Zijn je neusvleugels breder dan je zou willen? Een kleine ingreep kan dit verhelpen. De kleine incisies worden gemaakt aan de basis van de neus zodat er amper littekens zichtbaar zijn nadien. Elke neus is natuurlijk anders. Daarom vraagt een neuscorrectie om een individuele aanpak. De details van de ingreep bespreek je samen met je chirurg tijdens een consultatie.

Prijs: 1895

Neusvleugels: details

  • Operatie: 25 min.
  • Slaapverdoving of algemene verdoving
  • Incisie: 1,5 cm aan de basis van de neus
  • Geen overnachting nodig
  • Herstel: 2 dagen
  • Verbanden: geen zalf

Scheve, kleine of grote neusgaten corrigeren

De neus is zowat het middelpunt van het gezicht. Wanneer je last hebt van grote of kleine neusgaten dan kan dat de uitstraling van het gelaat flink veranderen. Een subtiele aanpassing is vaak al genoeg om jouw gezicht een meer gebalanceerde look te geven.

Ben je benieuwd naar eerder behaalde resultaten? Bekijk dan zeker onze neusvleugelcorrectie voor en na foto’s. Hieronder vertellen we je meer over onze mogelijkheden op het gebied van Rhinoplastiek, oftewel het aanpassen van de vorm van de uitwendige neus.

Neusvleugels verkleinen

De voornaamste reden dat mensen kiezen voor een neusvleugelcorrectie is wanneer zij vinden dat de neusvleugels te groot zijn. Flinke neusvleugels zorgen er namelijk voor dat je neus een groter oppervlakte van je gezicht bedekt, waardoor de aandacht al snel op de neus gevestigd wordt. Het verkleinen van de neusvleugels biedt dan uitkomst.

Neuscorrectie brede neus

Soms zijn de neusvleugels niet per se heel groot, maar zijn ze wel breed aanwezig. In dit geval maken we de neus smaller door de neusvleugels minder breed te maken. Hierdoor is de neus minder prominent aanwezig op het gezicht. Een kleine ingreep met een optisch groot resultaat.

Neustip corrigeren

Wanneer de neustip erg bol staat, uitsteekt of krom is, dan kun je kiezen voor een neustip correctie. Hiermee kom je bijvoorbeeld van een wipneus af en zorg je dat zowel het vooraanzicht als zijaanzicht van de neus minder prominent in beeld komen. Je leest hier meer over de neustip ingreep.

Neusbrug corrigeren

Een bobbel in de neus, bijvoorbeeld in het midden of juist aan de bovenkant, zorgt ervoor dat jouw neus wat krommend of uitpuilend lijkt. Dat is op te lossen met een neusbrug correctie. Wil je hier meer over weten, neem dan een kijkje op de pagina over neusbrug corrigeren.

Complete neuscorrectie man & vrouw

Zowel mannen als vrouwen komen jaarlijks bij Wellness Kliniek voor het ondergaan van een neuscorrectie. Soms zijn meerdere aanpassingen aan de neus wenselijk om tot het beste resultaat te komen dat past bij je gezicht. Je hoeft uiteraard niet zelf te bedenken welke ingrepen nodig zijn, want daarin kunnen onze ervaren artsen je adviseren. Zij kijken welke vorm neus het beste bij je gelaat past en welke ingrepen hiervoor nodig zijn.

Neusvleugelcorrectie voordelen en nadelen

Een correctie van de neusvleugels is een relatief kleine en snelle ingreep, maar met groots resultaat. De incisies zijn klein en littekens nauwelijks zichtbaar, omdat ze verborgen zitten aan de basis van de neus. Bovendien is er veel mogelijk met deze toegankelijke ingreep, waardoor vrijwel elke vorm neus tot in de puntjes gecorrigeerd kan worden.

Houd er rekening mee dat je het de eerste weken na de ingreep rustig aan moet doen, omdat zwaar werk, sporten, roken en alcohol het herstel kunnen belemmeren en er dan mogelijk bloedingen op kunnen treden. Het definitieve resultaat is daarnaast pas na enkele weken tot maanden zichtbaar. Je moet dus eventjes geduld hebben, maar dan mag het resultaat er ook zeker zijn!

De keuze voor een neus operatie is er een die je niet zomaar maakt. En wanneer je hem laat uitvoeren doe je dat graag bij een veilige kliniek. Bij Wellness Kliniek hebben we jaren ervaring op het gebied van neus ingrepen. Onze ervaren chirurgen weten jouw neus als geen ander om te toveren tot een gebalanceerd resultaat. Niet voor niets ontvangen we jaarlijks in onze kliniek in Genk veel patiënten van over de hele wereld.

Na een vrijblijvend consult weet je wat je mag verwachten van de neuscorrectie en kun je de beslissing maken of je daadwerkelijk voor de ingreep kiest. Maak nu je afspraak en ga voor het gelaat waar je van droomt.

Voor wie is een verkleining van de neusvleugels geschikt?

De vorm van je neus is erg persoonlijk en moet perfect passen bij de rest van je gezicht. Als je ontevreden bent met je neus, kun je een neuscorrectie laten uitvoeren. De ingreep is vrijwel altijd mogelijk. Mocht je bloedverdunners gebruiken, veel alcohol drinken of roken, dan zal de arts vragen daarmee te stoppen voor aanvang van de operatie.

Verkleining neusvleugels: hoe werkt de ingreep?

De neusvleugelcorrectie is een relatief snelle ingreep en neemt circa 25 minuten in beslag. Afhankelijk van de precieze operatie krijg je een slaapverdoving of een algemene verdoving.

Vervolgens wordt er een incisie van zo’n 1,5 centimeter aan de basis van de neus gemaakt. Hier houd je lichte littekenvorming aan over, maar aangezien de incisies aan de basis zitten, zullen deze amper zichtbaar zijn na de operatie. Ze vervagen na verloop van tijd.

De juiste verbanden worden aangelegd. Je mag dezelfde dag nog naar huis. Liever overnachten in de Wellness Kliniek? Dan is het optioneel mogelijk om een kamer te boeken. Het grootste herstel vindt al plaats binnen enkele dagen.

Wat mag je verwachten?

Na de ingreep kan je gezicht er wat gezwollen en gekneusd uitzien rond de neus en soms rond de ogen, afhankelijk van de precieze ingreep. Dit kan enkele weken aanhouden. De arts geeft je op basis van de operatie de exacte nazorgregels mee, die je strikt dient op te volgen voor een zo snel mogelijk herstel.

Meestal mag je gedurende twee weken niet sporten, (zwaar) werken en tillen, roken en alcohol nemen, omdat dit kan leiden tot bloedingen en ontstekingen. Als je je hieraan houdt dan is de kans op complicaties minimaal. Na enkele weken zie je het definitieve resultaat.

Hoeveel kost een neusvleugelcorrectie?

Bij Wellness Kliniek streven we ernaar om transparante all-in prijzen te hanteren. Per type operatie verschillen de tarieven. Denk aan het versmallen van de neusvleugels of een totale neuscorrectie. Bekijk hier het overzicht van de actuele neuscorrectie prijzen.


Neuscorrectie prijs

Vrijblijvend consult correctie neusvleugels bij Wellness Kliniek

Overweeg je al een tijdje om een neuscorrectie te laten doen? Zet dan nu de stap en boek een vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek. Onze artsen gaan met jou in gesprek en vertellen je objectief over de ingrepen die wenselijk zijn aan de neus om tot het mooiste resultaat te komen. Heb je al een ‘mooie neus’ op het oog, dan mag je uiteraard ook altijd voorbeeldfoto’s meenemen naar het consult. Boek nu je vrijblijvende afspraak!

Stap voor stapStap voor stap

Toon alle foto's

Waarom Wellness Kliniek kiezen?

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1996 is de Wellness Kliniek in België een van de toonaangevende klinieken voor esthetische chirurgie in Europa, waar patiënten van over de hele wereld worden behandeld om hen te helpen hun esthetische ambities waar te maken en uitstekende medische resultaten te garanderen. Wij werken niet met adviseurs of verkopers, je ziet alleen de arts die je behandelt.

Meer info...

Excellente service

We zorgen ervoor dat veiligheid, expertise en patiënttevredenheid centraal staan ​​in wat we doen.

Wij vinden het voor jou uiterst belangrijk om de risico's en de verwachte resultaten zo goed mogelijk in balans te kunnen houden. Daarom heb je altijd recht op gratis pre-operatieve consulten.

Meer info...

Nr 1 Privé Kliniek in België

Toen de Wellness Kliniek in 1996 werd opgericht, was het de eerste privékliniek in België. We waren pioniers in privé plastische chirurgie en we zijn trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt. De Wellness Kliniek staat bekend om zijn hoogwaardige service en is een van de meest vertrouwde namen in plastische en cosmetische chirurgie.

Meer info...

Lees alle beoordelingen