Draadlift voor en na-foto's

Bekijk voor-en-na-foto's van een draadlift of featherlift. De resultaten verschillen van patiënt tot patiënt.

Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na
Voor Voor
Na Na

Foto’s draadlift bij Wellness Kliniek

Overweeg je of een draadlift (ook bekend als featherlift) iets voor jou is en ben je benieuwd wat je mag verwachten van de resultaten? Dan zit je goed op deze pagina. Om je alvast een goed beeld te geven hebben we namelijk diverse draadlift voor en na foto’s voor je verzameld. 

Draadlift voor en na foto’s

Wat belangrijk is om te weten, is dat de draadlift resultaten per persoon kunnen verschillen. Dit hangt namelijk af van de vormen van het huidige gelaat en de conditie van de huid. Onze artsen kunnen je daarover tot in de puntjes adviseren. We raden je daarom aan om contact met ons op te nemen en een vrijblijvend consult te boeken.

Wanneer kiezen voor een draadlift?

Wellicht ben je ook wel benieuwd of een draadlift überhaupt iets voor je is, en ook daarvoor kun je bij onze specialisten terecht. Wie weet past een (mini) facelift beter bij je. Een draadlift is een goede keuze voor iedereen die last heeft van een beginnende slappe huid, met name rond de ogen, wenkbrauwen en wangen. Voor als je merkt dat je uiterlijk niet meer zo fris en open is als het ooit was. Daar kun je dan op een relatief simpele manier iets aan veranderen, want de ingreep featherlift is zo gebeurd.

De behandeling draadlift: wat moet je weten?

Op de pagina over de draadlift behandeling vind je uitgebreide informatie en natuurlijk hoor je ook alles wat je moet weten over deze ingreep tijdens het vrijblijvend consult. Graag geven we je hier een beknopte samenvatting.

De draadlift behandeling neemt circa 20 tot 40 minuten in beslag en wordt gedaan onder lokale of intraveneuze verdoving. Je mag dezelfde dag nog naar huis en je herstelt snel, vrijwel meteen. Soms hebben patiënten één of twee dagen nodig om thuis even bij te komen. In die tijd trekken eventuele zwellingen normaal gezien weg.

De chirurg maakt kleine incisies onder de huid van zo’n 0,5 centimeter, om vervolgens speciale draden onder de huid te plaatsen. Het doel van deze draden is het liften van het verslapte weefsel. Dit kan zich vervolgens vastzetten op de nieuwe plek, terwijl de draden ondertussen langzaam oplossen. Je hebt dus geen last van permanente draden in het lichaam. Dit maakt de ingreep uiterst veilig én effectief!

Draadlift vrouw en man

Momenteel is de featherlift behandeling voornamelijk onder vrouwen populair, maar het is belangrijk om te weten dat zowel dames als heren de ingreep kunnen ondergaan. Maatwerk heeft onze focus, zodat we altijd voor een natuurlijk resultaat kunnen gaan.

Transparante prijzen draadlift

Graag laten we je vooraf transparant de kosten van een draadlift weten, zodat je zelf kunt beslissen of deze behandeling ook in je financiële plaatje past. Bekijk de actuele featherlift prijzen op onze tarievenpagina.

Meer informatie? Vrijblijvend consult inplannen!

De draadlift is een ingreep op maat. De een heeft misschien behoefte aan meer draden of een ander type lift dan de ander. Daarom raden we je aan om een vrijblijvend consult in te plannen bij Wellness Kliniek. Show ons je gezicht, zodat we je persoonlijk advies kunnen geven. Dan kun je daarna altijd nog beslissen of je voor de behandeling kiest. Neem nu contact met ons op en ga voor die prachtige open blik.