De borstvergroting ervaring van Lily

De borstvergroting ervaring van Lily

Hallo allemaal, Ik wil graag mijn ervaring met jullie delen over mijn borstvergroting bij de Wellness Kliniek. Het was een behoorlijk spannende ervaring voor mij, maar het was het uiteindelijk allemaal waard. Ik ben Lily, 1m68 , weeg 53 kg. Ik heb een kleine B-cup en heb besloten om mijn borsten te vergroten met 395cc, en ik ben erg blij met het resultaat.

blog 28/03/2023 door Barbra

Next-Day-Surgery

Ik besloot om te kiezen voor een next day surgery. Dit betekende dit dat ik op donderdag voor de consultatie moest gaan en op vrijdag geopereerd werd. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik 2,5 uur van de Wellness Kliniek woon.

De dag van mijn borstvergroting

Ik arriveerde vroeg in de ochtend bij de Wellness Kliniek en vulde een vragenlijst in voor de anesthesist. Toen ik werd opgehaald door een verpleegster, voelde ik me gelijk op mijn gemak en kreeg ik zelfs een knuffel en een kus. Ik kleedde me om en kreeg slippers en er werden voor- en zij foto's van mijn borsten gemaakt.

Vervolgens werd ik naar de operatiekamer gebracht. De anesthesist kwam binnen en vertelde me dat hij me een infuus zou geven. Ik voelde mijn hand branden en zwaar worden, het deed wat pijn, maar de anesthesist verzekerde me dat het normaal was. Daarna viel ik in slaap. 

Ik werd wakker in de ontwaakruimte en hoewel ik pijn had, was het goed te verdragen. Ik kreeg wat te drinken en wat te eten, maar viel al snel weer in slaap. Toen ik wakker werd, was het tijd om me aan te kleden en naar huis te gaan.

De rit terug naar huis duurde zo'n 2,5 uur en was niet zo comfortabel vanwege de schokken. Maar uiteindelijk arriveerde ik veilig thuis met de hulp van mijn man. De pijn was behoorlijk, maar ik wist dat het voor een goed doel was en dat motiveerde me.

Het herstel van mijn borsten

Het herstel na de borstvergroting liep wel vlot, ik had pijn maar het was te verdragen. Ik kon niet wachten om het verband er af te doen en het uiteindelijke resultaat te zien. Voor iedereen die binnenkort een borstvergroting laat doen, wens ik je veel geluk en een spoedig herstel toe. 

Ik had een goede ervaring en ik zou het zeker weer doen. Het was spannend, maar het resultaat is prachtig en ik ben zo blij dat ik deze beslissing heb genomen. Bedankt voor het lezen van mijn verhaal en ik hoop dat jullie er iets aan hebben!

Lees meer