Neuscorrectie

Prijs geldig tot 30/06/2024 nu €1530

Boek nu Financiering

Neuscorrectie

Neuscorrectie

Bot, kraakbeen en neusvleugels ... de chirurgen bij Wellness Kliniek kunnen het allemaal aanpassen via de binnenkant van de neus. Een neuscorrectie, ook bekend als rhinoplastiek, kan de vorm en grootte van je neus veranderen. Zo is er de optie tot neus verkleinen, neustipcorrectie, neusbrugcorrectie, neusvleugel correctie, of een combinatie ervan.

Prijs: 1530

Neuscorrectie: details

 • Operatie: 2 uur
 • Algemene verdoving
 • Incisie: intern
 • Geen overnachting nodig
 • Herstel: 2 weken
 • Neustampons en chirurgische spalken

Neuscorrectie in België

Veel mannen en vrouwen laten iets aan de vorm van hun neus veranderen, om het beste uit het leven te halen. Een neusspecialist kan je neustip corrigeren, alsook je neusbrug, of de hele vorm van je neus. Tevens behoort een neusvleugelcorrectie tot de opties. Wellness Kliniek in Genk heeft ervaring met duizenden patiënten en ontvangt mannen en vrouwen van over heel de wereld voor een neuscorrectie. Boek een vrijblijvend consult met een expert en ontvang persoonlijk advies op maat.

Toon alle foto's

Veilige neuscorrectie bij Wellness Kliniek

De neus is erg bepalend voor de esthetiek van je gezicht en voor de uitstraling van je persoonlijkheid. Elk jaar kiezen duizenden mensen voor een neuscorrectie voor esthetische redenen of om ademhalingsproblemen op te lossen. Wanneer je een ingreep laat doen dan kies je uiteraard graag voor zekerheid en een veilige kliniek.

Wellness Kliniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van neuscorrecties. De kliniek biedt ISO 9001 kwaliteit garantie en won al meerdere jaren op rij de WhatClinic Award voor uitstekende patiënten ervaringen. Kies voor een veilige neuscorrectie, in een gespecialiseerd centrum met geavanceerde technologie en deskundige chirurgen, voor een veilige procedure met resultaat dat perfect bij je gezicht past.

Hoeveel kost een neuscorrectie?

De prijs van een neuscorrectie is afhankelijk van de precieze ingreep. De neuscorrectie prijs varieert afhankelijk van de complexiteit van de ingreep. Bij Wellness Kliniek vind je een volledige, heldere en transparante prijslijst zodat je altijd precies weet wat de kosten zijn voor de neusoperatie die bij je past. Bekijk alle neuscorrectie kosten zoals neustipcorrectie, correctie van de neusbrug, neusvleugels of de combinatie ervan. Onze neuscorrectie prijzen zijn all-in, inclusief de anesthesie, je neusspalk en follow-up.


Neuscorrectie prijs

Neuscorrectie ademhalingsproblemen

In België is de btw-heffing op medische diensten, waaronder neuscorrecties, afhankelijk van of de ingreep om medische of esthetische redenen wordt uitgevoerd. Neuscorrecties die om strikt medische redenen worden uitgevoerd, zoals het verhelpen van ademhalingsproblemen, worden over het algemeen beschouwd als medische zorg en zijn daarom vrijgesteld van 21% btw.

Consult Neuscorrectie * 60
Consult Neuscorrectie - Online geboekt * 30
Neuscorrectie | Brug (MI) * 1945
Neuscorrectie | Tip (MI) * 1530
Totale neuscorrectie (MI) * 3410
Consult Neuscorrectie * 60
Consult Neuscorrectie - Online geboekt * 30
Neuscorrectie met implantaat 6100

Alle prijzen zijn inclusief BTW, behalve diegene die aangeduid zijn met een sterretje. Dit zijn behandelingen die vrijgesteld zijn van BTW indien er na het consult blijkt dat het om een medische indicatie gaat.

Neuscorrectie reizen naar het buitenland

Wie kiest voor een neuscorrectie, zoals neustipcorrectie of neusbrugcorrectie, kan optioneel kiezen voor een Next Day Surgery Service bij Wellness Kliniek in België of Barcelona, Spanje. Hierbij vinden consult en ingreep binnen 48 uur plaats. Wellness Kliniek ontvangt veel internationaal cliënteel en wil door deze service de patiënt geld en tijd laten besparen. Next Day Surgery is optioneel en 100% kosteloos.


Lees meer over Next Day Surgery

Wanneer kiezen voor een neuscorrectie?

Zelfzekere mensen kiezen vaak voor een neuscorrectie omdat ze de waarde erkennen om zichzelf op hun allerbest te presenteren, zowel persoonlijk als professioneel. Ze begrijpen dat zelfvertrouwen niet alleen van binnen komt, maar ook beïnvloed wordt door hoe ze zichzelf zien en hoe ze door anderen gezien worden. Een neuscorrectie kan helpen om de harmonie en proporties van het gezicht te verbeteren, wat kan leiden tot een verbeterd zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Met correcties aan de neus is veel mogelijk. De plastisch chirurgen bij Wellness Kliniek streven naar een neus die bij je gezicht past. Tijdens een vrijblijvend consult worden je wensen en verwachtingen besproken. Hieronder alvast een aantal redenen voor een neuscorrectie of neustipcorrectie die we regelmatig horen in de Wellness Kliniek.

Totale neuscorrectie

Voor zelfzekere mensen is het kiezen voor een neuscorrectie een weloverwogen beslissing en onderdeel van het streven naar zelfverbetering en het persoonlijk goed voelen. Meestal is het wenselijk om meerdere delen van de neus aan te passen. Neustip, neusbrug en/of neusvleugels, tijdens een totale neuscorrectie zal de plastisch chirurg de visie van de patiënt trachten te realiseren en gaan we dusdanig te werk dat zelfs de meest scheve, dikke en kromme neuzen er na een totale neuscorrectie piekfijn uitzien.

Neustipcorrectie

Mensen kiezen voor een correctie van de tip van de neus om esthetische redenen, zoals het verbeteren van de vorm, grootte of hoek van hun neustip, oftewel het hele bolletje (tipje) van neus. De tip kan bijvoorbeeld wat hangen, te dik zijn of voor een wipneus zorgen. In dat geval kan een neuscorrectie neustip of het verfijnen van de tip van de neus uitkomst bieden. Bekijk hier neustipcorrectie voor en na foto’s.

Neuspuntcorrectie

Neuspuntcorrectie, ook bekend als neustipcorrectie of tip rhinoplastie, richt zich op het verfijnen of verbeteren van de vorm van de neuspunt. Met een neuspuntcorrectie zal de chirurg een gekromde tip liften of een te dik neusuiteinde verfijnen. Neuspuntcorrectie is ook een belangrijk aspect bij het rechtmaken van een neus waarvan de punt naar beneden of naar boven wijst. Deze gespecialiseerde ingreep is vaak onderdeel van een algemene neuscorrectie bij Wellness Kliniek.

Neusbrugcorrectie

De neusbrug is het gedeelte boven de neustip dat bestaat uit bot en kraakbeen. Is de neusbrug te hoog, te groot of voorzien van een neus bobbel, bijvoorbeeld in het midden of meer aan de bovenkant, dan is een neusbrugcorrectie de oplossing. Zo krijg je weer een rechtere neus.

Een neusbrugcorrectie kan een prachtige kans zijn om zowel je uiterlijk te verfraaien als je ademhalingsfunctie te optimaliseren. Deze neuscorrectie harmoniseert je gezichtsprofiel en kan je levenskwaliteit verbeteren, door je neus esthetisch aantrekkelijker te maken en tegelijkertijd je ademhaling te verbeteren.

Verkleining neusvleugels

Brede neusvleugels zorgen ervoor dat je vanuit het vooraanzicht een grote neus lijkt te hebben. De neuscorrectie brede neus, ook bekend als neusvleugelcorrectie, biedt in dit geval de oplossing. We hebben een speciale pagina over de neusvleugelcorrectie geschreven.

Het verkleinen van de neusgaten of corrigeren van een platte neus kan ook helpen bij het verbeteren van de neusfunctie door het vergroten van de luchtstroom, wat bijdraagt aan een betere ademhaling.

Neus implantaat

Soms dient de vorm dusdanig aangepast te worden dat een neus implantaat wenselijk is. Neusimplantaten worden gebruikt voor cosmetische verbeteringen, reconstructie van de neus na een ongeluk, correctie van aangeboren afwijkingen zoals bij een zadelneus, bij secundaire rhinoplastiek of bij herstel van neusweefsel verloren door ziekte of chirurgie.

Neustip filler

Een neustip filler is een niet-chirurgische optie voor het verfijnen van de vorm van je neustip, voor het verbeteren van de symmetrie, of het subtiel liften van de punt van je neus voor een meer esthetisch aantrekkelijk neusprofiel, zonder operatie. Het injecteren van een opvulmiddel (filler) in de tip of punt van de neus geeft direct resultaat met minimale hersteltijd, waardoor het een populaire keuze is voor mannen en vrouwen die snel resultaat willen zonder langdurigere downtime.

Of deze natuurlijke neuscorrectie voor jouw neus tot de opties behoort, komt naar voren tijdens een vrijblijvend consult. Lees meer over veilige, geregistreerde fillers voor de neus en bekijk de transparante prijslijst: prijzen fillers.

Scheve, dunne of dikke neus corrigeren

De neus is een prominent onderdeel van het gezicht. Vrijwel het middelpunt, dus de neus valt goed op. Een scheve, dunne of dikke neus kan worden gecorrigeerd door een gekwalificeerde arts die gespecialiseerd is in neuschirurgie. Het is belangrijk om een specialist te kiezen met uitgebreide ervaring en een bewezen staat van dienst in neuscorrecties, om het beste resultaat te garanderen. Bij Wellness Kliniek kan je terecht voor vrijblijvend advies en specialistisch neus corrigeren.

Secundaire rhinoplastiek

Secundaire rhinoplastiek, ook bekend als revisie-rhinoplastiek, is een operatie die wordt uitgevoerd om het resultaat van een eerdere neusoperatie te verbeteren. De best chirurg voor een secundaire rhinoplastiek is een arts die zeer ervaren is in neuschirurgie en het succesvol uitvoeren van neus revisieprocedures. Bij Wellness Kliniek vind je plastisch chirurgen gespecialiseerd in revisie operaties van de neus.

Veelgestelde vragen over neuscorrectie

Hoe gebeurt een neuscorrectie?

Een neuscorrectie of rhinoplastiek bij Wellness Kliniek is een hoog technologische en goed geplande chirurgische procedure, die wordt uitgevoerd om de vorm van de neus te veranderen. Elke neusoperatie varieert, maar omvat over het algemeen de volgende stappen:

 • Consultatie en planning neuscorrectie: De chirurg luistert naar je wensen, beoordeelt de anatomie van je neus en stelt een gepersonaliseerd behandelplan voor je op.
 • Anesthesie neuscorrectie: De ingreep wordt meestal uitgevoerd onder algemene anesthesie, hoewel soms lokale verdoving met sedatie mogelijk is.
 • Neuscorrectie zonder littekens: Een neuscorrectie bij Wellness Kliniek gebeurt meestal via de neusgaten, aan de binnenkant van de neus, zodat je later geen littekens ziet. Wij hanteren twee hoofdtechnieken:
  - De gesloten neuscorrectie waarbij incisies verborgen zijn binnen de neusgaten.
  - De open neuscorrectie waarbij de chirurg een extra incisie maakt in de columella (het stukje huid tussen de neusgaten).
 • Reconstructie van de neus: De chirurg zal het neusbeen en kraakbeen hervormen, verwijderen of toevoegen om de gewenste vorm te bereiken. Dit kan inhouden dat de neusbrug wordt verkleind, de tip wordt hervormd, en/of de neusgaten worden aangepast.
 • Neusseptum correctie: Functionele aspecten die de ademhaling beïnvloeden, zoals een scheef septum, kunnen tijdens dezelfde operatie aangepakt worden. Het neusseptum is de scheiding tussen de twee neusholtes in je neus. Het septum of neus tussenschot bestaat onderaan uit kraakbeen en bovenaan uit bot. Soms kan je septum scheef staan en reden zijn tot ademhalingsproblemen, verstopping van je neus of snurken.
 • Neuscorrectie brede neus: Het verfijnen van een brede neus richt zich op het versmallen van de neusbrug en de neusvleugels om een fijnere, meer geproportioneerde neusvorm te creëren die beter past bij de rest van je gezicht. De plastisch chirurg zal het neus bot en neus kraakbeen zorgvuldig hervormen en aanpassen.
 • Sluiten van de incisies: Na het hervormen van de neus sluit de chirurg de incisies met oplosbare hechtingen. Oplosbare hechtingen zijn hechtdraadjes die vanzelf oplossen en uitvallen, waardoor het niet nodig is om ze te verwijderen, wat het comfort voor de patiënt aanzienlijk verhoogd.
 • Neuscorrectie herstel: Na je neusoperatie krijg je een spalk op je neus om deze te ondersteunen tijdens het genezingsproces. De eerste herstelperiode duurt ongeveer een week, waarin zwelling en blauwe plekken kunnen optreden, maar het kan tot één jaar tot 18 maanden duren voordat het definitief eindresultaat zichtbaar is.

Hoe de correctie van de neus precies in zijn werk gaat, hangt af van het type neuscorrectie, zoals een neustipcorrectie, neusbrugcorrectie of een verkleining van de neusvleugels. De arts informeert je tijdens het vrijblijvend consult wat je mag verwachten van de (duur van) de ingreep en de herstelperiode.

Voor wie is een neuscorrectie geschikt?

Een neuscorrectie is geschikt voor vrouwen en mannen, vanaf 18-20 jaar, die hun uitstraling willen verbeteren door de vorm, grootte of symmetrie van hun neus aan te passen, of die ademhalingsmoeilijkheden willen oplossen. Belangrijk is dat je een goede gezondheid hebt, de emotionele volwassenheid bezit om de ingreep en het herstelproces aan te kunnen en realistische verwachtingen hebt.

De vorm van de neus is erg persoonlijk en bepaalt de uitstraling van het volledige gelaat. Het doel van deze ingreep is de neus mooi te laten passen bij het gezicht. Als je zelfzeker bent en je uiterlijk wil verfraaien dan ben je wellicht een goede kandidaat voor neuscorrectie.

Neus verkleinen, wat zijn de opties?

Wil je je neus laten verkleinen, dan zijn er veel opties. De vorm van de neustip en de hoek tussen de neus en de bovenlip kunnen we mooier maken. Ook is het mogelijk om bobbels, of een knobbel of een bult op de neus af te vlakken, de neus rechter, korter, smaller of breder te maken. Eigenlijk kunnen we van alles aanpassen. Uiteraard krijg je eerst persoonlijk advies van een ervaren plastisch chirurg.

Hoelang duurt een neuscorrectie?

De operatie duurt gemiddeld 2 uur. Voor eenvoudigere ingrepen, zoals bij fillers of kleine aanpassingen aan de neustip, kan de duur korter zijn. Meer complexe correcties, zoals het aanpassen van de neusbrug, het verkleinen van de grootte van de neus, of het corrigeren van functionele problemen, kunnen langer duren. De duur van de neuscorrectie wordt vooraf met je besproken. Na de ingreep blijf je enkele uren in de kliniek en je kan dezelfde dag nog naar huis of naar je hotel.

Neuscorrectie herstel: hoelang duurt dat?

Herstel na neuscorrectie is belangrijk om rekening mee te houden wanneer je een neusoperatie laat doen. Zwellingen en blauwe plekken verminderen meestal na een week tot 10 dagen. De meeste mensen hervatten hun normale activiteiten binnen 2 weken. Volledige genezing en het zichtbaar worden van het definitief eindresultaat kan enkele maanden, tot één jaar of zelfs iets langer, duren.

Doet een neuscorrectie pijn?

Een totale neuscorrectie wordt bij Wellness Kliniek uitgevoerd onder algemene anesthesie, wat betekent dat je tijdens de operatie geen pijn zult voelen. Na de operatie kan je wel wat last hebben van ongemak, zwelling en blauwe plekken rond de neus en de ogen. Het niveau van pijn of ongemak varieert per persoon, maar de meeste patiënten melden dat met pijnstillers het ongemak goed te dragen is en afneemt binnen de eerste week na de operatie. Het is belangrijk om de nazorginstructies van je chirurg nauwkeurig te volgen voor een zo comfortabel mogelijk en snel herstel.

Welke leefregels na neuscorrectie?

Na de ingreep ontvang je de nazorginstructies die specifiek passen bij jouw ingreep. Houd er rekening mee dat je meteen na een neusoperatie niet voorover mag bukken of zwaar mag tillen, omdat dit bloeding kan veroorzaken.

 • Slaap met kussens: Neem voldoende rust in de eerste week na de operatie en slaap met je hoofd hoger dan je hart om zwelling in je gezicht te verminderen.
 • Vermijd fysieke inspanning: Beperk zware lichamelijke activiteiten en sporten voor 4 tot 6 weken om drukverhoging in je gezicht te vermijden en het herstelproces niet te verstoren.
 • Voorkom druk op je neus: Let op met aankleden en vermijd het dragen van je bril direct op je neusbrug in de eerste weken na de operatie.
 • Geen neus snuiten na neuscorrectie: Voorkom extra druk door je neus te snuiten. Je kan je neus spoelen met water, indien nodig.
 • Rook niet, neem geen drugs: Roken en drugs kunnen het genezingsproces belemmeren en moeten vermeden worden. Ook passief roken of blootstelling aan luchtverontreinigende stoffen kan je best vermijden.

Volg nauwgezet alle aanwijzingen van je chirurg bij Wellness Kliniek op, inclusief het plannen van follow-up afspraken.

Hoe vaak is een follow-up na neuscorrectie wenselijk?

Vlak na de ingreep adviseren we je om terug te komen naar de Wellness Kliniek voor een nacontrole. Woon je ver van de kliniek? Dan kan de plastisch chirurg je optioneel te woord staan, voor vervolg afspraken, via tele-meetings op afstand. Daarnaast geeft de arts indien nodig een verwijsbrief voor je lokale arts of verpleegkundige. Follow up via tele-meeting komt vaak goed uit voor onze internationale cliënten.

Hoe is de nazorg na neuscorrectie georganiseerd?

Wellness Kliniek heeft een groot internationaal cliënteel en is goed georganiseerd voor patiënten die ver weg wonen. De follow-up consulten worden op verschillende manieren georganiseerd om zowel de nazorg als de communicatie met de chirurg te vergemakkelijken.

 • Gratis nazorg: Elke patiënt is welkom voor follow-up. Follow-up nazorg consulten binnen het jaar na operatie zijn gratis bij Wellness Kliniek.
 • Gepersonaliseerde nazorginstructies: Patiënten krijgen gedetailleerde nazorginstructies. Het Wellness Kliniek team staat 24/7 voor je klaar tot volledig herstel. Contacteer je arts voor eventuele vragen of zorgen die ontstaan na de operatie op het speciale nummer dat je na de operatie hebt meegekregen.
 • Directe nazorg: Internationale cliënten krijgen het advies om na de operatie enkele dagen in de buurt van de kliniek te blijven. Dit maakt directe follow-up controles mogelijk. Daarna kan de follow-up via tele-consult lopen.
 • Virtuele consulten: Wellness Kliniek biedt haar patiënten de mogelijkheid voor virtuele consulten, tele-consulten of e-consulten, via videoconferentie. Dit stelt patiënten in staat om vanuit hun eigen land te communiceren met hun chirurg bij Wellness Kliniek voor follow-upzorg en eventuele vragen.
 • Samenwerking met lokale zorgverleners: Patiënten krijgen een verwijsbrief voor artsen of zorgverleners in hun thuisland voor eventuele nazorg of noodzakelijke follow-up behandelingen.
 • Noodcontact: Voor urgente zaken krijgen alle geopereerde patiënten bij Wellness Kliniek een directe contactmethode aangeboden, zoals het mobiele telefoonnummer van hun behandelend chirurg, om in geval van nood snel medisch advies of instructies te krijgen.
Wat betekent rhinoplastie?

De Latijnse benaming voor neuscorrectie is rhinoplastie of rhinoplastiek. Rhinoplastie is een chirurgische ingreep die wordt uitgevoerd om het uiterlijk van de neus te veranderen of om de neusfunctie te verbeteren. Deze operatie kan de vorm, grootte en algehele proporties van de neus aanpassen, evenals ademhalingsproblemen corrigeren.

Zie je de term septorhinoplastie of septorhinoplastiek dan wordt specifiek gedoeld op een neusoperatie waarbij afwijkingen van het neusbot en kraakbeen aangepast worden. De combinatie van deze twee ingrepen, wordt rhinoseptoplastie (rhinoseptoplastiek) genoemd.

Waar op letten bij rhinoplastiek?

Bij het overwegen van een neuscorrectie, neusoperatie, oftewel rhinoplastiek, is het belangrijk om een gekwalificeerde en ervaren plastisch chirurg te kiezen, realistische verwachtingen te hebben over de resultaten, en goed te begrijpen wat de risico's, het herstelproces en de kosten inhouden.

Wellness Kliniek in België heeft +25 jaar ervaring en won de WhatClinic award voor uitstekende patiënten ervaringen. Bovendien zijn prijslijsten volledig en prijzen alles-inclusief. Ben je zoek naar de beste neuscorrectie chirurg? Het overwegen van een tweede mening (second opinion) kan waardevol zijn om zeker te zijn van je beslissing. Vraag bij twijfel daarom een tweede consult bij een gespecialiseerd centrum, zoals Wellness Kliniek België of Barcelona, aan.

Vanaf welke leeftijd kan ik een neuscorrectie laten doen?

Bij Wellness Kliniek raden we aan om pas na je tienerjaren een neuscorrectie te laten doen, omdat je neus vaak dan pas volgroeid is. Voor meisjes adviseren we de leeftijd vanaf 18 jaar, voor jongens is dat 20 jaar. Je neus is dan volledig ontwikkeld, zodat de resultaten van de neuscorrectie stabiel blijven.

Kan ik kiezen hoe mijn neus na neuscorrectie eruit komt te zien?

Ja. Bij Wellness Kliniek kan je je wensen aangeven tijdens het consult. Je kunt in overleg met je chirurg bepalen hoe je neus er na neuscorrectie uit komt te zien. Het consult omvat het bespreken van je wensen, het eventueel bekijken van voor en na foto's om de gewenste resultaten te visualiseren. Het is wel belangrijk dat je realistische verwachtingen hebt. Weet dat het uiteindelijke resultaat beïnvloed wordt door de anatomische structuur van je neus en hoe je bot, kraakbeen en huid zullen genezen. Neem gerust foto’s mee van ‘mooie neuzen’. De arts informeert je persoonlijk over wat mogelijk is voor jouw neus.

Is een neuscorrectie permanent?

Ja. Het resultaat van een neuscorrectie is in principe permanent. Er kunnen echter veranderingen optreden door veroudering, of er kan een behoefte zijn aan een bijkomende operatie (revisie) of aanpassing om maximaal mooi resultaat te hebben. Plastisch chirurgen, zoals de experts bij Wellness Kliniek in België en Spanje, raden aan om in ieder geval 12 tot 18 maanden te wachten met een eventuele bijkomende ingreep.

Wat zijn de risico’s bij neuscorrectie?

De risico's van een neuscorrectie omvatten infecties, bloedingen, ademhalingsproblemen en ontevredenheid over het esthetisch resultaat. Soms wordt het beste neuscorrectie resultaat bereikt in 2 stappen. Neuscorrectie experten, zoals bij Wellness Kliniek België en Spanje, raden aan om minimaal één jaar of iets langer te wachten voordat je een aanvullende (revisie) ingreep laat doen na je neuscorrectie.

Wat als ik niet tevreden over het resultaat na neuscorrectie?

Als je niet tevreden bent met het resultaat na een neuscorrectie, is het belangrijk om dit met je chirurg te bespreken. Soms kan een heroperatie, bekend als secundaire of revisie-rhinoplastie, nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken, maar dit wordt meestal pas overwogen nadat de neus volledig genezen is van de eerste operatie

Waarom neuscorrectie revisie?

Pas na 12 tot 18 maanden zal het definitieve resultaat en de vorm van je neuscorrectie zichtbaar worden, wat essentieel is voor het plannen van een eventuele aanvullende (revisie) ingreep. Natuurlijk wil je weten waarom:

 • Neuskraakbeen heeft geheugen: Het concept van ‘kraakbeen geheugen’ verwijst naar de drang van kraakbeen om terug te keren naar de oorspronkelijke vorm. Dit ‘geheugen’ kan ertoe leiden dat de correcties die tijdens de eerste operatie zijn gemaakt, enige tijd nodig hebben om volledig te stabiliseren. Wachten geeft het kraakbeen de tijd om zich, al dan niet, aan te passen aan de nieuw gemaakte vorm, waardoor de behoeften van een eventuele vervolgoperatie voorspelbaarder wordt.
 • Laat je neus genezen: Het genezingsproces na een neuscorrectie is complex en omvat zowel de huid als het onderliggende kraakbeen en bot. Wacht 12 tot 18 maanden tot volledige genezing. Door deze periode te respecteren, kunnen zowel de patiënt als de chirurg beter beoordelen of een aanvullende ingreep nodig is om het resultaat nog te kunnen verbeteren.
 • Wen aan je nieuwe neus: Gun je neus de tijd om te genezen gedurende 12 tot 18 maanden. Deze wachttijd is ook nodig om te wennen aan je nieuwe neus. Heel vaak zien we dat de wens voor aanvullende aanpassingen vermindert of verandert na deze belangrijke wachtperiode.
Hoe veilig is een neuscorrectie?

Wanneer je kiest voor een kliniek met een internationaal erkend kwaliteitslabel, en aantoonbaar ervaren chirurgen, dan kun je veilig een neuscorrectie ondergaan. Bekijk ook de reviews van patiënten om meer te weten te komen over de ervaringen van anderen. Bij Wellness Kliniek staat kwaliteit, veiligheid en deskundigheid voorop. Meer informatie over de ervaring van de plastisch chirurgen en expert specialisten vind je op de chirurgen pagina.

Wat zijn de neuscorrectie voordelen en nadelen?

Zelfs een subtiele neuscorrectie kan ervoor zorgen dat jij je zelfverzekerder voelt over je uiterlijk of beter kunt ademhalen via je neus. Een kleine aanpassing kan al veel doen voor je gezicht. Een neuscorrectie zorgt voor betere proporties, zodat je meer tevreden bent over je looks. Naast meer balans in het gezicht is een ander groot voordeel van een neuscorrectie dat er geen (of nauwelijks) littekens zichtbaar zijn.

Neuscorrectie kan esthetische verbeteringen en functionele voordelen bieden, maar kan ook nadelen en risico's met zich meebrengen zoals complicaties tijdens de operatie, hersteltijd, en de mogelijkheid dat het resultaat niet aan de verwachtingen voldoet.

Een zorgvuldige afweging en overleg met een gekwalificeerde chirurg zijn essentieel om de voordelen te maximaliseren en de nadelen te minimaliseren.

Wat is de beste kliniek voor neuscorrectie in Europa?

Bij het vinden van een goede kliniek voor neuscorrectie, raden we je aan te letten op een aantal factoren, zoals de kwaliteitsgarantie van de kliniek, de deskundigheid van de chirurgen en ervaringen van eerdere patiënten. Zo kun je zelf beoordelen of het een goede kliniek is voor neuscorrectie of andere plastische chirurgie. Europese plastisch chirurgen, zoals in België, Nederland, Frankrijk, Engeland en Spanje zijn goed opgeleid. Wellness Kliniek in België en Spanje biedt ISO 9001 kwaliteit garantie en transparante prijslijsten. Daarbij won de kliniek meerdere jaren op rij de WhatClinic Award voor uitstekende patiënten ervaringen.

Waarom neuscorrectie in het buitenland?

Steeds meer mensen kiezen voor een neuscorrectie in België of Spanje, zoals bij Wellness Kliniek. Neuscorrectie in het buitenland is vaak goedkoper. Veel mensen zijn er niet alleen op uit om kosten te besparen, maar ook om toegang te krijgen tot chirurgen en klinieken met een hoge reputatie die gespecialiseerd zijn in specifieke esthetische technieken, zoals neuscorrecties. Een bijkomend voordeel van plastische chirurgie in het buitenland is om je herstel te combineren met een vakantie in een andere omgeving. Plastische chirurgie in het buitenland biedt ook meer privacy tijdens het herstelproces.

Wie is de beste chirurg voor neuscorrectie?

Om de beste chirurg voor een neuscorrectie te vinden, start je met grondig onderzoek naar een hoog aangeschreven kliniek met specialisten met uitgebreide ervaring in neuscorrecties. Zoek naar beoordelingen, bekijk neuscorrectie voor en na foto’s, en kwaliteitscertificeringen van officiële erkende commissies zoals ISO (International Standard Organisation) normering om de expertise en resultaten van de chirurgen en de kliniek te beoordelen. Raadpleeg ook patiëntgetuigenissen en overweeg een consultatie om persoonlijk de aanpak, filosofie, en communicatiestijl van de chirurg te ervaren. Het kiezen van een kliniek met een officieel kwaliteitslabel met chirurgen die gespecialiseerd zijn in neuscorrecties met aantoonbare succesverhalen, verhoogt je kansen op een succesvolle uitkomst.

Vrijblijvend consult neuscorrectie bij Wellness Kliniek

Overweeg je om een nose job te laten doen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen, zodat we tot in detail kunnen doornemen wat we voor jou kunnen betekenen. De keuze voor een bepaalde soort neuscorrectie hoef je uiteraard niet zelf te maken, onze gespecialiseerde artsen kunnen je daarin adviseren. Zij weten wat goed past bij je gezicht en welke aanpassingen daarvoor nodig zijn. Heb je een ‘mooie neus’ op het oog? Dan kun je overigens gerust een aantal voorbeeldfoto’s meenemen naar het consult.

 Boek online of bel ons

Stap voor stapStap voor stap

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Gemakkelijk reserveren & plannen

Bij de Wellness Kliniek kan je al je afspraken, consulten, behandelingen en operaties online boeken. Zo kies je de datum die het beste bij je past. De stappen zijn gemakkelijk te volgen en de Intelligent Wizard zorgt ervoor dat je de arts-specialist krijgt met de meeste expertise met betrekking tot jouw behandeling.

Meer info...

Nr 1 Privé Kliniek in België

Toen de Wellness Kliniek in 1996 werd opgericht, was het de eerste privékliniek in België. We waren pioniers in privé plastische chirurgie en we zijn trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt. De Wellness Kliniek staat bekend om zijn hoogwaardige service en is een van de meest vertrouwde namen in plastische en cosmetische chirurgie.

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Lees alle beoordelingen