Facings voor en na foto's

Bekijk voor-en-na-foto’s van facings, ook wel veneers, schildjes of facetten genoemd. De resultaten kunnen verschillen per gebit. Bespreek de mogelijkheden met onze tandarts.

Facings voor en na foto’s

Op deze pagina tonen we je de veneers voor en na foto’s, zodat je alvast een goed beeld krijgt van de resultaten die je kunt verwachten bij het laten plaatsen van facings bij Wellness Kliniek. We maken gebruik van de flinterdunne E-Max facings, waarmee een prachtig en natuurlijk resultaat behaald kan worden. De resultaten kunnen per gebit verschillen, dus plan nu je vrijblijvende afspraak in voor advies op maat door onze gespecialiseerde tandarts.

Wanneer kiezen voor facings?

Als je momenteel niet tevreden bent over de uitstraling van een of meerdere tanden dan is dat een goede reden om te kiezen voor facings. Ze bieden uitkomst in de volgende situaties:

  • Je wilt spleetjes laten wegwerken
  • Je hebt last van afgebroken hoekjes die je graag laat repareren
  • Je wilt op een snelle en effectieve manier van dat scheve gebit af
  • Je tanden zijn verkleurd en je wilt weer een superster lach!

Zoals je op de veneers foto’s kunt zien, ga je in ieder geval weer voor een stralend gebit. Je kunt facings laten plaatsen op het gehele gebit, maar bijvoorbeeld ook alleen op de voortanden. Onze gespecialiseerde tandartsen geven je graag persoonlijk advies.

0,3 mm E-max veneers

Bij Wellness Kliniek zetten we in op porselein facings. Deze zorgen voor een prachtige uitstraling waarbij de tanden lekker glad zijn. Deze veneers zijn – zeker tegenover composiet facings – veel minder gevoelig voor tandaanslag. Bovendien gaan onze facings van het merk E-max levenslang mee. Ze behouden hun kleur en blijven stevig op hun plek zitten. Ze zijn flinterdun, amper 0,3 mm, en dat zorgt ervoor dat je gebit er natuurlijk uit blijft zien.

Facings resultaat

Op de facings foto’s zie je hoe groot het verschil is tussen het voor en na facings gebit. Een flinke verandering, waarbij jij na het laten plaatsen van de facings weer vol trots je tanden bloot kunt lachen. Niet voor niets is deze behandeling zo populair!

Vrijblijvend consult facings

We begrijpen bij Wellness Kliniek maar al te goed dat je de keuze voor facings niet zomaar maakt. Uiteraard wil je gedegen advies waarbij de verwachte resultaten vooraf uitgebreid met je doorgenomen worden. Onze tandartsen bespreken indien van toepassing op jouw gebit ook altijd alternatieve tandbehandelingen met je, zoals tandkronen, tandimplantaten en tanden bleken. Zo maken jullie een weloverwogen keuze welke behandeling de beste optie is voor jouw gloednieuwe gebit.

Transparante all-in prijzen

We vinden het belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent, zodat je goed kunt overwegen of de veneers kosten voor jou behapbaar zijn. Daarom zetten we in op een transparante prijsstelling, met vaste all-in prijzen. Bekijk de actuele tarieven voor facings.

Facings ervaringen bij Wellness Kliniek

We streven ernaar om zoveel mogelijk mensen aan een prachtig gebit te helpen, met de tandbehandeling die perfect aansluit bij je wensen, gebit en situatie. En dat bereiken we in het geval van facings graag door een goede combinatie van kwaliteit en schoonheid te bieden. Onze facings zijn sterk, stevig en prachtig van kleur, en onze tandartsen plaatsen ze op een juiste manier zodat je gebit tot in de puntjes recht wordt.

We zijn dan ook trots op de vele positieve reviews die we al van eerdere patiënten hebben mogen ontvangen. Kijk nog eens naar de facings foto’s en oordeel zelf over het resultaat. Meer weten? Aarzel niet en boek vrijblijvend je facings consult bij Wellness Kliniek!

Lees meer over "Facings"

Lees alle beoordelingen