Borstverkleining voor en na foto's

Benieuwd naar borstverkleining voor en na foto’s? We tonen je graag de resultaten van een borstverkleining op deze pagina. In een vrijblijvend consult kunnen we verder toelichten wat de mogelijkheden zijn voor jouw lichaam, waarbij we ook luisteren naar je wensen.

Borstverkleining resultaat

Bekijk hier de resultaten van borstverkleining voor en na. Heb je te grote en te zware borsten? Dan kan een borstverkleining voor een mooi esthetisch resultaat zorgen.  

Bij een borstverkleining nemen we huid en borstweefsel weg en plaatsen we de tepel iets hoger op de borst. Op die manier behouden de borsten de natuurlijke vorm, maar dan met één of meerdere maatjes minder. Indien nodig wordt ook de tepelhof iets verkleind middels een tepelcorrectie. Zo krijg je een natuurlijk resultaat en blijft je boezem mooi in verhouding.

Beste kliniek borstverkleining

Wellness Kliniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van borstoperaties. Niet voor niets ontvingen we de WhatClinic award voor beste Europese kliniek op basis van patiëntervaringen. Bovendien kunnen we als eerste kliniek in Europa ISO 9001 kwaliteitsgarantie bieden. Daarom zeggen we met trots dat ingrepen bij Wellness Kliniek veilig en met de beste mogelijke resultaten worden uitgevoerd.

Borstverkleining voor en na: hoe zit het met littekens?

De incisies worden dichtgemaakt met zelf-oplosbare hechtingen. Dit is wel zo fijn. De draadjes vallen vanzelf uit als het naadje dichtgegroeid is. De littekens zullen na verloop van tijd minder zichtbaar worden, na 18 maanden zijn ze flink vervaagd. In de plooi en rond de tepelhof zal het litteken niet opvallen. Mogelijk blijf je het verticale lijntje vaag zien. De borstverkleining voor en na foto’s laten zien wat je mag verwachten.

Natuurlijk doet Wellness Kliniek er alles aan om het herstel zoveel mogelijk te bevorderen en de littekens zo netjes mogelijk weg te werken, met minimale zichtbaarheid. Ontdek de resultaten via de borstverkleining foto’s op deze pagina.

Borstverkleining prijzen

Wellness Kliniek wil borstchirurgie, en dus ook een borstverkleining, voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken. Bij Wellness Kliniek zijn alle prijzen alles-inclusief: de opname, de chirurgie en ook de kost van de zorgen na je borstverkleining.

Je vindt hier alle actuele borstverkleining kosten.

Ook borstreductie voor mannen

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen kunnen bij ons terecht voor een borstverkleining. De gynaecomastie operatie staat in de top 5 plastische chirurgie voor mannen.

Benieuwd naar de mogelijke resultaten? Dan vind je hier gynaecomastie voor en na foto’s.

Lees meer over "Borstverkleining - vrouwen"

Boek een vrijblijvend borstverkleining consult

Bij Wellness Kliniek kun je terecht voor een vrijblijvend consult. Samen met de chirurg bespreek je je wensen en bekijken jullie de mogelijkheden voor het mooiste resultaat.

Je kan ook een Next Day Surgery service reserveren, zodat consultatie en operatie op opeenvolgende dagen gepland kunnen worden. Deze extra service is gratis en is zeer populair bij onze klanten die van ver komen en tijd en reiskosten willen besparen.

Maak een afspraak