Voor-en-na-foto's correctie neustip en neusbrug

Bekijk voor-en-na-foto's van een correctie van de neustip en neusbrug. De resultaten verschillen van patiënt tot patiënt.

 

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Foto’s neusvleugelcorrectie bij Wellness Kliniek

Voordat je de keuze voor een neusvleugelcorrectie maakt, wil je natuurlijk weten waar je aan toe bent. Wat zijn de resultaten die je mag verwachten? Om je alvast een beeld te geven van wat haalbaar is, hebben we op deze pagina een aantal neusvleugelcorrectie voor en na foto’s voor je verzameld. Bekijk de mogelijke veranderingen en overweeg of deze ingreep bij je past. Meer weten over de operatie? Dan kun je terecht op de behandelpagina van de neusvleugelcorrectie.

Foto’s neusbrug en neustip correctie

Soms gaat het niet om te brede of grote neusvleugels, maar juist om een minder prettige vorm van de neusbrug of neustip. In dit geval past een neustip- en neusbrugcorrectie beter bij je. We hebben hier een speciale pagina met foto’s van neustip- en neustipcorrecties aan gewijd. Ook combinaties van meerdere ingrepen behoren tot onze mogelijkheden. Een keuze die je niet zelf hoeft te maken, want onze specialisten kunnen je hier perfect in adviseren, zodat jij een neus krijgt die jouw gezicht beter in balans brengt.

Na enkele maanden definitief resultaat

Welke ingreep aan de neus er bij jou ook gedaan wordt, het is belangrijk om te weten dat je het daadwerkelijke resultaat pas na een tijdje ziet. Bij een neusvleugelcorrectie kun je uitgaan van een periode van enkele weken. Tot die tijd zullen de kneuzingen en zwellingen afnemen en zal de neus tot in de puntjes herstellen. Binnen twee weken na de ingreep wordt aanbevolen om geen zwaar werk te verrichten en alcohol en roken te vermijden.

Lichte ingreep met amper zichtbare littekens

De operatie neusvleugels neemt zo’n 25 minuten in beslag, maar de precieze tijd is afhankelijk van de concrete ingreep. Het is een relatief lichte operatie die uitgevoerd wordt met een slaapverdoving of algemene verdoving. Er wordt een incisie van circa 1,5 centimeter aan de basis van de neus gemaakt. Deze is goed verstopt, waardoor het van de buitenkant nauwelijks zichtbaar is. Volg de nazorg instructies op die je meekrijgt vanuit je behandelend arts. Zo zal het herstel optimaal verlopen en de wond beter genezen.

Neusvleugelcorrectie ervaringen en prijzen

Al veel dames en heren gingen je voor met het ondergaan van een neusvleugelcorrectie, waardoor zij nu weer zonder schaamte rond paraderen. We zijn dan ook meer dan trots op onze positieve patiëntbeoordelingen. Lijkt de ingreep je ook wel iets, maar weet je niet met welke kosten je rekening moet houden? Op onze neuscorrectie prijzen pagina vind je een transparant overzicht van de kosten per ingreep aan de neus.

Persoonlijk advies neusvleugelcorrectie

Past een neusvleugelcorrectie bij je, of juist een andere ingreep aan de neus? Je hoeft niet zelf te beslissen welke operatie je ondergaat, want onze artsen adviseren je over de beste ingreep voor het verbeteren van je gezichtscontouren en verhoudingen. Verwacht eerlijk advies, zodat je weet wat je kunt verwachten. Daar heb je immers het meeste aan en zo weet je zeker dat je investering resulteert in de gewenste looks.

Vrijblijvend consult boeken bij Wellness Kliniek

Spreken de neuscorrectie foto’s je aan? Een neuscorrectie is een ingreep op maat en dus nodigen we je graag uit om een vrijblijvend consult te boeken bij Wellness Kliniek. Zo weet je wat haalbaar is voor jouw gezicht en wat je mag verwachten van de ingreep, hersteltijd en definitieve kosten. Neem gerust ook voorbeeldfoto’s van jouw ‘droomneus’ mee naar het consult. Twijfel niet langer en maak nu je afspraak, dan kun je daarna altijd nog beslissen of je de neus ingreep ondergaat!

Lees meer over "Neuscorrectie"

Lees alle beoordelingen