Prijs voor littekencorrectie

Met een littekencorrectie kan een litteken esthetisch gezien veel mooier worden gemaakt en in sommige gevallen zelfs zo goed als helemaal verdwijnen. Wat is de prijs voor een littekencorrectie bij de plastisch chirurg? Je ziet het hieronder in onze overzichtelijke prijstabel.

Consultatie
Consult Littekencorrectie 60
Consult Littekencorrectie - Online geboekt 30
Littekencorrectie
Littekencorrectie klein | Lokale verdoving 450
Littekencorrectie medium | Lokale verdoving 950
Littekencorrectie medium | Slaapverdoving inbegrepen 2450
Littekencorrectie groot | Slaapverdoving inbegrepen 5575
Toeslagen
Overnachting in privékamer 250
Privékamer 120
Slaapverdoving 350

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro. Lees de volledige verkoopsvoorwaarden.

Prijzen zijn geldig tot 31/07/2024. Alle prijzen zijn BTW inclusief.

Hoeveel kost littekencorrectie?

Littekencorrectie door chirurgische revisie is een belangrijke focus van de plastisch chirurgen bij Wellness Kliniek. Het gamma aan litteken behandelingen richt zich op het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, die kunnen ontstaan door verwondingen, na chirurgische ingrepen, of huidaandoeningen. De littekencorrectie kosten hangen af van de omvang van het litteken. Een indicatie is hierboven te vinden in onze prijslijst littekencorrectie België.

Wat bepaalt de prijs van een littekencorrectie?

De kosten van een littekencorrectie kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte en locatie van het litteken en de complexiteit van de vereiste procedure.

Basis littekencorrecties kunnen enkele honderden euro's kosten, terwijl meer complexe procedures, zoals uitgebreide chirurgische correcties of meerdere behandelingen, duizenden euro's kunnen kosten. Het is belangrijk om een gedetailleerde offerte te krijgen tijdens een consultatie met een plastisch chirurg, waarbij rekening wordt gehouden met alle bijkomende kosten, zoals anesthesie, operatiekamerfaciliteiten en nazorg. In de prijstabel op deze pagina vind je alvast een indicatie van de littekencorrectie prijzen.

Kosten littekencorrectie bij Wellness Kliniek

De sleutel tot succes bij litteken correcties is een gepersonaliseerde aanpak. Elke patiënt krijgt een behandeling die specifiek is afgestemd op hun individuele behoeften. Dit kan variëren van niet-invasieve procedures voor kleinere littekens tot meer ingrijpende chirurgische ingrepen voor grotere of diepere littekens.

Wellness Kliniek staat bekend om haar hooggekwalificeerde specialisten, die gebruik maken van de nieuwste technologieën en behandelmethoden.

Prijs littekencorrectie: kosten all-in

Tijdens het vrijblijvend consult adviseert de arts bij Wellness Kliniek je over wat wenselijk is om het mooiste resultaat te bereiken. Je ontvangt tevens de definitieve littekencorrectie prijs. Deze omvat naast de behandeling ook het honorarium van de arts, de voorzorg en nazorg en de btw van 21%. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wordt littekencorrectie vergoed door de zorgverzekering?

Cosmetische littekencorrectie wordt meestal niet vergoed, maar als de procedure om medische redenen nodig is of na een (verzekerd) ongeval, kan er gedeeltelijke of volledige vergoeding zijn. Informeer eerst bij je zorgverzekeraar of de ongevallenverzekering of jou behandeling in aanmerking komt. Wellness Kliniek werkt niet met derde betalingsregeling. Dit betekent dat de patiënt zelf de factuur bij haar / zijn verzekeraar indient.

Zijn er goedkopere alternatieven voor professionele littekencorrectie?

Er zijn minder dure opties zoals topische crèmes en gels, maar deze zijn over het algemeen minder effectief dan professionele behandelingen. De uitvoerend arts adviseert je eerlijk over de mogelijkheden en wat je mag verwachten van de behandeling. Wil je de litteken correctie kosten uitsmeren over langere tijd? Maak dan je persoonlijke spaarpot aan bij Wellness Kliniek. We nodigen je uit zodra je de prijs van de behandeling hebt gespaard.

Goedkope littekencorrectie België, groots resultaat!

Bij Wellness Kliniek hanteren we graag scherpe en transparante all-in prijzen. We ontvangen patiënten van over de hele wereld voor chirurgische litteken revisie correcties die uitgevoerd wordt door de gespecialiseerde plastisch chirurgen. Wij bieden ISO 9001 kwaliteitsgarantie. Lees reviews en laat je goed informeren tijdens een vrijblijvend consult in de Wellness Kliniek.

Reserveer Next Day Surgery

Reserveer nu en geniet van 50% korting op je consult

Op deze website vind je uitgebreide informatie, zowel op het gebied van de plastische chirurgie behandeling als op het gebied van plastische chirurgie prijzen. Heb je nog vragen of wil je specifiek weten wat we voor jou kunnen betekenen? En welke resultaten je mag verwachten na een betreffende ingreep? Neem contact op om een vrijblijvend consult te boeken.

Maak een afspraak