Bekijk voor-en-na-foto's van witgemaakte tanden. De resultaten verschillen van patiënt tot patiënt. Bespreek de mogelijkheden met je arts in de Wellness Kliniek.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Tanden bleken voor en na foto’s

Op deze pagina hebben we een aantal voor en na foto’s van tanden wit maken voor je verzameld. Zoals je ziet zijn de resultaten die behaald kunnen worden met tanden bleken erg groot, waarbij bruine tanden als sneeuw voor de zon verdwijnen. De ideale behandeling voor iedereen die vol trots wil lachen met een prachtig wit gebit!

Help, tanden lijken minder wit te worden?!

Het krijgen van bruine of gele tanden is een proces dat door de jaren heen niet tegen te gaan is. Dat heeft enerzijds te maken met bacteriën in de mond en anderzijds door het consumeren van voedsel, drank en tabak. Vooral koffie, thee, rode wijn en sigaretten kunnen de tanden flink laten verkleuren.

Wanneer kiezen voor tanden bleken?

Vind je het belangrijk om een stralend en verzorgd gebit te hebben, maar heb je door de jaren heen gemerkt dat je tanden een stuk minder wit zijn geworden? Aanslag die met tanden poetsen, polijsten en meerdere bezoekjes aan de tandarts nog steeds niet is verdwenen? Juist alleen maar erger lijkt te worden, wat je ook doet? Dan is tanden bleken een geschikte behandeling voor je. Houd er rekening mee dat facings en kronen niet gebleekt kunnen worden. Onze gespecialiseerde tandartsen denken in dit geval graag met je mee over een oplossing.

Veilig tanden laten bleken bij Wellness Kliniek

Wanneer je je tanden laat bleken vind je het uiteraard belangrijk dat je tanden op een professionele manier gebleekt worden. Dit zonder beschadiging van het tandglazuur of andere delen van het gebit. En dan zit je goed bij Wellness Kliniek. Onze PrevDent Power Bleach Method combineert moderne blauwlichttechnologie met zachte bleekgel, waarmee we in één sessie de tanden witter kunnen maken. Dit zonder risico op beschadiging, 100% veilig en met een prachtig resultaat. Lees hier meer over de behandeling tanden bleken.

Tanden bleken resultaat

Wat mag je verwachten na een gebitsbehandeling tanden bleken bij Wellness Kliniek? Tanden die 6 tot 9 tinten lichter zijn. Ieder gebit is anders en daarom zullen de voor en na resultaten van tanden bleken ook per persoon verschillen, maar onze tandartsen kunnen je alvast persoonlijk advies geven over wat je mag verwachten. De resultaten houden vervolgens gemiddeld 2 tot 3 jaar aan. Langer kan ook, maar het is mogelijk dat je na verloop van tijd weer aanslag op de tanden gaat krijgen. Optioneel kun je in dat geval de behandeling herhalen.

Kan ik met thuis tanden bleken hetzelfde resultaat behalen?

Een veel gestelde vraag is of het slim is om thuis de tanden te bleken met een bleekset, dit is immers goedkoper dan bij een professional. Allereerst dien je er rekening mee te houden dat het om een veilig product gaat, dat staat voorop. In België en Nederland mogen echter geen producten verkocht met een te hoge concentratie waterstofperoxide, omdat dat product schadelijk is voor het tandglazuur.

Gelukkig maar, want waterstofperoxide kan bij hoge concentratie en onjuist gebruik permanente schade aan het tandglazuur toebrengen. De keerzijde is wel dat thuisbleeksets voor tanden vaak niet sterk genoeg zijn om de tanden daadwerkelijk te bleken. Mogelijk lijken je tanden optisch wel wat witter, doordat de bovenste laag aanslag verwijderd wordt, maar de tanden zelf worden er niet werkelijk witter van.

Een behandeling tanden bleken bij Wellness Kliniek daarentegen wordt uitgevoerd door specialisten met de eerder genoemde PrevDent Power Bleach Methode, waarbij een speciaal tand verstevigend glansmiddel (nano-hydroxyapatiet) toegevoegd is aan het bleekmiddel en waarbij ook lichttherapie ingezet wordt. Dit is een veel effectievere en ook veilige methode die je tanden zelf ook echt lichter en witter maakt.

Transparante all-in prijs tanden witmaken

We hanteren een vaste prijsstelling voor het bleken van tanden. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en kun je zelf beslissen of de investering jou het prachtige resultaat waard is. Het actuele tarief vind je op onze tanden bleken prijzen pagina.

Een witte lach? Boek een vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek!

We hebben al veel patiënten mogen verblijden met een stralend wit gebit. En daar kun jij er een van zijn. Maar we begrijpen uiteraard al te goed dat je eerst benieuwd bent naar wat onze tandartsen over jouw gebit te zeggen hebben. Welke resultaten mag je verwachten? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend consult met advies op maat.

Lees meer over "Tanden witmaken: dental bleaching"