Wenkbrauwlift voor en na foto’s

Wenkbrauwlift

Ben je benieuwd naar de resultaten van een wenkbrauwlift? Bij Wellness Kliniek bieden we diverse chirurgische en niet-chirurgische technieken om het gewenste resultaat te bereiken, dit zowel voor mannen als vrouwen. Bekijk de wenkbrauwlift foto’s en boek een consult voor advies op maat. De specialisten bij de kliniek streven naar het mooiste resultaat.

Close-upfoto van hangende wenkbrauwen vóór de wenkbrauwliftprocedure Voor
Close-upfoto van opgetrokken wenkbrauwen na de wenkbrauwliftoperatie Na
Afbeelding die een hangende wenkbrauwlijn laat zien vóór de wenkbrauwliftbehandeling Voor
Foto die een opgetrokken wenkbrauwlijn laat zien na de wenkbrauwliftbehandeling Na
Foto die een ongelijke wenkbrauwuitlijning benadrukt vóór de wenkbrauwliftbehandeling Voor
Afbeelding die gebalanceerde en opgetrokken wenkbrauwen laat zien na de wenkbrauwliftbehandeling Na

Wenkbrauwlift foto’s voor en na bij Wellness Kliniek

Als je een wenkbrauwlift overweegt dan is het belangrijk om informatie in te winnen, zo vinden we bij Wellness Kliniek. We informeren je dan graag ook transparant over de ingreep wenkbrauwlift, alsook de prijzen per behandeling. Voor en na foto’s van een wenkbrauwlift zijn tevens een waardevol hulpmiddel om een beeld te krijgen van de mogelijkheden.

Bij Wellness Kliniek zijn we trots op onze uitstekende patiënten ervaringen en de award van WhatClinic die we hiervoor mochten ontvangen. We bieden ISO 9001 kwaliteitsgarantie. Boek een vrijblijvend consult voor persoonlijk advies over een wenkbrauwlift.

Resultaten wenkbrauwlift before and after!

Ieder mens is anders en dat geldt ook voor de wenkbrauwen. Afhankelijk van de huidige positionering, de mate van huidverslapping en andere gezichtskenmerken, kan de specialist bij Wellness Kliniek je gedegen advies geven over de beste ingreep voor jou. Uiteraard vertellen we je wat haalbaar is. We bieden verschillende wenkbrauwcorrecties aan.

Wenkbrauwlift B***x foto’s voor en na

De niet-chirurgische methode, wenkbrauwlift met B***x, is een goede manier om een subtiele lift aan je wenkbrauwen te geven. B***x wordt gebruikt voor een wenkbrauwlift omdat het de spieren die de wenkbrauwen naar beneden trekken tijdelijk kan ontspannen, waardoor de wenkbrauwen subtiel gelift worden.

Deze niet-chirurgische methode is populair bij Wellness Kliniek vanwege de minimale hersteltijd en het direct zichtbare, natuurlijke resultaat. Je krijgt hiermee een frisser uiterlijk. Overigens mogen we de merknaam volgens wetgeving niet volledig uitschrijven, maar we vermoeden dat je weet wat we bedoelen.

Draadjes wenkbrauwlift voor en na foto’s

De draadlift methode voor de wenkbrauwen wordt gebruikt om de wenkbrauwen subtiel (lateraal) te liften. De draadjeslift foto’s, oftewel brows featherlift pictures, geven je een beeld van deze niet-chirurgische ingreep. Er wordt hierbij geen huid verwijderd, maar de wenkbrauwen worden gelift met behulp van draden.

Directe wenkbrauwlift foto’s voor en na

Voor mensen met significante verzakking van de wenkbrauwen. De littekens boven de wenkbrauwen worden verborgen in een natuurlijke voorhoofdsrimpel, maar blijven zichtbaar. Bij deze manier van chirurgisch liften wordt overtollige huid boven de wenkbrauwen verwijderd. Dit is een goede techniek als de wenkbrauwen zwaar zijn, door de bovenliggende huid, en daardoor naar beneden vallen. Een goede keuze voor (te) lage wenkbrauwen.

Temporale wenkbrauwlift voor en na foto’s

Dit is tevens een chirurgische ingreep die een goed resultaat geeft als je een subtiele lift wenst van de buitenkant van je wenkbrauwen. Liften buitenkant (lateraal of temporaal) wenkbrauw is een populaire behandeling, vooral als de buitenkanten wenkbrauwen wat zijn verzakt. De incisies worden gemaakt ter hoogte van de slapen (tempels) en de incisie valt weg in de haargrens. Soms kan het gewenste effect ook bereikt worden met een draadjeslift.

Klassieke voorhoofdlift voor en na foto’s

De voorhoofdlift foto’s voor en na tonen je wat er mogelijk is met de klassieke voorhoofdlift, die ook wel coronale voorhoofdlift wordt genoemd. Het is een chirurgische ingreep waarbij het litteken wordt verborgen binnen de haarlijn, lopend over de bovenkant van het hoofd van oor tot oor. Een coronale wenkbrauwlift kan gecombineerd worden met een facelift.

Wenkbrauwlift ervaringen

Vaak wordt een wenkbrauwlift vanuit esthetisch oogpunt gedaan, maar de ingreep kan ook veelvuldige hoofdpijn en/of asymmetrische wenkbrauwen oplossen.

Bij Wellness Kliniek kijken we vol enthousiasme naar de positieve wenkbrauwlift reviews van onze patiënten. Wij streven ernaar om constant te innoveren en op basis van feedback onze service te verbeteren. Dat resulteert in uitstekende beoordelingen. Lees de reviews, vergelijk klinieken en wenkbrauwcorrectie voor en na foto’s en laat je áltijd goed informeren voordat je de keuze voor een ingreep maakt.

Transparante prijzen wenkbrauwlift

We hebben de wenkbrauwlift prijzen verzameld in een overzichtelijke prijstabel. De kosten zijn alles-inclusief, dus met btw en professionele voorzorg en nazorg. We hebben de diverse ingrepen opgesplitst. Voor persoonlijk advies boek je een consult.

Lees meer over "Wenkbrauwlift"

Wenkbrauwen liften: persoonlijk advies bij Wellness Kliniek

Spreken de wenkbrauwlift foto’s je aan en wil je graag persoonlijk advies ontvangen? Boek dan een vrijblijvend consult en overleg de mogelijkheden met een van de specialisten bij Wellness Kliniek. Neem contact op of boek direct online.

Maak een afspraak