De prijs van een borstverkleining is afhankelijk van de gebruikte technieken.

Consultatie
Consult Borstverkleining 60
Consult Borstverkleining - Online geboekt 30
Borstverkleining
Borstverkleining | Mastectomie 4995
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro.

Prijzen zijn geldig tot 31/03/2023. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Wat kost een borstverkleining?

Bij een borstverkleining of mastectomie worden de borsten en soms ook de tepelhof verkleind. Ieder paar borsten is anders, dus dit vraagt om een individuele aanpak. Bij Wellness Kliniek in Genk, op ongeveer een uurtje rijden vanaf Eindhoven met de auto, werken we met een transparante vanaf-prijs, die je hierboven vindt in de actuele prijstabel. Vooraf geven we je persoonlijk advies, zodat je inzicht krijgt in de exacte kosten voor jouw ingreep.

Esthetisch en/of minder klachten

Een borstverkleining kan niet alleen esthetisch gezien een aangename keuze zijn, maar kan ook uitkomst bieden wanneer je last hebt van rug-, schouder- en nekklachten. Soms doen deze klachten zich alleen voor tijdens het sporten, maar er zijn ook dames die voortdurend last hebben van de grootte van hun borsten.

Wij Wellness Kliniek willen we dat alle vrouwen trots zijn op hun borsten. En dat ze hier geen klachten aan ondervinden. Ook mannen kunnen bij ons terecht voor een mannelijke borstreductie.

Consult borstverkleining

Hoe groot jouw borsten ook zijn, bij Wellness Kliniek verkleinen we de borsten altijd naar een maat die bij jouw lichaam past. Hierbij vinden we het belangrijk dat de uiteindelijke cupmaat aansluit bij je borstkas en bij jou als persoon.

Voordat we de borstverkleining plannen gaan we daarom altijd eerst een persoonlijk gesprek met je aan. We kijken naar de mogelijkheden en de gewenste resultaten. Plan vrijblijvend je consult of bekijk alvast een aantal voor en na foto’s van borstverkleiningen, zodat je een beter idee hebt van wat je kunt verwachten.

Borstverkleining kostprijs en ingreep

Vlak voor de ingreep word je volledig verdoofd. Tijdens de operatie nemen we een deel van de huid en het borstweefsel weg. De tepel wordt hoger op de borst geplaatst en in sommige gevallen ook wat verkleind. Dit doen we om jouw borsten perfect in verhouding te krijgen.

De ingreep neemt circa 2 tot 3 uur in beslag. Afhankelijk van de ingreep mag je dezelfde dag naar huis of blijf je een nachtje in Wellness Kliniek. De borstverkleining prijzen zijn afhankelijk van de precieze invulling van de ingreep met nazorg. Het is bovendien mogelijk om een privé kamer te boeken. 

Voor verschillende leeftijden en gender

Een borstverkleining wordt het meest bij vrouwen uitgevoerd, maar ook mannen kunnen baat hebben bij een borstreductie. Voor actuele prijzen voor mannen, ontdek onze pagina met gynaecomastie operatie prijzen.

Daarnaast kunnen we ook meisjes helpen bij het in toom houden van de borstgroei. De borsten kunnen doorgroeien tot circa de leeftijd van 18 jaar. Bij meiden onder deze leeftijd is daarom een speciale aanpak vereist: liposculptuur. Dit is een lichtere ingreep waarbij er geen littekens achterblijven.

Transparante kosten borstverkleining bij Wellness Kliniek

Bij Wellness Kliniek streven we ernaar om borstchirurgie voor iedereen betaalbaar te maken. Het is je wellicht opgevallen dat we relatief scherpe prijzen bieden in verhouding tot andere klinieken. Dat komt omdat we door onze jarenlange ervaring werken met bepaalde technieken waarbij we de ingreep effectief en veilig uit kunnen voeren. Met minimale operatietijd zorgen we er bovendien voor dat het herstel optimaal bevorderd wordt.

Boek een vrijblijvende afspraak voor advies op maat

Twijfel je of een borstverkleining iets voor jou is? Ben je benieuwd op welke manier de ingreep het beste aansluit bij jouw borsten? En wil je weten wat de borstverkleining prijs is voor jouw boezem? We geven je graag transparant advies in een persoonlijk consult. Neem nu contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak. Je kunt daarna altijd nog beslissen of je daadwerkelijk de borstverkleining wil laten uitvoeren.

Lees meer over "Borstverkleining - vrouwen"

Lees alle beoordelingen