Dr. J. Parys

Dr. Jurgen Parys, ervaren en deskundig borstchirurg specialist:

Meer dan 25 jaar ervaring als borstchirurg. Dr Parys trok na zijn studies als algemeen arts aan de KU Leuven in België naar Duitsland waar hij gedurende 6 jaar specialiseerde in de Gynaecologische Chirurgie te Bremen en zich nadien verder specialiseerde in borstreconstructie. Zijn professionele focus ligt op esthetische borstchirurgie en borstvergroting met implantaten. Hij heeft zijn opleiding verder genoten onder andere aan de plastisch chirurgische ziekenhuizen van Alteneichen in Hamburg en in Hildesheim.

Bijdrage aan esthetische borstchirurgie in het algemeen:

Dr Parys is een pionier van het ontwikkelen van het borstkanker screeningsprogramma in Duitsland, waarvan Bremen het pilootproject opstartte wat nadien in het hele land werd ingevoerd.

Dr. Parys behaalde de Duitse en de Europese EUSOMA accreditering. Hij is specialist in alle aspecten van borstchirurgie. In deze hoedanigheid is hij veelvuldig als spreker uitgenodigd op diverse chirurgische congressen.

Dr. Parys was gedurende enkele jaren verbonden aan het Universitair ziekenhuis van Antwerpen en het Ziekenhuis netwerk Antwerpen, waarna hij zich volledig toegelegde op het esthetische aspect van de borstchirurgie en met name borstvergroting met implantaten en de Minimally Invasive Breast Surgery (MIBIS) technieken.

Dr Parys is een Belgische arts en spreekt Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans

Contact

Bekijk het hele team

Lees alle beoordelingen