De prijs van een maagring of maagband omvat de operatie zelf, het ereloon van de chirurg en de anesthesist, je verblijf en de nazorg.

Consultatie
Consult Maagverkleining 100
Consult Maagverkleining - Online geboekt 50
Maagring
Maagring 4500

Toon prijzen in  

Betalingen aan de Wellness Kliniek zijn steeds in Euro. De weergave in een andere munteenheid is louter ter informatie en onderhevig aan koersschommelingen t.o.v. de Euro.

Prijzen zijn geldig tot 30/06/2023.

All Inclusive

Onze prijzen zijn all-inclusive: opname, medische kosten, verdoving en alle nazorg volgens de procedure.

Online reserveren

Reserveer je afspraak 24/7 met onze online reservatietool en ontvang zo 50% korting op je consultatie. Het is ook mogelijk om een e-consult (teleconsult) te boeken.

Garantie

Wij bieden u een gratis procedure aan indien er zich problemen voordien binnen 1 jaar na de originele operatie. Elke bijkomende intake consultatie bieden wij gratis aan.

Wat kost een maagring of maagband?

De maagring of maagband is een maagverkleinende ingreep waarmee je een groot deel van je overgewicht verliest. De kosten van een maagband / maagring vind je hierboven terug in onze overzichtelijke prijstabel. Vragen? Neem contact met ons op!

Transparante all-in prijzen maagring

De maagring prijzen die we hanteren bij Wellness Kliniek zijn all-in, dus inclusief de juiste voorzorg en nazorg. Graag zijn we transparant, zodat jij vooraf weet wat je mag verwachten. Tot de eerste 3 maanden kom je maandelijks terug op consult, en ook na 6 maanden laat je nogmaals checken. Dit voor de zekerheid, zodat we het proces goed monitoren.

Hoe werkt een maagband of maagring?

Bij een maagring, die dus ook wel maagband wordt genoemd, wordt er een soort bandje om de maag geplaatst, waardoor de inhoud van de maag als het ware kleiner wordt. Je zal daardoor minder eten. Het is belangrijk dat je je hierbij houdt aan de voorschriften die de diëtist je voorschrijft, zodat je gezond blijft en de maagring optimaal zijn werk doet.

Hoeveel val je af met een maagring?

Met een maagring verlies je gemiddeld circa 15 kilo. Het effect kan echter per persoon verschillen en is ook afhankelijk van je huidige lichaam. Je kunt niet zomaar een maagring laten plaatsen. Ten eerste moet je voldoende overgewicht hebben en ten tweede moet je gezondheid voldoende op orde zijn om de ingreep te ondergaan.

Alternatief maagring: Gastric Sleeve of Gastric Bypass

Vaak zal een Gastric Bypass of Gastric Sleeve een beter keuze zijn dan een maagring. Hoewel deze operaties ingrijpender zijn, is het resultaat vaak effectiever. Zo wordt een Gastric Bypass bijvoorbeeld ook aanbevolen bij een hoog cholesterol en diabetes. Ook kom je hiermee van zure oprispingen af. Bij Wellness Kliniek kijken we tijdens een vrijblijvend consult welk type maagverkleining het beste bij je past.

Maagring prijs België

Bij Wellness Kliniek in Genk ben je in veilige handen voor een maagverkleining operatie. Ieder lichaam is anders, en daar passen we de ingreep uiteraard tot in de puntjes op aan. We streven altijd naar transparantie en kunnen door schaalvoordeel aantrekkelijke prijzen bieden. Wij maken chirurgie graag voor iedereen betaalbaar.

Kosten maagband bij Wellness Kliniek

Wil je meer weten over de maagband kosten of heb je vragen over de ingreep? Wil je weten of een maagband / maagring bij je past of dat je beter kunt kiezen voor de Gastric Sleeve of Gastric Bypass? Je staat er niet alleen voor! Onze ervaren chirurgen gaan graag het gesprek met je aan om al je twijfels en vragen te bespreken. Boek een vrijblijvend consult en zet de eerste stap naar een lichaam waarin jij je goed voelt!

Lees meer over "Maagring - Maagband"

Lees alle beoordelingen