Aziatische cosmetische chirurgie in Belgie en Nederland

Aziatische cosmetische chirurgie in Belgie en Nederland

We belichten de gespecialiseerde benaderingen van Wellness Kliniek, die nodig zijn voor neuscorrectie en ooglidchirurgie, voor mensen met Aziatische gezichtsanatomie.

blog 13/02/2024

In de wereld van cosmetische plastische chirurgie krijgen de unieke kenmerken van de Aziatische gezichtsanatomie steeds meer aandacht. Marly-Ann Spronken, Stichter van Wellness Kliniek, laat je kennis maken met Prof. Dr. Roberto Roddi. Dr. Roddi is een internationaal gecertificeerd plastisch chirurg met uitgebreide ervaring in het Verre Oosten.

Boek nu!

Aziatische neuscorrectie: hervormen met etnische gevoeligheid

Onderzoek benadrukt de anatomische verschillen tussen Aziatische en Kaukasische neuzen. Aziaten hebben vaak een lage neusbrug en een wat brede, minder gedefinieerde punt van de neus. Daarom richt de Aziatische neuscorrectie bij Wellness Kliniek zich typisch op het verhogen en versmallen van de brug en het verfijnen van de punt.  "Het doel is om de neus te verbeteren met behoud van de etnische identiteit van de patiënt," legt Dr. Roddi uit.

Aziatische ooglidchirurgie: het ideale ooglid creëren

Ook de bovenste oogleden van Aziatische patiënten hebben kenmerkende eigenschappen, waaronder een minder gedefinieerde vouw, overtollig vet en variërende epicanthale plooien. De Wellness Kliniek-aanpak voor Aziatische ooglidchirurgie is het creëren van een natuurlijk ogende bovenste ooglidplooi, het verwijderen van overtollig vet en het aanpassen van de epicanthale plooi indien nodig. Deze op maat gemaakte aanpak zorgt ervoor dat de oogleden harmoniëren met andere gezichtskenmerken.

Boek uw ervaring in de Wellness Kliniek!

De bekoring van “Aegyo Sal” – cute skin

Een uniek aspect van Aziatische schoonheidstrends is de “Aegyo sal” of "schattige huid", populair in Korea en daarbuiten. Deze esthetische voorkeur is voor de volheid onder de onderste ogen, verschillend van wallen. "Aegyo sal verschijnt bij het lachen, wat bijdraagt aan een jeugdige en onschuldige uitstraling, terwijl wallen persistent zijn en vaak donkerder" merkt Dr. Roddi op.

Expertise bij Wellness Kliniek

De expertise van Prof. Dr. Roddi in Aziatische plastische chirurgie is zeldzaam in de West-Europese regio. Met zijn internationale achtergrond en jarenlange ervaring in het Verre Oosten brengt deze plastisch chirurg een diep begrip van de Aziatische esthetiek. Wellness Kliniek staat erom bekend om gespecialiseerde artsen en chirurgen te selecteren uit binnen- en buitenland. Ons doel is om Aziatische patiënten te bedienen, een expertise die niet vaak wordt gevonden bij in het Westen opgeleide chirurgen. Wellness Kliniek selecteert expert plastisch chirugen met ervaring. Door ons te specialiseren, kunnen we gepersonaliseerde en cultureel gevoelige zorg bieden die de natuurlijke schoonheid van onze patiënten respecteert en verbetert.

Boek je consultatie en vraag advies

Tijdens consultaties gebruiken we soms computerbeelden om potentiële uitkomsten te simuleren, wat zorgt voor een uitgebreide en gepersonaliseerde planningservaring. Ons werk gaat niet alleen over esthetische verbetering, maar ook over het respecteren en behouden van culturele en etnische identiteiten, een filosofie die centraal staat in het succes van cosmetische procedures bij Wellness Kliniek.

U kunt uw consultatie met Prof. Dr. Roddi online boeken