borstvergroting ervaring van M.C.

Borstvergroting, de ervaring van M.C.

Ik moet toegeven dat ik in het begin een beetje gespannen was bij de gedachte aan deze "next day surgery”. Ik weet niet waarom, maar ik was bang dat ik niet zo goed verzorgd zou worden omdat ik niet de klassieke optie zou nemen. Maar het was juist het tegenovergestelde! Alles ging perfect tijdens mijn operatie de volgende dag.

Testimonial 24/03/2021 door M.C.

Next Day Surgery

Ik heb in november 2020 een borstvergrotende operatie ondergaan in de Wellness Kliniek. Ik heb altijd een complex gehad over mijn borsten en ik had veel vertrouwen in deze operatie. Ik wilde me beter voelen over mijn lichaam en meer zelfvertrouwen krijgen. Dus nam ik contact op met de Wellness Kliniek via hun website.

Ik moet toegeven dat ik in het begin een beetje gespannen was bij de gedachte aan deze "Next Day Surgery”. Ik weet niet waarom, maar ik was bang dat ik niet zo goed verzorgd zou worden omdat ik niet de klassieke optie zou nemen. Maar het was juist het tegenovergestelde! Alles ging perfect tijdens mijn operatie de volgende dag.

De eerste afspraak 

De kliniek maakte meteen een zeer goede indruk op me. Het gebouw was prachtig en het personeel was echt heel gastvrij. Alles was zeer schoon en de ontvangst was zeer hartelijk.

Ik had een eerste afspraak met Dr. Parys. Ik was erg nerveus om hem te ontmoeten omdat ik bang was dat ik in het begin niet alles zou begrijpen. Hij moet mijn nervositeit hebben aangevoeld, want hij was zeer geruststellend en legde mij alles duidelijk uit. Hij is een dokter die veel aandacht heeft voor zijn patiënten. De consultatie ging erg goed. Ik kon verschillende prothesen uitproberen om de prothesen te vinden die het best pasten bij wat ik wilde. Hij legde me ook de verschillende profielen uit, boven en onder en de anatomie van de prothesen.

Na het eerste consult was ik gerustgesteld, blij en keek ik er echt naar uit om mijn droom waar te maken! Gelukkig veroorzaakte de coronacrisis geen problemen bij de planning van mijn operatie.

D-Day

Ik was een beetje gestresseerd op de dag van de operatie, vooral omdat ik geen lift kon krijgen vanwege de Covid maatregelen. Gelukkig was het medisch team erg gastvrij en werd er goed voor me gezorgd. Dus ik vergat al snel mijn bezorgdheid. Ik was ook bang voor de taalbarrière, maar dat was geen enkel probleem. Het personeel sprak heel goed Frans.

Ik werd naar een grote kamer gebracht met alle nodige comfort. Toen het tijd was om naar de operatiezaal te gaan, was ik verbaasd dat ik daarheen moest lopen, maar uiteindelijk is het veel beter zo, want het hielp de stress te verlichten. En dan hebben we het nog niet over de kleine grapjes van het personeel die voor een ontspannen sfeer zorgden.

De operatie verliep heel goed en ik reageerde goed op de verdoving. Het ontwaken was pijnlijk, dat is waar. Maar behalve de pijn die ik voelde, was ik vooral benieuwd om mijn nieuwe borsten te ontdekken. Het team in de kliniek is zeer behulpzaam en gaat tot het uiterste voor de patiënten.

Na de operatie

Ik geef toe dat ik moeite had met de pijn. Ondanks de pijnstillers die de dokter me voorschreef voor de eerste dagen na de operatie. Heel even had ik bijna spijt van mijn besluit, maar zodra ik mijn spiegelbeeld zag, verdwenen al die gedachten.

Ik ben zeer tevreden over de follow-up die ik kreeg: het personeel stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden wanneer ik belde. En het resultaat van de operatie is gewoon prachtig. Ik leef weer! Ik ben zo blij met mijn nieuwe borsten, ik voel me zo veel beter over mezelf. Dr. Parys heeft uitstekend werk verricht.

Geen spijt

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring en ik raad alle vrouwen die een borstvergroting overwegen aan zich te laten opereren in de Wellness Kliniek. De zorg is echt van topniveau en het personeel zorgt goed voor de patiënten. Dr. Parys is zeer professioneel en hij zorgt ervoor dat de borsten er natuurlijk uitzien. Ik kom zeker terug naar de Wellness Kliniek als ik ooit nog eens geopereerd wil worden.

borstvergroting ervaring wellness kliniek

Lees meer