Ontdek Uitmuntendheid: België en Barcelona een Topbestemming voor Plastische Chirurgie

Ontdek uitmuntendheid: België en Barcelona een topbestemming voor plastische chirurgie

Een transformatieve reis - Interview met Marly-Ann Spronken, oprichter van Wellness Kliniek voor plastische chirurgie in België.

blog 08/01/2024 door Génesis

Voor degenen die een levensveranderende reis overwegen, komt de Wellness Kliniek naar voren als een uitzonderlijke bestemming, vooral voor mensen vanuit andere delen van de wereld die op zoek zijn naar hoogwaardige plastische chirurgie in het buitenland. In dit exclusieve interview onthult Marly-Ann Spronken, de visionair achter de Wellness Kliniek, de troeven van de kliniek en de overtuigende redenen waarom deze de voorkeur geniet van mensen die naar België reizen voor esthetische plastische chirurgie.

De visionaire reis

De reis van Marly-Ann Spronken bij het oprichten van de Wellness Kliniek begon met de belofte om het landschap van de esthetische plastische chirurgie te revolutioneren. Haar inzichten onthullen een diep begrip van de psychologische impact van esthetische ingrepen, variërend van borstvergrotingen tot neuscorrecties en facelifts. Met meer dan 150.000 behandelde patiënten, gedurende 25 jaar,  ligt de focus van de kliniek op het leveren van transformerende ervaringen.

Motivatie & focus

Marly-Ann Spronken 's passie om de zelfwaarneming van individuen te veranderen, leidde haar tot het oprichten van een supergespecialiseerde omgeving voor esthetische chirurgie. Haar visie sluit aan bij het principe van Dr. Maxwell Maltz dat het veranderen van zelfwaarneming persoonlijkheden en gedrag transformeert, wat de ethiek achter elke operatie bij de Wellness Kliniek weerspiegelt. Het begrijpen van het belang van esthetische veranderingen bij het verbeteren van zelfvertrouwen en identiteit vormt de kern van hun praktijk.

Doctors Wellness Kliniek

Internationale ervaring en projectie

Opgroeien in een ondernemersfamilie heeft Marly-Ann Spronken een unieke drive voor innovatie gegeven, waardoor ze een impact creëert die verder gaat dan eenvoudige chirurgische ingrepen.

Het streven naar excellentie, gecombineerd met de toewijding om een blijvend erfgoed achter te laten, vormt de ethiek van de Wellness Kliniek als een plek waar zorgzaamheid samengaat met geavanceerde innovatie.

Boek uw ervaring in de Wellness Kliniek!

Hoe wint de Wellness Kliniek elk jaar weer de prijs voor beste patiëntervaringen? In één woord: “uitmuntendheid”.

Het aantrekkelijke van de Wellness Kliniek berust niet alleen op haar state-of-the-art faciliteiten of ervaren chirurgen; het is de gepersonaliseerde ervaring die voor elke patiënt wordt gecreëerd, vooral voor degenen die vanuit andere delen van de wereld naar België reizen voor hun esthetische operaties. De toewijding van de kliniek om uitgebreide zorg te bieden, van preoperatieve consultaties tot nazorg, garandeert een soepel en comfortabel verblijf voor internationale patiënten.

Erfgoed voortgezet

De visie van Marly-Ann Spronken leeft voort via de toegewijde teams van de Wellness Kliniek in Genk, België, en Barcelona. Hun collectieve toewijding om de behoeften van internationale patiënten van over de hele wereld te prioriteren,  gecombineerd met de samenwerking tussen plastisch chirurgen, esthetisch artsen en andere specialisten, garandeert dat elke patiënt uitzonderlijke zorg en aandacht krijgt gedurende de transformatieve chirurgische reis.

De combinatie van chirurgisch reizen en toerisme

Nu de vraag naar plastische chirurgie de grenzen overstijgt, komt de Wellness Kliniek niet alleen naar voren als een topbestemming voor plastische chirurgie, maar ook als een pionier in het combineren van medische behandelingen met toerisme. De combinatie van eersteklas medische expertise en betaalbare prijzen bij de Wellness Kliniek stelt patiënten in staat om te kiezen voor hoogwaardige cosmetische ingrepen terwijl ze genieten van de culturele rijkdom die België of Barcelona te bieden heeft. Deze innovatieve aanpak plaatst de Wellness Kliniek tussen de top 10 beste klinieken voor esthetische plastische chirurgie wereldwijd, waarbij patiënten de mogelijkheid hebben om hun chirurgische reis te combineren met vakantie en verkenning, optimaal gebruik makend van hun reis terwijl ze hun esthetische doelen bereiken.

Boek nu uw eerste consult!

Reizen naar België voor plastische chirurgie 

Voor degenen die overwegen naar België te reizen voor hun operaties, biedt de Wellness Kliniek een gestroomlijnd proces dat is ontworpen om te voorzien in elk aspect van hun reis. De website van de kliniek biedt een schat aan informatie, waaronder uitgebreide gidsen over procedures, accommodatiemogelijkheden en reis logistiek. Bovendien zijn toegewijde patiënten coördinatoren bedreven in het helpen van klanten uit Nederland en andere internationale patiënten, wat resulteert in een probleemloze ervaring vanaf het eerste contact tot en met de nazorg.

Wellness Kliniek een topbestemming voor plastische chirurgie

Het erfgoed van de Wellness Kliniek als topbestemming voor plastische chirurgie in Genk, België getuigt van onwrikbare toewijding aan uitmuntendheid, transformatie en zorgzame begeleiding. Voor mensen die vanuit andere delen van de wereld komen voor hun plastische chirurgie, schittert de Wellness Kliniek als een baken van expertise en betrouwbaarheid, met concurrerende tarieven zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Boek uw ervaring in de Wellness Kliniek

Interview met “Marly-Ann Spronken” door Genesis Centeno

Marly-Ann Spronken is CEO en president van de Spronken Groep. Haar pioniersgeest en niet-aflatende toewijding hebben de positie van Wellness Kliniek België en Barcelona geconsolideerd als de voorkeurskeuze voor mensen die naar het buitenland reizen voor veilige plastische chirurgie. Duizenden patiënten uit Nederland en andere landen zijn, in de afgelopen 25 jaar, naar Genk, België gereisd voor kwalitatieve en transformatieve cosmetische plastische chirurgie.