Facings

Facings

Facings, ook veneers genoemd, zijn porseleinen schildjes die aan de tanden worden vastgemaakt. Deze techniek vraagt om precisie en expertise. Onze cosmetische tandheelkundigen weten dan ook perfect een natuurlijk resultaat te verkrijgen met deze methode. Indien goed uitgevoerd, zijn facings erg moeilijk te onderscheiden van gewone tanden. Je voelt ook geen verschil.

In de Wellness Kliniek gebruiken we E-Max facings, amper 0,3 mm dik en specifiek ontwikkeld om je de perfecte lach te bezorgen. Niet voor niets zijn dit ook de favoriete facings van acteurs, modellen, zangers en politici.


Bekijk alle prijzen

Voor wie zijn facings geschikt?

Heb je tandproblemen zoals verkleuring, breuken of tanderosie? Dan zijn facings een efficiënte manier om je tanden er weer als nieuw uit te laten zien. Zelfs als je tanden te ver of te dicht bij elkaar staan. Een transformatie voor je lach!

Facings: de behandeling

Een E-Max facing is tot 0,3 mm dun. Als er voldoende plaats is, wordt de facing over de bestaande tand geplaatst. In sommige gevallen is het wel nodig om de bestaande tand voor te bereiden, zodat de keramische facing erover heen geplaatst kan worden en het er natuurlijk uitziet in je gebit.

E-Max is prachtig porselein dat zijn kleur levenslang behoudt en stevig vastzit op de tanden. 

Wat mag je verwachten?

Een gebit dat er volledig natuurlijk uitziet, niet te onderscheiden van echte tanden. Je lacht weer met plezier je tanden bloot!

Onze troeven

Nr 1 Privé Kliniek in België

Toen de Wellness Kliniek in 1996 werd opgericht, was het de eerste privékliniek in België. We waren pioniers in privé plastische chirurgie en we zijn trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt. De Wellness Kliniek staat bekend om zijn hoogwaardige service en is een van de meest vertrouwde namen in plastische en cosmetische chirurgie.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit van zorg centraal in de Wellness Kliniek. Bij ons krijgt u de garantie dat er topkwaliteit geleverd wordt. Dit is belangrijk, zowel voor, tijdens als na uw behandeling. De Wellness Kliniek hanteert daarom een formeel kwaliteitssysteem. Onze medische procedures en infrastructuur zijn bekroond met kwaliteitscertificaten.

Ultramoderne faciliteiten

Gelegen in het hart van Genk (Belgisch Limburg), is Wellness Kliniek een ultramoderne esthetische kliniek met eigen operatiefaciliteiten gespecialiseerd in esthetische behandelingen en chirurgie. De Wellness Kliniek werkt volgens de hoogste normen met hooggekwalificeerde artsen, chirurgen en tandartsen en bekwaam verplegend personeel.

Lees alle beoordelingen

Veelgestelde vragen

Moet ik voor een cosmetische tandheelkundige behandeling in de Wellness Kliniek naar mijn tandarts?
Ja, zeker voor patiënten die een behoorlijke afstand naar de Kliniek moeten reizen, is het belangrijk dat hun bezoeken zo efficiënt mogelijk worden georganiseerd. Esthetische tandheelkunde is een aanvulling (specialisatie) op algemene tandheelkunde. Ten eerste is het belangrijk dat uw mond of tandvlees volledig gezond is, voordat u een esthetische behandeling kunt overwegen. Een goede voorbereiding op esthetische tandheelkunde geeft de beste resultaten op lange termijn.

Bekijk alle veelgestelde vragen