.

Kosten buikwandcorrectie bij Wellness Kliniek

Zoals je ziet in bovenstaande lijst is de buikwandcorrectie prijs afhankelijk van de exacte ingreep. Welke ingreep het beste bij jouw lichaam past is overigens een keuze die je niet alleen hoeft te maken. We raden je aan om een vrijblijvend consult te boeken bij Wellness Kliniek Genk om goed geïnformeerd te worden over de mogelijkheden voor jouw lichaam.

Soorten buikwandcorrecties

De buikwandcorrectie wordt ook wel de tummy tuck of abdominoplastie genoemd en komt in verschillende varianten. Zo is de mini-abdominoplastie de beste keuze als je alleen overtollige huid onder de navel hebt zitten.

De volledige tummy tuck gaat een stapje verder: hierbij wordt overtollige huid en vetweefsel boven en onder de navel verwijderd, en worden slappe buikspieren verstevigd voor een strakke buikwand.

Met de Fleur-de-Lis buikwandcorrectie wordt de navel meestal ook verplaatst en weer aangehecht. Dit is een goede methode als de navel ondertussen niet meer in verhouding staat tot de rest van de buik.

Tot slot kan een buikwandcorrectie gecombineerd worden met andere methodes binnen één ingreep, wat ook wel torsoplastie of een bodylift wordt genoemd. Hierbij worden zowel de buik als de billen gecorrigeerd.

Een buik waar je van droomt!

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een buikwandcorrectie en zowel mannen als vrouwen ondergaan deze ingreep regelmatig. Mannen doen dit bijvoorbeeld als ze het zogenoemde ‘papabuikje’ hebben ontwikkeld. Vrouwen kiezen er graag voor na de zwangerschap, omdat het lichaam daardoor vaak immers verandert.

Wat de reden ook is, het is belangrijk dat je in goede fysieke en mentale conditie bent. De ingreep vraagt best wat van je lijf. Mocht je veel overgewicht hebben dan is het in de meeste gevallen aan te raden om eerst af te vallen. Eventueel kunnen andere ingrepen op het gebied van gewichtsverlies besproken worden.

Betaalbare tummy tuck prijs

Bij Wellness Kliniek streven we ernaar om esthetische chirurgie zo betaalbaar mogelijk te maken en daarom proberen we onze prijzen scherp te houden, zónder in te leveren op kwaliteit. Onze ervaren artsen zijn gespecialiseerd in abdominoplastiek en zullen altijd met een zo klein mogelijke incisie opereren. Dat bevordert het herstel en zorgt voor het mooiste resultaat.

Vrijblijvend consult buikwandcorrectie boeken bij Wellness Kliniek

Benieuwd naar tummy tuck resultaten die we in het verleden behaald hebben? Neem dan eens een kijkje op de pagina met onze voor en na foto’s van abdominoplastie. Houd er echter rekening mee dat geen enkel lichaam hetzelfde is: wat de beste ingreep voor jou is, is dus echt maatwerk.

Tijdens een vrijblijvend consult kan onze arts je persoonlijk informeren over de mogelijkheden, het herstel en de buikwandcorrectie kosten die horen bij de betreffende behandeling. Twijfel niet langer en plan een vrijblijvend consult, dan kun je daarna altijd nog beslissen of je daadwerkelijk een buikwandcorrectie wilt ondergaan.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Vrijblijvend consult plastische chirurgie boeken!

Op deze website vind je uitgebreide informatie, zowel op het gebied van de plastische chirurgie behandeling als op het gebied van plastische chirurgie prijzen. Heb je nog vragen of wil je specifiek weten wat we voor jou kunnen betekenen? En welke resultaten je mag verwachten na een betreffende ingreep? Neem contact op om een vrijblijvend consult te boeken.

Maak een afspraak

Toon alle foto's

Lees alle beoordelingen