gastblog wellness kliniek

De borstvergroting ervaring van Malvina bij Wellness Kliniek

Ik was al lang onzeker over mijn borsten. Na veel research kwam ik bij de Facebookgroep van Wellness Kliniek terecht. Hierdoor durfde ik eindelijk de stap te zetten en besloot ik om voor een Next Day Surgery te gaan. Ik ben nog steeds erg blij met deze beslissing en wil mijn ervaring graag met jullie delen in deze blog.

Testimonial 19/05/2022 door Malvina

Dankzij de Facebookgroep maakte ik de beste beslissing van mijn leven

Hallo iedereen, mijn naam is Malvina. Al enige tijd ben ik heel onzeker over de grootte van mijn borsten en overweeg ik al een lange tijd een borstvergroting. Na veel research kwam ik bij de Facebookgroep van Wellness Kliniek terecht. Deze groep heeft me enorm geholpen waardoor ik eindelijk aan afspraak durfde te maken. Aangezien ik in Zuid-Frankrijk woon, koos ik voor een Next Day Surgery. Op 11 januari was mijn eerste consult met de chirurg en de dag erna, op 12 januari, zou de operatie plaatsvinden.

Next Day Surgery

Na vele positieve reacties te horen over Wellness Kliniek, koos ik ervoor om naar België te komen voor mijn operatie. Samen met mijn vriend heb ik een verblijf gezocht en zijn we met het vliegtuig tot het noorden van Frankrijk gevlogen. De volgende ochtend namen we samen de trein naar Genk.

Aangezien mijn consult met Dokter Taraqouis om 16h was, had ik nog tijd om rustig te installeren in mijn kamer. De volgende dag was mijn operatie al om 11 uur. Ik was heel blij dat ik een hotelkamer had dicht bij de kliniek.

Mijn eerste consultatie bij Wellness Kliniek

11 januari was mijn eerste consult met dokter Taraquois. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, aangezien ik nog niet zeker was van wat ik nu precies wilde. Ik heb verschillende maten geprobeerd, van 300cc tot 400cc. Voor de operatie had ik een grote cupmaat B. Ik was eerst bang dat 395cc voor mij te veel ging zijn, omdat veel andere meisjes die deze maat passen een cupmaat A hebben. Dokter Taraquois gaf me advies over wat de beste keuze zou zijn voor mij. Uiteindelijk hebben we gekozen voor protheses van 395cc. Aangezien ik de protheses kon passen, kreeg ik een duidelijk beeld van het resultaat. Dokter Taraquois heeft me goed geadviseerd en gerustgesteld voor de operatie.

De dag van de borstvergroting

Het moment waar ik zo lang naar uitkeek is eindelijk aangebroken! Ik moet toegeven dat ik tot aan de operatietafel met twijfels heb gezeten. Gelukkig waren de verpleegsters heel vriendelijk en stelden ze me onmiddellijk gerust. Na het invullen van de vragenlijst voor de anesthesist werden er nog enkele foto’s gemaakt van mijn borsten. Hierna werd ik samen met een andere patiënte, die denk ik net zo nerveus was als ik, naar de operatiekamer begeleid. Bij het binnenwandelen van de operatiekamer viel me meteen op hoe schoon alles was. Dit kan ik niet ontkennen!

De dokter kwam nog een laatste keer langs om te luisteren of mijn keuze veranderd was. Ik twijfelde, maar na geruststelling van de dokter en verpleegsters ben ik toch bij mijn eerste keuze gebleven. Terwijl het infuus werd ingebracht door de verpleegsters, praatten ze met me. Ze waren erg aardig en zacht. Ook al konden ze niet allemaal Frans, ze deden toch een inspanning om me te kunnen begrijpen.

Voor ik het wist werd ik wakker met mijn nieuwe borsten!

Het genezingsproces van de borstvergroting

Toen ik wakker werd hoorde ik een verpleegster mijn naam zeggen. Eenmaal uit mijn ‘roes’ voelde ik een stekende pijn op mijn borstkast. Ik kreeg meteen een drankje en een pijnstiller. De verpleging was een grote hulp voor mij. Ze hielpen me met drinken en bij het aankleden. Enkele uren na mijn operatie begeleidde de verpleegster me in een rolstoel naar de auto. Mijn vriend bracht me naar onze hotelkamer en ging de voorgeschreven medicatie voor mij halen. Ik raad dan ook aan om tijdens je operatie iemand bij je te hebben die voor je kan zorgen. Na 1 dag in mijn hotelkamer te verblijven heb ik ervoor gekozen nog een extra nacht te blijven. Zo kon ik nog wat rusten voor ik terug naar huis vertrok.

“Mijn gevoel van eigenwaarde is toegenomen en mijn zelfvertrouwen gegroeid. Ik leer eindelijk van mezelf te houden!”

Eenmaal thuis en vier dagen na mijn operatie, kon ik de pijn al goed aan en had ik geen pijnstilling meer nodig. Ik kon onder mijn verband kijken en voelde me meteen een stuk zelfzekerder als voorheen! Na het verwijderen van het verband kon ik écht  zien hoe mijn nieuwe borsten eruit zagen. Ik ben verliefd op het resultaat! De littekens zijn perfect. Ze zijn mooi uitgelijnd, klein en vallen precies in de plooi van de borst, zoals ik het wilde.

De weken erna viel het me op dat de vorm van mijn borsten er wat anders begon uit te zien. Ik heb gevraagd of dit normaal is. Zowel de Wellness Kliniek als de Facebookgroep wisten me te vertellen dat ik me geen zorgen moest maken. De borsten hebben enkele maanden de tijd nodig om te versoepelen en tijdens dit proces kan er een klein verschil te zien zijn tussen de twee borsten. Na 6 maanden was dit dan ook volledig verdwenen! Ik ben nog steeds super blij.

Mijn gevoel van eigenwaarde is toegenomen, mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik leer eindelijk van mezelf te houden. Voor mijn borstvergroting zou ik nooit zo’n foto’s durven maken en al zeker niet met anderen delen. Het is als een wedergeboorte en ik raad het iedereen aan!

Ben je benieuwd naar de Facebookgroep van de Wellness Kliniek? Je kan lid worden van onze besloten Facebookgroep “Wellness Kliniek Vriendinnen”.

Ook geïnteresseerd in een borstvergroting? Vraag hier je consultatie aan.

Lees meer