ooglidcorrectie geen hoofdpijn meer wellness kliniek

Gedaan met hoofdpijn dankzij een ooglidcorrectie

Overhangende oogleden, er moe uitzien, wallen, rimpelvorming rond de ogen of afhangende wenkbrauwen? Dit zijn vaak de eerste opvallende tekenen van veroudering in het gezicht. Een ooglidcorrectie kan de oplossing zijn.

blog 02/02/2021 door Barbra

Naarmate we ouder worden, wordt de huid rondom de ogen slapper. De huid verliest elasticiteit en kan vet opstapelen. Hierdoor kan het gebeuren dat de huid voor de ogen gaat hangen. Dit kan een zwaar gevoel geven op de wimpers. Het kan esthetisch storend zijn, maar ook het zicht kan hierdoor verminderen. Ter compensatie trek je de hele dag de wenkbrauwen op. Wat velen niet beseffen, is dat je hierdoor hoofdpijn en vermoeide ogen kan krijgen.

Een ooglidcorrectie geeft een uitgeruste en frisse blik

Droom je van een uitgeruste en frisse blik? Een ooglidcorrectie kan de oplossing zijn. Er wordt dan huid- en vetoverschot verwijderd. Het is een van de meest uitgevoerde ingrepen in het aangezicht. De ooglidcorrectie zelf is een relatief kleine cosmetische ingreep en stelt niet zoveel voor. Maar het resultaat wel. Een ooglidcorrectie heeft een groot effect op je uitstraling. 

De tevredenheid van onze patiënten na een ooglidcorrectie ligt dan ook erg hoog. Ze krijgen vaak complimenten. Maar het allerbelangrijkste is dat de bijkomende klachten weg zijn. Hoofdpijn, vermoeide ogen en een slecht zicht zijn verleden tijd. 

Heb je interesse in een ooglidcorrectie of vragen? Boek jouw consult nu online en ontvang 50% korting op de consultatie.