coronavirus richtlijnen voor je bezoek aan de wellness kliniek social club

Coronavirus: richtlijnen voor je bezoek

Bij de Wellness Kliniek zijn we erg blij dat we onze patiënten nog steeds mogen verwelkomen. Door de veiligheidsmaatregelen die we nemen, zorgen we ervoor dat patiënten zich gerustgesteld én veilig voelen. Tegelijkertijd blijven we het hoogste niveau van service en zorg aanbieden.

blog 09/11/2020 door Barbra

De maatregelen van de Wellness Kliniek

Enkele maatregelen die we bij de Wellness Kliniek in Genk hanteren:

  • Social distancing. Afspraken worden verspreid om te allen tijde afstand te garanderen. De capaciteit van de wachtkamer en andere gemeenschappelijke ruimtes werd verkleind. Tevens worden deze ruimtes tussen twee afspraken door grondig gedesinfecteerd. Dit om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers te garanderen.
  • Kom alleen en stipt op tijd. Patiënten dienen alleen binnen te komen en steeds met mondmasker. Er worden geen begeleiders in onze kliniek toegelaten. Door stipt op tijd te komen kunnen we het aantal patiënten in de wachtruimte zoveel mogelijk beperken.
  • Temperatuurmetingen. Bij binnenkomst en vóór de behandeling wordt vanop afstand de temperatuur gecontroleerd. Patiënten met een temperatuur van 37,8°C of hoger worden niet toegelaten. Wanneer je Covid-19 symptomen heeft, willen we vragen om contact met ons op te nemen. Dan verplaatsen we de afspraak naar een latere datum.
  • Zelf inchecken. Via onze nieuwe self check-in verzamelen we de basisinformatie van onze patiënten. De tablets worden steeds gedesinfecteerd na elk gebruik.
  • Hygiëne. Ons personeel draagt steeds een mondmasker. Voor en direct na contact met patiënten worden de handen ontsmet. Ook aan onze patiënten vragen we om bij binnenkomst de handen grondig te ontsmetten. Niet alleen de veiligheid van patiënten is onze belangrijkste prioriteit, maar ook die van onze medewerkers.
  • Online consults. Je krijgt de optie om teleconsultaties met onze chirurgen te doen.

We houden onze patiënten steeds op de hoogte over  eventuele wijzigingen van onze voorzorgsmaatregelen. Dit is slechts een kort overzicht van de verschillende voorzorgsmaatregelen en stappen die we nemen. Meer gedetailleerde instructies ontvang je van onze medewerkers. 

Heb je vragen over de maatregelen die we nemen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.