De wenkbrauwlift is een behandeling op maat. Hieronder vind je de wenkbrauwlift prijzen, opgedeeld in chirurgische en niet-chirurgische ingrepen. De wenkbrauwlift kosten bij Wellness Kliniek zijn alles-inclusief, ook btw.

Consultatie
Consult wenkbrauwlift 60
Consult wenkbrauwlift - Online geboekt 30
Wenkbrauwlift
B***x 1 zone 180
Wenkbrauw draadjes lift met 2 draden 1400
Wenkbrauw draadjes lift met 4 draden 2200
Directe wenkbrauwlift (plaatselijke verdoving) 1750
Temporale wenkbrauwlift (plaatselijke verdoving) 2650
Coronale wenkbrauwlift (narcose) 9500

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 31/07/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wat kost een wenkbrauwlift?

Een wenkbrauwlift, ook bekend als wenkbrauwcorrectie, voorhoofdslift of browlift, is een cosmetische ingreep waarbij de huid en weefsels van het voorhoofd en de wenkbrauwen worden aangepast om een jeugdiger uiterlijk te creëren. Deze procedure kan helpen bij het corrigeren van hangende wenkbrauwen en het verminderen van lijnen en rimpels op het voorhoofd en tussen de ogen. Om je alvast een indicatie te geven, hebben we de verschillende soorten wenkbrauwlift prijzen hierboven voor je neergezet.

Maatwerk prijs wenkbrauwlift bij Wellness Kliniek

Bij Wellness Kliniek adviseren we je op basis van een persoonlijk gesprek welke ingreep het meest geschikt voor je is. Uiteraard ontvang je dan vooraf de prijs van de wenkbrauwlift, vrijblijvend, zodat je weet waar je aan toe bent en of dit bij je past. Bij Wellness Kliniek streven we naar betaalbare en transparante prijzen. De wenkbrauwlift kosten in de prijstabel zijn alles-inclusief, ook voorzorg, nazorg en btw.

Een wenkbrauwlift kan voor jou een goede keuze zijn vanuit esthetische redenen. Ook bij fysieke klachten (zoals hoofdpijn) kan deze ingreep uitkomst bieden.

Toon alle foto's

Kosten wenkbrauwlift: welk type lift past bij mij?

Zoals je ziet in de prijstabel zijn de wenkbrauwcorrectie kosten opgesplitst in meerdere behandelingen. Welke ingreep het mooiste resultaat geeft, wordt bepaald in overleg met de consulterend arts. Er is keuze uit chirurgisch en niet-chirurgisch liften.

  • B***x wenkbrauwlift prijs: laagdrempelige en niet-chirurgische methode om subtiele lift van de wenkbrauwen krijgen. Helpt bij het krijgen van een open blik.
  • Wenkbrauw featherlift prijs: niet-chirurgische techniek waarbij draadjes worden gebruikt om de wenkbrauwen te liften.
  • Directe wenkbrauwlift prijs: bij deze chirurgische methode wordt de huid boven de wenkbrauwen verwijderd, ideaal voor lage wenkbrauwen.
  • Temporale wenkbrauwlift prijs: chirurgische lift om de wenkbrauwen aan de buitenzijde omhoog te trekken, met incisie die wegvalt in haargrens.
  • Klassieke voorhoofdlift prijs: een coronale voorhoofdlift waarbij zowel voorhoofd als de positie van de wenkbrauwen meer in balans wordt gebracht. Een wenkbrauwlift operatie wordt soms gecombineerd met een SMAS Deep plane facelift.

Vaak wordt een wenkbrauwlift met ooglidcorrectie gecombineerd.

Wenkbrauwlift prijs voor vrouwen en mannen

De wenkbrauwcorrectie is een populaire ingreep onder zowel vrouwen als mannen. We maken vooraf foto’s van de stand van de wenkbrauwen, zodat je daarna goed het verschil kunt zien. Afhankelijk van de gekozen ingreep krijg je een arts toegewezen die gespecialiseerd is in de betreffende behandeling.

Meer weten over de procedures die horen bij de wenkbrauwlift, en ben je benieuwd naar veelgestelde vragen? Bekijk dan de behandeling pagina over wenkbrauwlift.

Wenkbrauwlift kosten België: Next Day Surgery

Als kliniek met meer dan 25 jaar ervaring hebben we al diverse keren een award ontvangen voor uitstekende patiënten ervaringen. Wij bieden ISO 9001 kwaliteitsgarantie. Patiënten van over de hele wereld weten ons te vinden voor een wenkbrauwlift. Is het voor jou ver reizen naar Wellness Kliniek Genk of Barcelona? Je maakt gratis gebruikt van onze Next Day Surgery Service. Binnen 48 uur vinden zowel consult als ingreep plaats. Zo kun je flink wat reistijd en reiskosten besparen. Vraag deze kosteloze service tijdens het boeken aan.

Meer over Next Day Surgery

Kosten wenkbrauwlift op afbetaling

Heb je de wenkbrauwcorrectie kosten nog niet bij elkaar, dan kun je optioneel financiering aanvragen, bijvoorbeeld bij Vrijblijvend consult wenkbrauwlift bij Wellness Kliniek (België en Nederland), je eigen bank of een andere kredietverstrekker. Tevens kun je bij Wellness Kliniek een spaarpotje aanleggen, waarbij je maandelijks een bepaald bedrag stort. Zodra je de wenkbrauwlift prijs bij elkaar hebt gespaard, krijg je van ons een oproep en plannen we de ingreep in.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Vrijblijvend consult wenkbrauwlift bij Wellness Kliniek

Benieuwd naar de wenkbrauwlift operatie kosten (chirurgisch en niet-chirurgisch) op basis van je persoonlijke wensen? Wil je een advies van de specialisten bij Wellness Kliniek ontvangen? Laat je informeren! Plan een consult, ontvang meer informatie en een definitieve wenkbrauwcorrectie prijs. Neem nu contact met ons op.

Maak een afspraak