• Borstverkleining door liposculptuur voor 999 EUR

  Behandeling van gyneacomastie.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn exclusief BTW. Aanbod geldig tot 31/01/2020

 • Borstkasvergroting voor 5500 EUR

  Pectorale implantaten met een natuurlijk ogend resultaat.
  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn exclusief BTW.

 • Haartransplantatie vanaf 1650 EUR

  Haartransplantatie met natuurlijk ogend en blijvend resultaat.
  Deze prijs is exclusief BTW.

 • Liposuctie 1 zone voor 999 EUR

  Slaapverdoving inbegrepen. Prijzen zijn exclusief BTW.
  Aanbod geldig tot 31/01/2020

Plastische chirurgie voor mannen

Ook mannen overwegen steeds vaker plastische chirurgie. Wat zijn de populairste ingrepen bij mannen? Hieronder vindt u een overzicht.

De meest voorkomende cosmetische ingrepen bij mannen

Borsten verkleinen / borstvorming bij mannen verminderen

Borstvorming bij mannen, ook wel gekend als gynaecomastie, komt erg vaak voor en is voor veel mannen een vervelend probleem. Overgewicht of erfelijke aanleg kunnen de oorzaak zijn. Bij een gynaecomastie behandeling wordt overtollig weefsel en een teveel aan borstklieren weggehaald.

Soms wordt de ingreep gecombineerd met een tepelcorrectie.

Borstkasvergroting

Ondanks veel oefening kan het zijn dat het onmogelijk is om de borstkas te creëren die u wenst. Met pectorale implantaten kunnen de borstspieren bij mannen met behulp van plastische chirurgie groter worden gemaakt.

Ooglidcorrectie en wallen verwijderen

Ook mannen kunnen last hebben van wallen en de oogleden kunnen gaan hangen naarmate de ze ouder worden. Dit zorgt voor een vermoeide blik. Een ooglidcorrectie kan hier een oplossing bieden. Na de behandeling ziet u er weer jonger, frisser en minder vermoeid uit.

Liposuctie

Een van de populairste ingrepen bij mannen is liposuctie voor het verwijderen van ongewenst vet rond de buik, heupen (love handles) en borst. Ook andere zones komen in aanmerking. Het is een snelle ingreep met een kort herstel en blijvend resultaat.

Neuscorrectie

Stoort u zich aan uw neus? Dit een negatieve invloed hebben op uw zelfbeeld. Met een neuscorrectie kan de neus weer in verhouding gebracht worden met de rest van het gezicht, maar ook de vorm kan aangepast worden.

Gezichtsverjongende behandelingen - Injectiebehandeling

Een rimpelbehandeling met Botuline Toxine kan rimpels zoals fronsrimpels en kraaienpootjes verzachten of zelfs helemaal laten vervagen. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar.

Facelift

Naarmate u ouder wordt verliest uw huid aan elasticiteit en verliest uw gezicht haar jeugdige uitstraling. Een facelift kan dit probleem doeltreffend aanpakken door diepe gezichtsweefsels te liften en te remodelleren, overtollige huid te verwijderen en een beter gedefinieerde kaaklijn te herstellen. Een facelift kan u helpen er jaren jonger uit te zien en dat met een blijvend resultaat.

Haartransplantatie

Hebt u last van erfelijke kaalheid of haarverlies? Met een haartransplantatie ligt een mooie bos haar in ieders bereik. Een haartranspantatie kan gecombineerd worden met een galeatomie behandeling om verder haarverlies te voorkomen.

Borstverkleining mannen / liposuctie / tepelcorrectie - voor Borstverkleining mannen / liposuctie / tepelcorrectie - na

Borstverkleining mannen / liposuctie / tepelcorrectie

 

Behandeling gynaecomastie (overmatige borstgroei bij man):

 • verwijderen overtollig vetweefsel,
 • verwijderen overtollig klierweefsel,
 • verkleinen van het tepelhof, grootte van de tepel.

Meer over behandeling gynaecomastie
Meer over tepelcorrectie
 of liposuctie

Borstkasvergroting / borstspieren vergroten - voor Borstkasvergroting / borstspieren vergroten - na

Borstkasvergroting / borstspieren vergroten

 

Borstspieren vergroten met pectorale implantaten:

Borstvergroting / borstkasvergroting voor mannen via plastische chirurgie met behulp van pectorale implantaten.

Meer over pectorale implantaten

Next-Day Surgery Service voor patiŽnten uit Nederland

Heel wat heren komen vanuit Nederland voor een behandeling in de Wellness Kliniek. Wij bieden een snelle service: consultatie en behandeling op aaneensluitende dagen. Ook u kan hiervan gebruik maken.

Meer informatie over deze Next-Day-Consultatie-Surgery service.

Borstverkleining voor mannen
Uw afspraak voor een consult

Onze artsen zijn gespecialiseerd in alle facetten van borstchirurgie en tepelcorrectie.

Wij doen ongeveer 3000 cosmetische borstingrepen per jaar en proberen onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Meestal kan u wel binnen de 3 tot 6 weken terecht voor borstcorrectie.

Boek hier online uw afspraak voor een consultatie

Prijzen geldig tot 31/01/2020. De prijzen zijn exclusief BTW.
Liposculptuur borstverkleining mannen + slaapverdoving 1250 EUR 999 EUR
Liposculptuur: 1 symmetrische zone 1250 EUR 999 EUR
Liposculptuur: 2de symmetrische zone 999 EUR 899 EUR
Correctie bovenoogleden 1350 EUR 1150 EUR
Correctie onderoogleden 1350 EUR 1150 EUR
Boven + Onderoogleden 2150 EUR 1950 EUR
Toon prijzen in 

BelgiŽ is een†topbestemming voor plastische esthetische chirurgie in Europa

De Wellness Kliniek beschikt over 4 operatiekamers, recoveryafdeling, opnamefaciliteit voor overnachting, 25 bedden en 10 privékamers met badkamer. Al onze artsen, chirurgen, tandartsen en paramedici zijn geregistreerd en gespecialiseerd en ervaren in hun vakgebied.

Komt u uit Nederland? Wij bieden voor u een bijzondere Next-Day-Surgery-service: uw consultatie en operatie of behandeling kunnen op aansluitende dagen worden uitgevoerd.

Wat kan je doen aan te dikke mannenborsten? Omgekeerd, kunnen de borstspieren bij mannen ook groter gemaakt worden? Via deze informatieve pagina over borstcorrectie bij mannen werpen we een blik op de mogelijkheden dat plastische chirurgie bij mannen biedt. Voor het vergroten van de borstspieren of borstkas worden pectorale implantaten gebruikt. Meer info leest u daarover op de pagina die specifiek aan pectorale implantaten (borstimplantaten voor mannen) gewijd werd. De prijzen / kosten van het plaatsen van pectorale implantaten om de borstkas te vergroten vindt u op de prijslijst voor borstcorrecties bij mannen. We geven ook veel voor & na foto's, zodat u een beter zicht krijgt op de resultaten die hiermee behaald kunnen worden. Daarnaast besteden we ook aandacht aan het verkleinen van mannenborsten. Sommige mannen hebben last van opgezwollen borsten, tepels die zichtbaar worden, zelfs bij een los shirt. In sommige gevallen kan dit (gynaecomastie) ook behandeld worden met plastische chirurgie. Hierbij wordt soms een tepelcorrectie (bij té grote tepel), liposuctie (waarbij overtollig vet aan de borst verwijderd wordt) of volledige gynaecomastie operatie uitgevoerd, waarbij ook de borstkllier aangepakt wordt. Of u in aanmerking komt, kan alleen door de gespecialiseerde arts bepaald worden. Prijzen / kosten vindt u op de prijslijst voor "borstcorrectie mannen". Maak een afspraak bij de Wellness Kliniek Genk of gebruik het gratis online adviesformulier. De privékliniek is makkelijk bereikbaar vanuit Nederland.