Wat is de prijs voor een borstverkleining (mastectomie)? Hieronder vind je de all-in kosten van borstverkleining bij de Wellness Kliniek in de overzichtelijke prijstabel.

Consultatie
Consult Borstverkleining 60
Consult Borstverkleining - Online geboekt 30
Borstverkleining
Borstverkleining | Mastectomie 4995
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 30/06/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Vrijblijvende afspraak voor advies op maat

Twijfel je of een borstverkleining iets voor jou is? Ben je benieuwd op welke manier de ingreep het beste aansluit bij jouw borsten? En wil je weten wat de borstverkleining prijs is voor jouw boezem? De chirurgen bij Wellness Kliniek geven je graag transparant advies tijdens een persoonlijk consult. Je kunt daarna altijd nog beslissen of je daadwerkelijk de borstverkleining wil laten uitvoeren.

Maak een afspraak

Toon alle foto's

Wat kost een borstverkleining?

Bij een borstverkleining of mastectomie worden de borsten en soms ook de tepelhof verkleind. Ieder paar borsten is anders, dus dit vraagt om een individuele aanpak. De borstverkleining kosten zijn all-in. De kostprijs borstverkleining is inclusief:

  • Slaapverdoving voor borstverkleining
  • Kosten anesthesist en chirurg
  • Borstverkleining nazorg

Borstverkleining kosten Next Day Surgery

De Wellness Kliniek ontvangt vrouwen van over de hele wereld en biedt daarom optioneel de Next Day Surgery service. Hierbij vinden consultatie, vooronderzoeken en de borstverkleinende behandeling op aaneengesloten dagen plaats. Deze service is kosteloos.

Borstverkleining op afbetaling

Bij Wellness Kliniek kun je indien gewenst een eigen spaarpot beginnen. Hier leg je maandelijks een bepaald bedrag in. Zodra je de borstverkleining kosten bij elkaar hebt krijg je een uitnodiging voor de ingreep.

Kosten borstverkleining met ISO 9001 kwaliteit

Wellness Kliniek biedt ISO 9001 kwaliteit garantie, de internationale norm voor kwaliteitsmanagement. De chirurgen van de kliniek gaan voor veilige chirurgie en streven naar het mooiste resultaat dat goed bij je lichaam past.

Trots zijn op je borsten?

Is borstverkleining de prijs waard? Een borstverkleining kan niet alleen esthetisch gezien een  goede keuze zijn, maar kan ook uitkomst bieden wanneer je last hebt van rug-, schouder- en nekklachten. Soms heb je alleen wat ongemak tijdens het sporten, maar er zijn ook dames die voortdurend last hebben van de grootte van hun borsten.

Wij Wellness Kliniek hopen we dat alle vrouwen trots kunnen zijn op hun borsten.  Een mooie boezem zorgt voor een mooi silhouet en geeft zelfvertrouwen. Ook mannen kunnen bij Wellness Kliniek terecht voor een borstreductie (gynaecomastie operatie).

Welke cupmaat krijg ik na borstverkleining?

Bij een borstverkleining verkleinen de chirurgen bij Wellness Kliniek de borsten naar een omvang die bij jouw lichaam past. Hierbij vinden ze het belangrijk dat de uiteindelijke cupmaat aansluit bij jouw silhouet en bij jou als persoon.

Wie is de beste plastisch chirurg voor borstverkleining?

Vooraf gaat de plastisch chirurg altijd een persoonlijk gesprek met je aan om de mogelijkheden en gewenste resultaten te bespreken. De beste plastisch chirurg voor borstverkleining is deskundig in esthetische borstchirurgie en informeert je over alle aspecten van de behandeling, de prijzen en de nazorg. De chirurgen bij Wellness Kliniek werken volgens ISO-kwaliteitsprocedures en hebben jarenlange ervaring met esthetische borstverkleining.

Plan vrijblijvend je consult of bekijk alvast voor en na foto’s van borstverkleining, zodat je een beter idee hebt van wat je kunt verwachten.

Borstverkleining kostprijs, verdoving en ingreep

Vlak voor de ingreep word je volledig verdoofd. Tijdens de operatie neemt de chirurg een deel van de huid en het borstweefsel weg. De tepel wordt hoger op de borst geplaatst en in sommige gevallen ook wat verkleind. Dit om jouw borsten perfect in verhouding te krijgen.

De ingreep neemt circa 2 tot 3 uur in beslag. Afhankelijk van de ingreep mag je dezelfde dag naar huis of blijf je een nachtje in Wellness Kliniek. De borstverkleining prijzen zijn all-in, inclusief de aanbevolen nazorg in de kliniek. Indien gewenst is het als extra optie mogelijk om een privé kamer te boeken.

Goedkope borstverkleining België

Bij Wellness Kliniek streven we ernaar om borstchirurgie voor iedereen betaalbaar te maken. Het is je wellicht opgevallen dat we scherpe borstverkleining prijzen in België bieden in verhouding tot andere klinieken. Dat komt omdat de chirurgen bij Wellness Kliniek werken met bepaalde technieken waarbij de ingreep effectief en veilig uitgevoerd wordt. Met minimale operatietijd zorgen ze er bovendien voor dat het herstel optimaal bevorderd wordt. Het resultaat is een mooie boezem waar je trots op kunt zijn.