Een aangename dag in Limburg voor uw begeleider of partner

Uw partner of begeleider kan - terwijl u een ingreep ondergaat - een aangename dag doorbrengen in de buurt van Genk.

De Wellness Kliniek ligt in het hart van de Stad Genk (Belgisch Limburg).

Met zijn 3 overdekte shoppingcentra en nieuwe stadsplein is Genk een aantrekkelijke shoppingzone. Het recente stadsplein, geopend eind 2007, beschikt over bekende winkels als MEXX, River Woods, The Body Shop en Women’secret. Ook de grote winkelketens zijn hier te vinden. In de buurt van de Grote Markt vindt u ook de meer exclusieve kleding zaken, gezellige cafés, restaurants en terrasjes.

Omgeving van Genk

Kasteel Alden Biesen

Kasteel Alden Biesen

Maak een wandeling rond de gebouwen. Breng een bezoek aan de kerk en het Engels landschapspark. Kortom, maak kennis met dit indrukwekkend kasteel. De Franse tuinen en de tentoonstellingen in het kasteel zijn zeker een bezoek waard.
 

Domein Bokrijk

Domein Bokrijk

Een bezoek aan Bokrijk is een dagvullende uitstap. Bokrijk is een openluchtmuseum boordevol historische huizen en met aandacht voor ambachten en vakmanschap. Sinds enige jaren is er ook een deel van het park gewijd aan "de Golden Sixties". Ook voor de natuurliefhebber heeft het park heel wat te bieden: er zijn tal van wandel- en fietsroutes en een arboretum. Bokrijk is gelegen in een 550 ha groot domein. Op dit domein bevindt zich een reuzengrote speeltuin voor kinderen. 
 
De Japanse Tuinen

De Japanse Tuinen

Voor rust en harmonie kan u terecht in de Japanse tuin. Het is het toonbeeld van evenwicht tussen de verschillende elementen van de natuur. De Japanse tuin is gelegen in Hasselt.

Race Circuit Zolder

Race Circuit Zolder

Fans van snelle wagens en motors kunnen een bezoek brengen aan het race circuit van Zolder, bekend van de Formula 1-Grand Prix races. 

Europlanetarium / Cosmodrome

Europlanetarium

Europlanetarium / Cosmodrome Kattevennen: de wondere wereld van sterren en planeten.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

City, trips