Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift, ook bekend als een voorhoofdslift of browplasty, is een cosmetische ingreep om hangende wenkbrauwen te liften en opnieuw vorm te geven. Wellness Kliniek biedt drie chirurgische en twee niet-chirurgische technieken voor wenkbrauwlift. De keuze hangt af van de specifieke behoeften en het gewenste resultaat. 

Prijs: 1400

Wenkbrauwlift: details

 • Duurtijd: 45min
 • Lokale verdoving
 • Onmiddellijk resultaat
 • Geen overnachting nodig
 • Geen littekens
 • Snelle genezing

Wenkbrauwlift in België

De stand en vorm van de wenkbrauwen bepalen een aanzienlijk deel van je uitstraling. Zorgt de huidige vormgeving van je wenkbrauwen voor een niet-wenselijke uitstraling? Zijn de wenkbrauwen bijvoorbeeld gaan zakken, waardoor je er moe uitziet? Waardoor je blik minder fris is, of je er zelfs boos uitziet? Bij Wellness Kliniek vertrouw je op jaren ervaring, die bewezen wordt met ISO 9001 kwaliteitsgarantie en de WhatClinic Award voor uitstekende patiënten ervaringen. Kies voor een veilige wenkbrauwlift in België.

Toon alle foto's

Veilige wenkbrauwlift bij Wellness Kliniek

Een lift van de wenkbrauwen is maatwerk, en daarom worden de opties en verwachte resultaten tijdens een vrijblijvend consult besproken. De specialist bij Wellness Kliniek vertelt je transparant over wat mogelijk is met een wenkbrauwlift. Wenkbrauwen liften kan namelijk aan de hand van meerdere procedures en op basis van persoonlijk advies word je geïnformeerd over de haalbare resultaten per (niet-)chirurgische ingreep. Uiteraard vertellen we je ook over de herstelperiode, zodat je weet wat je mag verwachten.

Wat kost een wenkbrauwlift?

De wenkbrauwlift prijs hangt af van de gekozen procedure, waarover je gericht advies krijgt door je arts bij de Wellness Kliniek. We streven ernaar om een wenkbrauwlift toegankelijk te maken, en daarom hanteren we transparante en betaalbare prijzen. Geen verborgen kosten, maar een all-in tarief inclusief de juiste voorzorg, nazorg en btw.

B***x 1 zone 180
Wenkbrauw draadjes lift met 2 draden 1400
Wenkbrauw draadjes lift met 4 draden 2200
Directe wenkbrauwlift (plaatselijke verdoving) 1750
Temporale wenkbrauwlift (plaatselijke verdoving) 2650
Coronale wenkbrauwlift (narcose) 9500

Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Wenkbrauwlift: Next Day Surgery Service

Van Nederland, Frankrijk en Spanje tot Verenigde Staten en Azië, patiënten van over de hele wereld reizen af naar Wellness Kliniek België voor een professionele wenkbrauwlift door een van onze specialisten. Om tijd en kosten te besparen, bieden we daarom gratis en optioneel onze Next Day Surgery Service. Hierbij vinden consult en ingreep op aangesloten dagen plaats. Zo geniet je binnen 48 uur van een wenkbrauwlift.


Lees meer over Next Day Surgery

Wanneer kiezen voor een wenkbrauwlift?

Hieronder de redenen waarom mensen bij Wellness Kliniek kiezen voor een voorhoofd of wenkbrauwlift:

 • Hangende wenkbrauwen: Naarmate je ouder wordt, kan de huid rond de ogen en wenkbrauwen gaan hangen. Een wenkbrauwlift kan helpen om een jeugdiger uiterlijk te herstellen. Sommige mensen hebben van nature hangende wenkbrauwen die het gezicht een vermoeide of droevige uitstraling kunnen geven. Een wenkbrauwlift kan helpen om een meer open en alerte gezichtsuitdrukking te creëren, wat bijdraagt aan een positievere uitstraling.
 • Asymmetrische wenkbrauwen: Als je wenkbrauwen ongelijk of asymmetrisch zijn, kan een wenkbrauwlift helpen om symmetrie te creëren.
 • Laterale wenkbrauwlift: Soms kiezen mensen voor een wenkbrauwlift puur om esthetische redenen, omdat ze een bepaalde look of stijl willen bereiken. B***x injecties voor het liften van het voorhoofd, de temporale (laterale) wenkbrauwlift en de dradenlift wenkbrauwen zijn daarom populaire behandelingen bij Wellness Kliniek.
 • Hoofdpijn oplossen: Wenkbrauwlift zonder operatie: lage wenkbrauwen, of eigenlijk laaghangende wenkbrauwen, kunnen een drukkend gevoel op de ogen veroorzaken. Dit zorgt op zijn beurt voor hoofdpijn. B***x injecties kunnen helpen tegen hoofdpijn of migraine.

Uiteraard ontvang je tijdens een vrijblijvend consult open en eerlijk advies. Al je vragen worden beantwoord. Hieronder vertellen we alvast meer over de verschillende soorten wenkbrauw liften en gaan we in op veelgestelde vragen.

Chirurgische en niet-chirurgische wenkbrauwlift

In de basis kunnen we de wenkbrauwlift onderverdelen in twee verschillende soorten wenkbrauw correcties, namelijk chirurgisch en niet-chirurgisch. Deze kunnen we vervolgens weer opsplitsen in diverse behandelingen. Hieronder splitsen we de vijf opties van een wenkbrauwlift door de chirurgen bij Wellness Kliniek uit.

Wenkbrauwlift B***x (niet-chirurgisch liften)

Je kiest voor B***x wenkbrauwlift om fijne lijntjes en rimpels op je voorhoofd te verminderen, wat bijdraagt aan een jeugdiger en frisser uiterlijk. B***x wordt ook gebruikt om een subtiele lift van de wenkbrauwen te bereiken, wat kan helpen bij het creëren van een meer open en alerte blik.

Volgens wetgeving mogen we deze merknaam niet volledig uitschrijven, maar je weet vast wat we bedoelen als we het hebben over een wenkbrauwlift met B***x.

Wenkbrauw draadjes lift (niet-chirurgisch liften)

De wenkbrauwlift met draadjes, ook wel brows featherlift genoemd, is een techniek waarbij draden (soort hechtingen) worden gebruikt om de wenkbrauwen te liften. Deze draden kun je zien als een ondersteuning, een soort optrekking, een verandering in positionering. Daardoor gaan de wenkbrauwen minder hangen. Het is een goede keuze als je beginnende slappe huid rond de wenkbrauwen hebt. De draadjeslift werkt met zones, en kan naast de wenkbrauwen ook op andere delen van het gezicht worden gebruikt. De draadlift is minder invasief dan chirurgische methoden. De behandeling kan onder plaatselijke verdoving.

Directe wenkbrauwlift (chirurgisch liften)

De directe wenkbrauwlift is de beste manier om huid direct boven de wenkbrauwen te verwijderen. Het is een geschikte ingreep voor mensen met zeer laag geplaatste wenkbrauwen. De directe wenkbrauwlift is erg effectief, maar heeft wel als nadeel dat er een litteken boven de wenkbrauwen te zien is. Uiteraard vervaagt die na verloop van tijd. De behandeling kan onder plaatselijke verdoving.

Temporale wenkbrauwlift (chirurgisch liften)

De temporale wenkbrauwlift is een vorm van chirurgisch liften, waarbij incisies worden gemaakt ter hoogte van de slapen (tempels). De incisies worden verborgen in de haargrens, zodat niet tot nauwelijks zichtbaar is dat de ingreep is ondergaan. De temporale lift van de wenkbrauwen is een ideale keuze voor mannen en vrouwen met matige verzakking van de wenkbrauwen. Tevens biedt het uitkomst als het specifiek om het wenkbrauwen aan de buitenkant liften gaat. Het richt zich namelijk op het buitenste deel van de brows. De behandeling kan onder plaatselijke verdoving.

Klassieke of Coronale voorhoofdlift (chirurgisch liften)

Je kan kiezen voor een coronale voorhoofdlift wanneer je een aanzienlijke correctie van het voorhoofd en wenkbrauwpositie wil bereiken of als er sprake is van diepe rimpels of een aanzienlijke verzakking van de wenkbrauwen die niet effectief kan worden behandeld met minder ingrijpende methoden zoals B***x of kleinere liftprocedures. Een coronale browlift is ook geschikt voor personen die een langduriger resultaat wensen dan wat niet-chirurgische voorhoofdlift behandelingen kunnen bieden.

Bij de coronale wenkbrauwlift wordt een incisie gemaakt van oor tot oor, achter de haargrens, aan de bovenkant van het hoofd. Overmatige behaarde hoofdhuid wordt verwijderd. Daarnaast wordt onderliggend weefsel, net als voorhoofdspieren, waar nodig aangepast om de wenkbrauwen te liften. De behandeling gebeurt onder narcose en wordt meestal gedaan in combinatie met een deep plane & SMAS facelift.

Wenkbrauwlift en ooglidcorrectie combineren (wel/niet-chirurgisch)

De wenkbrauwlift of wenkbrauwcorrectie wordt meer dan eens gecombineerd met een ooglidcorrectie. Ook bij deze ingreep zijn er weer verschillende opties, van wel tot niet-chirurgisch liften. Vaak gaat het bij een wenkbrauwlift om een combinatie met een bovenooglidcorrectie. Persoonlijk advies is zonder twijfel wenselijk én zelfs noodzakelijk. Tijdens het persoonlijk consult worden alle opties die voor jou interessant zijn aan je voorgelegd, zodat je een weloverwogen keuze maakt.

Veelgestelde vragen over wenkbrauwlift

Voor wie is wenkbrauw lifting geschikt?

Wenkbrauwen liften is iets dat je kan laten doen op alle leeftijden, al zijn het vooral mensen met verslapte huid rond ogen, wenkbrauwen en voorhoofd die kiezen voor deze ingreep. Dit vanuit esthetisch oogpunt, omdat de wenkbrauwen zich anders zijn gaan positioneren door de jaren heen. Wanneer je van nature al lage wenkbrauwen hebt, dan kun je er ook eerder iets aan laten doen. De chirurgen bij Wellness Kliniek adviseren je persoonlijk, zodat je de wenkbrauw lift ingreep kiest die het beste aansluit bij wat je wilt bereiken.

Wat kan ik verwachten tijdens het consult voor wenkbrauwen liften?

De ervaren chirurg bij Wellness Kliniek gaat graag persoonlijk met je in gesprek om de stand van de wenkbrauwen, de ogen en overige gezichtskenmerken te bekijken. Of basis daarvan kan de specialist gedegen advies geven over welke ingreep welk effect zal geven. Zowel esthetische doelen als verwachtingen en mogelijkheden worden besproken. Verder gaat de specialist ook in op de precieze kosten, procedure en herstelprocedure, zodat je weet wat je mag verwachten. Daarna kun je beslissen of je een wenkbrauwlift wilt ondergaan.

Hoe gebeurt wenkbrauw liften?

De werkelijke ingreep hangt af van de keuze of je niet-chirurgische of chirurgisch laat liften. Zo wordt er bijvoorbeeld B***x geïnjecteerd, wordt huid opgetrokken met draden, of wordt een deel van de huid verwijderd en opnieuw verbonden om de wenkbrauwen en rest van de huid strakker te trekken. Hierboven lees je per type wenkbrauwlift meer over de manier van behandelen en opereren. Daarnaast worden al je vragen uitgebreid beantwoord tijdens een vrijblijvend consult. Je mag ook altijd contact opnemen als je tussendoor al vragen hebt.

Wat is een wenkbrauwlift?

Een wenkbrauwlift (eyebrow lift) is een techniek waarbij de wenkbrauwen hoger worden geplaatst. Het kan hier gaan om de volledige wenkbrauw, of juist de buitenzijde van de wenkbrauwen. Er bestaan diverse technieken voor het liften van de wenkbrauwen, chirurgische met incisies en niet-chirurgisch met B***x of draadjes. De wenkbrauwlift wordt regelmatig gecombineerd met een (boven)ooglidcorrectie voor maximaal effect.

Wat is een wenkbrauwlift operatie?

Onder een wenkbrauwlift operatie verstaan we bij de Wellness Kliniek een chirurgische wenkbrauwlift. Hieronder vallen de klassieke (Coronal) wenkbrauwlift, de temporale wenkbrauwlift en de directe wenkbrauwlift. Bij alle drie de methodes worden er incisies gemaakt en vaak ook huid verwijderd, om de huid rondom de wenkbrauw strak te trekken.

Wat is een wenkbrauwlift zonder operatie?

Veel mensen vragen zich af of een wenkbrauwlift zonder operatie mogelijk is. Het antwoord is positief! Een wenkbrauwlift zonder operatie kan op meerdere manieren en wordt ook wel een niet-chirurgische wenkbrauwlift genoemd. Een voorbeeld is een B***x wenkbrauwlift, waarbij middels injecties een tijdelijke spierontspanner ingespoten wordt. Een andere optie is de wenkbrauwlift met draadjes.

Houd er rekening mee dat met de aanduiding ‘zonder operatie’ eigenlijk verwezen wordt naar ‘zonder incisie’. Er wordt namelijk wel chirurgisch gehandeld, maar er wordt niet of nauwelijks in de huid gesneden en er wordt ook geen huid verwijderd.

Wat is een laterale wenkbrauwlift?

De laterale wenkbrauwlift is een lift van de wenkbrauwen die zich vooral focust op het naar boven plaatsen van het buitenste deel van de wenkbrauw. Bij Wellness Kliniek noemen we dit liever een temporale wenkbrauwlift. Er wordt een kleine incisie gemaakt, die wegvalt in de haargrens. De laterale lift van de wenkbrauwen valt onder chirurgische ingrepen.

Wat is een endoscopische wenkbrauwlift?

Bij een endoscopische wenkbrauwlift worden er meerdere kleine sneetjes in de haren gemaakt, waardoor niet alleen de wenkbrauwen, maar ook het voorhoofd gelift wordt. Het wordt daarom ook wel een endoscopische voorhoofdlift genoemd.

Wat is een cat eye behandeling?

Een cat eye behandeling, of cat eye lift, is een wenkbrauwlift die door middel van draadliften wordt uitgevoerd. Deze featherlift trekt met behulp van draden de staart van de wenkbrauw op, waardoor de wenkbrauwen rechter en hoger worden. De cat eye wenkbrauwlift staat voor meer jeugdigheid en heeft een strakke en krachtige, katachtige blik tot gevolg.

Wanneer kiezen voor wenkbrauwlift met B***x?

De B***x wenkbrauwlift wordt voornamelijk aangeraden als de wenkbrauwen duidelijk voelbaar en zichtbaar zijn, in bepaalde mate hangen, zonder al te zwaar te zijn. Dit is dan eenvoudig te verhelpen met B***x. Voordeel is dat de ingreep relatief eenvoudig en snel is, zonder hersteltijd. Wel zijn herhaalbehandelingen aanbevolen.

Wanneer kiezen voor een wenkbrauwlift met draadjes?

De draadjes die voor een draadlift wenkbrauwen behandelingen gebruikt worden, lossen na verloop van tijd op. In 6 tot 24 maanden zijn de draden volledig verdwenen, en kan het effect van de wenkbrauw draadlift weg zijn. Daarom wordt hierbij eens in de zoveel tijd -hoelang verschilt per persoon- een herhaalbehandeling aanbevolen. Waarom je dan toch zou kiezen voor een wenkbrauwlift met draden? Omdat het een niet-chirurgische ingreep is. Het is dus minder ingrijpend dan een chirurgische wenkbrauwlift.

Wat is de beste wenkbrauwlift tegen handende wenkbrauwen?

Hangende wenkbrauwen zorgen niet alleen voor een gesloten en vermoeide blik, maar kunnen je ook werkelijk uitputten. Door de druk van zware wenkbrauwen kun je bijvoorbeeld hoofdpijn krijgen. Wenkbrauw lifting middels een chirurgische en directe lift is daarbij de meest effectieve optie om de wenkbrauwen omhoog te plaatsen. Wel wordt uiteraard gekeken naar welke ingreep de beste keuze is voor het gewenste resultaat.

Wenkbrauwlift of ooglidcorrectie: wat is de beste keuze?

Wanneer je ouder wordt, verslapt de huid in het gezicht, met name rond de ogen en wenkbrauwen. Soms biedt alleen de ooglidcorrectie uitkomst, soms het liften van de brows. Vaker dan eens wordt de behandeling gecombineerd. Je plant een vrijblijvend consult, zodat je gedegen en eerlijk advies kunt inwinnen op basis van je gezichtskenmerken.

Wenkbrauwen liften als onderdeel van facelift, kan dat?

Jazeker, als je de uitstraling van het gehele gezicht wil verjongen, dan is een facelift wellicht een betere keuze voor je. Tijdens het vrijblijvend consult ontvang je hier uitgebreide informatie over, zodat je er goed over na kunt denken. Nu alvast meer weten over facelift? Lees dan verder over onze specifieke behandelpagina’s over facelift en halslift.

Doet een wenkbrauwcorrectie pijn?

Nee, je voelt tijdens de ingreep geen pijn. De zone wordt goed verdoofd door de chirurg bij Wellness Kliniek. Wel kun je het prikken van de verdoving even voelen. Bij plaatselijke verdoving blijf je wakker, maar wie dat wenst kan ook onder algehele narcose de behandeling ondergaan. Na de operatie kun je kortstondig een branderig gevoel ervaren.

Hoelang duurt een wenkbrauwlift?

Normaal gezien neemt een wenkbrauwlift zo’n 30 tot 45 minuten in beslag. Deze tijd kan afwijken, afhankelijk van de precieze ingreep. Zo kan het in combinatie met een ooglift bovendien wat langer duren. De tijdsduur wordt voorafgaand met je gecommuniceerd.

Wenkbrauwlift herstel: hoelang duurt het en wanneer ben ik weer ‘toonbaar’?

Het herstel van een wenkbrauwlift (chirurgisch) neemt 1 tot d3 weken in beslag. Althans, tot die tijd kunnen er zwellingen zichtbaar zijn, die binnen die weken vanzelf wegtrekken. Daarna ben je weer goed toonbaar en is niet tot nauwelijks te zien dat je de wenkbrauwen hebt laten liften. De meeste mensen gaan na een week weer aan het werk. Gaat het om een niet-chirurgische draadjes wenkbrauwlift, dan duurt het herstel slechts zo’n 3 dagen.

TIP: herstel wenkbrauwlift vindt optimaal plaats als je de voorgeschreven richtlijnen goed opvolgt. Deze ontvang je van je chirurg bij de Wellness Kliniek.

Mag je na een wenkbrauwlift autorijden?

Je mag meteen naar huis na een wenkbrauwlift, maar mag de eerste 24 uur nog niet autorijden. Wij raden aan om iemand mee te nemen die je naar huis kan brengen. Lukt dit niet, dan kun je een kamer (in de buurt van) de kliniek boeken.

Lijk ik na een eyebrow lift nog op mezelf?

Een wenkbrauwcorrectie heeft als doel het verouderingsproces terug te draaien, waardoor vaak gesteld wordt dat je er met een wenkbrauwlift circa 10 jaar jonger uitziet. Uiteraard lijk je wel nog op jezelf. De chirurgen bij Wellness Kliniek streven naar een natuurlijk resultaat, met gelijke wenkbrauwen die mooier gepositioneerd staan.

Hoe vaak moet ik een wenkbrauwlift herhalen?

Bij een niet-chirurgische ingreep als B***x of wenkbrauw draadjeslift wordt een herhaling aanbevolen in de 6 tot 24 maanden, afhankelijk van je persoonlijke gezichtskenmerken en het aanhouden van het effect. Een chirurgische eyebrow correction geeft voor sommigen levenslang het gewenste resultaat. Anderen laten eens in de 15 jaar een touch-up uitvoeren. Dit is een persoonlijke keuze wat voor jou wenselijk is.

Wat is de beste leeftijd voor wenkbrauwen liften?

Je kunt je wenkbrauwen laten liften vanaf een leeftijd vanaf 18 jaar, mits de huidconditie het toelaat. De leeftijd bij Wellness Kliniek voor niet-chirurgisch wenkbrauwen liften, zoals met B***x  of dradenlift varieert tussen de 25 jaar en 75 jaar. De gemiddelde leeftijd bij Wellness Kliniek voor chirurgisch wenkbrauwen liften is 57 jaar. 

Tijdens het consult ontvang je eerlijk advies of eyebrow lifting voor jou mogelijk en wenselijk is, en wat je van het resultaat mag verwachten.

Wat zijn de wenkbrauwlift voordelen en nadelen?

De wenkbrauwlift biedt zowel vanuit esthetisch als functioneel oogpunt voordelen. Zo wordt de blik frisser en opener, en kan het tevens hoofdpijn en druk op het hoofd verminderen. Je wordt minder snel vermoeid als je voorheen last had van zware wenkbrauwen.

Bij Wellness Kliniek zijn we ook graag transparant over de wenkbrauwlift nadelen. Zo kun je het definitieve resultaat pas na een paar maanden zien, tenzij je kiest voor de wenkbrauwlift zonder operatie (niet-chirurgisch), maar dan zijn herhaalbehandelingen wenselijk.

Verder geeft de wenkbrauw lift minimale kans op complicaties, maar zoals met elke ingreep aan het lichaam moet je rekening houden met bepaalde richtlijnen voor herstel en nazorg (thuis) na de ingreep. Is dit voor jou geen probleem, dan kan een wenkbrauwlift de levenskwaliteit flink verbeteren, zowel fysiek als emotioneel.

Vocht vasthouden na wenkbrauwlift, is dat normaal?

Ja, het vasthouden van vocht na een wenkbrauwlift is normaal, voornamelijk in de eerste week na de ingreep. Dit merk je vooral aan zwelling in de eerste paar dagen na de ingreep, rond het behandelde gebied. Een natuurlijke reactie, die een tijdelijk gevoel van strak- en stijfheid geeft, maar wat snel wegtrekt.

Wat zijn tips en leefregels na een wenkbrauwlift?

Afhankelijk van de specifieke ingreep, krijg je van de chirurg een blad met de leefregels voor thuis mee. Zo weet je precies wat wel en niet aanbevolen is. Om je alvast een indicatie te geven, hieronder een paar tips en leefregels na wenkbrauwen liften (chirurgisch).

 • Hoe slapen na wenkbrauwlift? Bij voorkeur op de rug, zodat wondjes en hechtingen beschermd worden tijdens de slaap. Optioneel met extra kussen.
 • Mag je sporten na wenkbrauwlift? In de eerste twee weken na de behandeling wordt sporten en zware lichamelijke inspanning afgeraden. Wandelen mag wel.
 • Kun je zonnen na wenkbrauwlift? Zowel zonnebank als zonnebaden in de zon worden afgeraden in de eerste 6 weken na de ingreep, tenzij de littekens op een goede manier afgedekt worden (in verband met pigmentvorming).
 • Mag je make-up dragen na wenkbrauwlift? Dit wordt afgeraden tot twee weken na de ingreep, tenzij specifiek anders wordt vermeld door de chirurg,
Hoe vind je de beste chirurg voor wenkbrauwlift België?

De beste chirurg wenkbrauwcorrectie hangt af van de precieze ingreep aan de wenkbrauwen. Bij Wellness Kliniek selecteren we de beste artsen aan de hand van strenge kwaliteitseisen, en wijzen we de beste specialist toe op basis van de specifieke ingreep. Meer informatie vind je op onze pagina over chirurgen en specialisten.

Wat is de beste kliniek wenkbrauwlift?

Wellness Kliniek België en Barcelona behoren tot de top klinieken op het gebied van chirurgie aan het gezicht, waaronder wenkbrauwlift, ooglidcorrectie en facelift. Ervaring in combinatie met het toepassen van innovatieve en veilige technieken zorgen voor een mooi resultaat met minimale kans op complicaties. Wij zijn trots op de positieve patiënten reviews en gedeelde wenkbrauwlift ervaringen die we door de jaren heen hebben ontvangen. Niet voor niets ontvangen we patiënten uit diverse (niet-)Europese landen.

Boek een vrijblijvend consult wenkbrauwlift bij Wellness Kliniek

Overweeg je een wenkbrauwlift, en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je dit eventueel combineren met een ooglidcorrectie of facelift? Of wil je simpelweg weten wat een goede ingreep is om het gewenste resultaat te bereiken? De specialisten bij Wellness Kliniek adviseren je eerlijk en transparant tijdens een vrijblijvend consult. Maak een vrijblijvende afspraak en beslis daarna of je de ingreep ondergaat.

 Boek online of bel ons

Stap voor stapStap voor stap

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Top chirurgen

Met ons team van esthetisch chirurgen ben je in de meest ervaren handen. We verzorgen je bij elke stap van de weg: vanaf de intake tot en met de nazorg.

Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg, is toch enkel de beste plastisch chirurg goed genoeg?

Meer info...

Ultramoderne faciliteiten

Gelegen in het hart van Genk (Belgisch Limburg), is Wellness Kliniek een ultramoderne esthetische kliniek met eigen operatiefaciliteiten gespecialiseerd in esthetische behandelingen en chirurgie. De Wellness Kliniek werkt volgens de hoogste normen met hooggekwalificeerde artsen, chirurgen en tandartsen en bekwaam verplegend personeel.

Meer info...

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1996 is de Wellness Kliniek in België een van de toonaangevende klinieken voor esthetische chirurgie in Europa, waar patiënten van over de hele wereld worden behandeld om hen te helpen hun esthetische ambities waar te maken en uitstekende medische resultaten te garanderen. Wij werken niet met adviseurs of verkopers, je ziet alleen de arts die je behandelt.

Meer info...