Neuscorrectie

Prijs geldig tot 31/03/2024 nu €1530

Boek nu Financiering

Neuscorrectie

Neuscorrectie

Bot, kraakbeen en neusvleugels ... we kunnen het allemaal aanpassen aan de binnenkant van de neus. De vorm van de neustip en de hoek tussen de neus en de bovenlip kunnen we mooier maken. Ook is het mogelijk om bobbels of bultjes op de neus af te vlakken, de neus rechter, korter, smaller of breder te maken.

Prijs: 1530

Neuscorrectie: details

  • Operatie: 2 uur
  • Algemene verdoving
  • Incisie: intern
  • Geen overnachting nodig
  • Herstel: 2 weken
  • Neustampons en chirurgische spalken

Scheve, dunne of dikke neus corrigeren

De neus is een prominent onderdeel van het gezicht. Vrijwel het middelpunt, dus de neus valt goed op. Wanneer je ontevreden bent over de vorm of grootte van je neus, dan kan dat je soms erg onzeker maken. Je voelt je niet prettig, omdat je het gevoel hebt dat iedereen als eerste naar je neus kijkt.

Is dit herkenbaar voor je? Bij Wellness Kliniek bieden we verschillende soorten neuscorrecties aan, zodat we elke neus om weten te toveren in een neus die perfect aansluit bij je wensen en je gezicht. Bekijk hier alvast voor en na foto’s van een neustip- en neustipcorrectie om een beeld te krijgen van deze ingreep.

Neuspuntcorrectie

De neuspunt of neustip is iets waar sommige mensen ontevreden over zijn. Bijvoorbeeld omdat je een kromme neus hebt die naar onder steekt. Een dikke neuspunt, of een gezwollen neus die aan de ene kant zelfs groter is dan aan de andere kant. In dit geval kunnen we de neuspunt corrigeren.

Neusbrugcorrectie

De neusbrug is het gedeelte boven de neustip. Is deze voorzien van een neus bobbel, bijvoorbeeld in het midden of meer aan de bovenkant? Dan is een neusbrug correctie de oplossing. Zo krijg je weer een neus die in een rechte lijn doorloopt.

Verkleining neusvleugels

Brede neusvleugels zorgen ervoor dat je vanuit het vooraanzicht een grote neus lijkt te hebben. Dit kan verholpen worden met een neusvleugelcorrectie. We hebben een speciale pagina over de neusvleugel ingreep aangemaakt. Bij deze operatie blijven de littekens aan de binnenkant van de neus zitten.

Totale neuscorrectie

In sommige gevallen is het wenselijk om meerdere delen van de neus aan te passen bij de neuscorrectie. Neustip, neusbrug en/of neusvleugels, tijdens een totale neuscorrectie gaan we dusdanig te werk dat zelfs de meest scheve, dikke en kromme neuzen er weer piekfijn uitzien.

Neus implantaat of lipofilling

Soms dient de vorm dusdanig aangepast te worden dat een neusimplantaat wenselijk is. Ook lipofilling van de neus behoort tot de mogelijkheden. Dat wil zeggen dat met behulp van eigen vet een injectie wordt gedaan om kleine bobbels op te vullen. Je kunt dit ook wel zien als natuurlijke fillers. Een keuze die je niet zelf hoeft te maken, onze artsen adviseren je indien van toepassing over de beste keuzes op het gebied van het type neusoperatie.

Neuscorrectie voordelen en nadelen

Zelfs een subtiele neuscorrectie kan ervoor zorgen dat jij je zelfverzekerder voelt over je uiterlijk. Een kleine aanpassing kan al veel doen voor je gezicht. Je zorgt voor betere proporties, zodat je weer tevreden bent over je looks. Naast meer balans in het gezicht is een groot voordeel van een neuscorrectie dat er geen (of nauwelijks) littekens zichtbaar zijn. Bovendien zitten er amper risico’s aan een neuscorrectie.

Wel moet je er rekening mee houden dat het definitieve resultaat niet meteen zichtbaar is, dat kan enkele maanden duren. Je dient strikt de nazorg richtlijnen op te volgen om bloeding en ontstekingen te voorkomen. Dat zorgt ervoor dat je de eerste weken niet je dagelijkse activiteiten kunt doen zoals je gewend bent. Niet roken en niet drinken zijn aanbevolen in de eerste periode na de ingreep voor sneller herstel.

Wanneer je een ingreep laat doen dan kies je uiteraard graag met zekerheid voor een veilige kliniek. Bij Wellness Kliniek hebben we jarenlang ervaring op het gebied van neuscorrecties. Dat zorgt ervoor dat we altijd de meest efficiënte operatietechniek weten in te zetten voor het in vorm brengen van jouw neus. Niet voor niets weten mensen onze kliniek in Genk van over de hele wereld ons te vinden.

Wat je wensen ook zijn, wij gaan voor een neus die bij jou en je gezicht past. Lees hieronder meer over de opties en de behandeling of boek direct een vrijblijvend consult met een van onze chirurgen.

Voor wie is een correctie van de neustip of neusbrug geschikt?

De vorm van de neus is erg persoonlijk en bepaalt het uitzicht van het volledige gelaat. Het doel van deze ingreep is de neus perfect te doen passen bij de andere gezichtskenmerken. Als je ontevreden bent met de vorm van je neus, is deze neuscorrectie wellicht ideaal voor jou. De operatie kan in principe bij iedereen uitgevoerd worden, wat de vorm ook is.

Neuscorrectie: hoe werkt de ingreep?

De incisie gebeurt normaal gezien via de neusgaten. Zo kan de chirurg de vorm - het bot en kraakbeen - aanpassen. Bij sommige patiënten is het nodig om een open neuscorrectie te doen. Dit proberen we echter zo veel als mogelijk te voorkomen, omdat je hierbij littekens kunt behouden. Kortom, we gaan altijd zo littekenvrij mogelijk te werk.

De operatie neemt circa 2 uur in beslag. Middels chirurgische spalken en neustampons wordt de neus na de ingreep beschermd. De operatie kan overigens ook iets korter of langer duren, afhankelijk van de precieze correctie. Dit wordt vooraf uiteraard met je besproken. Je krijgt een algemene verdoving en mag dezelfde dag nog naar huis. Kom je van ver? Optioneel is het altijd mogelijk om een overnachting bij te boeken.

Wat mag je verwachten?

Naast een veilige ingreep staat ook nazorg bij ons hoog in het vaandel. Na de ingreep ontvang je een document met de nazorginstructies die specifiek passen bij jouw ingreep. Deze dien je strikt op te volgen voor optimaal herstel. Algemene richtlijnen zijn dat je niet voorover mag bukken of zwaar mag tillen, omdat dit bloeding kan veroorzaken.

Na de operatie zal je gezicht gezwollen en gekneusd zijn rond de ogen. Dit kan dus enkele weken duren. Zeker iets om rekening mee te houden als je werk en sociale activiteiten inplant. Veelal wordt een periode van twee weken aangehouden voordat je weer aan het werk kunt. In deze periode vindt het grootste herstel plaats.

De volledige zwelling verdwijnt binnen enkele maanden. Dan pas zal je het definitieve resultaat zien van de neustip- of neusbrugcorrectie. Je hoeft je dus zeker geen zorgen te maken als het resultaat de eerste weken nog niet naar wens is, omdat dit nog verandert.

Hoeveel kost een neuscorrectie?

De prijs van een neuscorrectie is afhankelijk van de precieze ingreep. Zo hanteren we andere kosten voor het aanpassen van de neustip of neusbrug. Ook kan de vorm van de neus aangepast worden middels een implantaat. We vinden het belangrijk om transparante prijzen te hanteren. Daarom hebben we voor de verschillende soorten neuscorrecties de tarieven op één pagina verzameld. Benieuwd? Bekijk dan hier de neuscorrectie prijzen.


Neuscorrectie prijzen

Vrijblijvend consult neuscorrectie bij Wellness Kliniek

Overweeg je om een nosejob te laten doen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen, zodat we tot in detail kunnen doornemen wat we voor jou kunnen betekenen. De keuze voor een bepaalde soort neuscorrectie hoef je uiteraard niet zelf te maken, onze gespecialiseerde artsen kunnen je daarin adviseren. Zij weten wat goed past bij je gezicht en welke aanpassingen daarvoor nodig zijn. Heb je een ‘mooie neus’ op het oog? Dan kun je overigens gerust een aantal voorbeeldfoto’s meenemen naar het consult.

Boek ONLINE: 50% korting

De chirurgen bij Wellness Kliniek gaan graag het gesprek met je aan om je te vertellen over alle ins en outs. Geef je wensen aan en laat je adviseren. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Je kunt een consult plannen op locatie of online. Boek ONLINE en geniet van 50% korting op je consult met de chirurg

 Boek online of bel ons

Stap voor stapStap voor stap

Toon alle foto's

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Gemakkelijk reserveren & plannen

Bij de Wellness Kliniek kan je al je afspraken, consulten, behandelingen en operaties online boeken. Zo kies je de datum die het beste bij je past. De stappen zijn gemakkelijk te volgen en de Intelligent Wizard zorgt ervoor dat je de arts-specialist krijgt met de meeste expertise met betrekking tot jouw behandeling.

Meer info...

Nr 1 Privé Kliniek in België

Toen de Wellness Kliniek in 1996 werd opgericht, was het de eerste privékliniek in België. We waren pioniers in privé plastische chirurgie en we zijn trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt. De Wellness Kliniek staat bekend om zijn hoogwaardige service en is een van de meest vertrouwde namen in plastische en cosmetische chirurgie.

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Lees alle beoordelingen