Esthetische tandheelkunde: maak een afspraak

 • Maak een afspraak Maak een afspraakWenst u een afspraak te maken voor esthetische tandheelkunde? Dan kan u ons altijd gewoon even bellen.
 • Zorgvuldige voorbereiding Zorgvuldige voorbereidingDe esthetisch tandarts onderzoekt de patiŽnt zorgvuldig
 • Wittere tanden Wittere tandenHet bleken van tanden gebeurt in 1 sessie.
 • Implantaten en kronen Implantaten en kronenVoor het plaatsten van kronen of implantaten is een voorbereidend consult nodig. Maak tijdig uw reservatie hiervoor.
 • Persoonlijk behandelplan Persoonlijk behandelplanNa het eerste consult stelt de tandarts voor u een behandelplan en een prijsopgave op.
 • Snelle service voor Nederlandse patiŽnten Snelle service voor Nederlandse patiŽntenWij proberen altijd uw behandelingen op opeenvolgende dagen te plannen.
 • Uw behandeling Uw behandelingWij proberen de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u bij ons terecht binnen 3 tot 6 weken voor esthetische tandheelkunde

Consult esthetische tandheelkunde in BelgiŽ

Bel ons even op om een afspraak voor esthetische tandheelkunde te maken:

 • maak een afspraak voor een vrijblijvende eerste consultatie
 • maak een afspraak voor bleachen, het bleken van uw tanden (geen voorbereidend consult nodig)
 • maak een afspraak voor een tandheelkundige behandeling
 • maak gebruik van de Next-Day-Surgery Service: eerste consultatie en behandeling op aansluitende dagen, speciaal voor patiënten die ver moeten reizen.

Onze prijzen zijn over het algemeen voordeliger dan in het buitenland en onze wachtlijsten zijn korter.

Bel ons altijd eerst even om te controleren of de door ons voorgestelde datum voor uw consultatie of behandeling nog altijd beschikbaar is.

Vanuit Nederland: 0032 89 329 500

Vanuit België: 089 329 500

Pas daarna kunnen wij uw reservatie vastleggen.

Tessa, Manager Polikliniek

 

Afspraak voor tanden witter maken: bleaching / bleken

Voor het bleken van uw tanden kan u meteen terecht. U hoeft dus niet eerst op consultatie te komen.

Het consult en de behandeling gebeuren beiden in één sessie. U betaalt geen extra intake consult, maar alleen de prijs van de behandeling zelf. Wij behandelen u 6 keer in 1 sessie! De sessie duurt ongeveer één uur en heeft een gegarandeerd resultaat. Voor de reservering van deze behandeling vragen wij wel een aanbetaling.

Meer info over witter maken van tanden.

Afspraak voor esthetische / cosmetische tandheelkunde

Elke patiënt wordt vanaf het eerste bezoek volledig onderzocht door de esthetisch tandarts / specialist zelf.

Tijdens dit intake gesprek wordt er op basis van de mogelijkheden, uw wensen en uw budget een behandelplan met bijhorende kostenbegroting opgesteld.

In het intake consult is het volgende inbegrepen:

 • 1. Een volledige anamnese.
 • 2. Een mondonderzoek.
 • 3. Digitale röntgen en dia opnames.
 • 4. Bespreking van de mogelijkheden, uw wensen en budget.
 • 5. Opstellen van de begroting en behandelplan.

Alvorens de tandarts een behandelplan kan opstellen vindt een uitgebreid onderzoek plaats. Eerst wordt er gekeken naar uw algemene gezondheidstoestand aan de hand van een anamnesegesprek.

Vervolgens onderzoekt de tandarts het gebit en het tandvlees. Wanneer er nog eigen tanden of kiezen aanwezig zijn moet het tandvlees rondom deze gebitselementen gezond zijn of gezond gemaak kunnen wordent: dit is de eerste behandelingsfase.

Daarnaast wordt ook de conditie van het kaakbot onderzocht. Dit gebeurt aan de hand van een moderne röntgenfoto (een digitale OPG opname) van uw volledig gebit en kaakbot.

Na de intake wordt u een behandelingsprotocol voorgesteld.

Uw behandelplan en prijsofferte voor tandheelkunde

Tijdens een uitgebreid vooronderzoek bekijkt de tandarts uw algemene gezondheidstoestand.

Vervolgens onderzoekt de tandarts uw gebit en tandvlees nauwkeurig. Het tandvlees rondom nog aanwezige tanden en kiezen moet gezond zijn of gezond gemaakt kunnen worden. Dit is de eerste behandelingsfase. Ook de conditie van het kaakbot wordt onderzocht met een moderne röntgenfoto (digitale OPG opname) van uw volledig gebit en kaakbot.

Hierna kan de tandarts een behandelplan en prijsofferte* voor u opstellen.

*prijzen op onze website zijn richtprijzen.

U hebt enkel consulten met uw behandelend tandarts. De Wellness Kliniek werkt niet met tussenpersonen. Enkel de tandarts kan u informeren over de mogelijkheden om tot een optimaal resultaat te komen.

Tijdens de consultatie bespreekt u samen uw wensen en verwachtingen. Uw tandarts zal samen met u de mogelijkheden bespreken om het beste - en mooist mogelijke resultaat te bekomen. 

Gratis tweede consultatie

Hebt u na uw eerste consultatie toch nog vragen? Geen nood. Neem contact met ons op en dan boeken we voor u een gratis tweede consultatie.

Speciale Service voor lange-afstandspatiŽnten

Wanneer u uit Nederland komt is het niet altijd handig om na een met de tandarts te moeten wachten op de tandheelkundinge behandeling. Daarom bieden we een bijzondere service voor lange-afstandspatiënten: Next-Day-Surgery. Hierbij worden uw consultatie en tandheelkundige ingreep op aansluitende dagen uitgevoerd. Zo hoeft u niet telkens heen en weer te reizen.

Als u voor het Next-Day-Surgery programma kiest, bel ons dan altijd even om een datum vast te leggen..

Wij stellen u telefonisch een datum voor: zowel voor het consult, als voor de behandeling(en).

Daarna kan u uw reservatie online vastleggen. De reserveringskost wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag van uw behandeling. Wij sturen u een bevestiging binnen de 3 werkdagen na ontvangst van uw aanbetaling. 

Wacht na reservatie op onze schriftelijke confirmatie voordat u een vlucht, trein of hotelverblijf boekt.

Korte wachtlijsten voor tandheelkundige ingrepen

Wij proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u wel binnen de 3 tot 6 weken terecht voor een vrijblijvend consult, bleken van tanden of voor cosmetische esthetische tandheelkundige behandelingen.

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Maak een afspraak voor esthetische tandheelkunde in Genk (België), dichtbij Nederland. Makkelijk bereikbaar vanuit Eindhoven, Maastricht, Roermond, Sittard & Weert. Voordelige prijzen en alle specialisten onder 1 dak. De Wellness Kliniek Genk beschikt over de modernste apparatuur en de beste specialisten. Vergelijk zelf de prijzen tussen België en Nederland aan de hand van onze duidelijke prijzenpagina. Bij ons kan u terecht voor facings, veneers, lumineers, tandimplantaten, kronen, bruggen, een volledig nieuw gebit (klikgebit), gebitsrenovatie / hollywood gebit, het bleken van uw tanden, etc. U zal merken dat u met een uitstapje naar het nabije buitenland veel geld kan besparen. Onze privékliniek is bovendien niet alleen een gespecialiseerde tandartspraktijk, u kan bij ons ook terecht voor andere vormen van esthetische behandelingen / chirurgie. U kan de tandartskosten op voorhand goed inschatten a.d.h.v. de prijslijst en de kostenanalyse die u steeds na vooronderzoek van ons krijgt.