Zijn je neusvleugels breder dan je zou willen? Een kleine ingreep kan dit verhelpen. De kleine incisies worden gemaakt aan de basis van de neus, zodat er achteraf amper littekens zichtbaar zijn. Elke neus is natuurlijk anders. Daarom vraagt een neuscorrectie om een individuele aanpak. De details van de ingreep bespreek je samen met je chirurg tijdens een consultatie.

Vanaf € 1755
Bekijk alle prijzen

Neusvleugels: details

  • Operatie: 25 min.
  • Slaapverdoving of algemene verdoving
  • Incisie: 1,5 cm aan de basis van de neus
  • Geen overnachting nodig
  • Recovery: 2 dagen
  • Verbanden: geen zalf

Hulp nodig? Een medewerker belt u graag op!

Voor wie is een verkleining van de neusvleugels geschikt?

De vorm van je neus is erg persoonlijk en moet perfect passen bij de rest van je gezicht. Als je ontevreden bent met je neus, kan je een neuscorrectie laten uitvoeren.

Verkleining neusvleugels: de ingreep

De kleine littekens zitten verborgen aan de basis van je neus en zijn dus amper zichtbaar na de ingreep.

Wat mag je verwachten?

Na de ingreep zal je gezicht er rond de ogen gezwollen en gekneusd uitzien. Dit blijft zo gedurende enkele weken. Houd hier rekening mee als je sociale activiteiten plant na de ingreep. Na enkele weken zie je dus ook pas het definitieve resultaat.

Stap voor stap

Onze troeven

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1996 is de Wellness Kliniek in België een van de toonaangevende klinieken voor esthetische chirurgie in Europa, waar patiënten van over de hele wereld worden behandeld om hen te helpen hun esthetische ambities waar te maken en uitstekende medische resultaten te garanderen. Wij werken niet met adviseurs of verkopers, je ziet alleen de arts die je behandelt.

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Nr 1 Privé Kliniek in België

Toen de Wellness Kliniek in 1996 werd opgericht, was het de eerste privékliniek in België. We waren pioniers in privé plastische chirurgie en we zijn trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt. De Wellness Kliniek staat bekend om zijn hoogwaardige service en is een van de meest vertrouwde namen in plastische en cosmetische chirurgie.

Lees alle beoordelingen