Graag houden we cosmetische tandheelkunde in België betaalbaar, zodat iedereen geniet van een prachtig gebit. Bekijk hieronder onze prijzen voor facings, die ook wel veneers, schildjes of facetten worden genoemd.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Meer info...

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Maak een afspraak

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Meer info...

Boek een vrijblijvend consult bij Wellness Kliniek

Op deze website vind je uitgebreide informatie, zowel op het gebied van de plastische chirurgie behandeling als op het gebied van plastische chirurgie prijzen. Heb je nog vragen of wil je specifiek weten wat we voor jou kunnen betekenen? En welke resultaten je mag verwachten na een betreffende ingreep? Neem contact op om een vrijblijvend consult te boeken.

Maak een afspraak

Hoeveel kosten facings?

Heb je last van breuken in de tanden? Zijn ze niet meer zo sterk of erg verkleurd? Facings bieden uitkomst! Bij Wellness Kliniek hanteren we vaste prijzen per facing, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. De actuele veneers kosten vind je hierboven in onze prijstabel.

Facings tanden kosten bij Wellness Kliniek

Bij Wellness Kliniek willen we een stralend gebit voor iedereen betaalbaar maken. Een fraaier gebit, zonder dat je al te diep in de buidel hoeft te tasten. Daarom proberen we de prijzen zo laag mogelijk te houden. Een transparante all-in prijs, die niet afhankelijk is van de staat van je huidige tand. Ben je benieuwd naar de resultaten die behaald kunnen worden met facings?

Flinterdunne E-Max facings

We maken gebruik van E-max facings, een kwalitatief porselein dat levenslang kleur behoudt. Dat is immers belangrijk, je wilt de rest van je leven genieten van die stralende lach. Dit type facing ziet er bovendien natuurlijk uit en is niet te onderscheiden van een natuurlijke tand. Daardoor zijn ze perfect voor iedereen die last heeft van een gebroken of poreuze tand. Je kiest zelf op welke tanden je facings laat plaatsen. De facings zijn amper 0,3 mm dik en worden met veel precisie geplaatst. Afhankelijk van de staat en vorm van je huidige gebit worden ze voorbereid. Meer weten? Lees dan verder over de facings behandeling.

Facings voortanden of volledig gebit

De precieze facings kosten zijn uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid die je wilt laten plaatsen. Sommigen willen facings op de voortanden, omdat juist deze bijvoorbeeld wat verkleurd zijn of poreus zijn. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor facings op het gehele gebit. Met facings kunnen correcties uitgevoerd worden, zoals het wegwerken van spleetjes en scheve tanden. Ook krijg je op deze manier die prachtige witte kleur terug.

Onze gespecialiseerde tandarts gaat overigens altijd met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw gebit. Wat zijn je wensen? Wat is haalbaar? Of past er misschien een andere tandheelkundige ingreep beter bij je, zoals tandkronen of tandimplantaten? Hoe dan ook, na een tandbehandeling bij Wellness Kliniek lach jij weer als nooit tevoren.

Facings plaatsen? Plan een adviesgesprek!

Voordat je de keuze voor facings maakt is het belangrijk om in gesprek te gaan met een tandarts. Die kan samen met jou bepalen of facings de beste optie zijn voor jouw gebit. Daarnaast is het voor het plaatsen van facings van belang dat je mond en tandvlees gezond zijn. In een tandheelkundig adviesgesprek bij Wellness Kliniek worden deze zaken met je besproken. Ook krijg je een overzicht van de concrete veneers kosten. Na dit adviesgesprek kun je beslissen of je gaat voor dat stralend witte gebit met natuurlijke uitstraling. Boek nu vrijblijvend je afspraak bij Wellness Kliniek!

Lees alle beoordelingen