De borstvergroting ervaring van Mélodie bij Wellness Kliniek

De borstvergroting ervaring van Mélodie bij Wellness Kliniek

Eindelijk is het mijn beurt. Na 12 jaar wachten heb ik de stap durven te zetten. Ik ga een borstvergroting bij de Wellness Kliniek laten doen! Ik kan niet wachten, ik ben zenuwachtig en heb een knoop in mijn maag. Ik kijk er zo naar uit om het resultaat te zien en mijn ervaring met jullie te delen in deze blog!

blog 02/02/2023 door Barbra

Mijn eerste consultatie voor een borstvergroting met implantaten

Hallo iedereen, ik ben Mélodie, 1m57 groot en weeg 47 kg. Ik wil graag mijn borstvergroting ervaring bij Dr. Taraquois met jullie delen. Op mijn 18de ging ik al met mijn moeder naar een chirurg. Natuurlijk kon ik het toen niet betalen, maar ik had echt een complex over mijn borsten. Ik had een B-cup. Kortom, ik was nooit tevreden over mijn borsten. Na mijn 3de kind en 3de keer borstvoeding, zagen mijn borsten er nog slechter uit. Ze waren nog kleiner en slapper geworden. Uiteindelijk hield ik slechts een A-cup over. Ik word 30 jaar, heb 3 fantastische kinderen en ik kan het nu wel betalen. Dus ik ga ervoor! 

Ik had eerst 2 afspraken met chirurgen in Frankrijk. Ze vertelden me dat het €5000 zou kosten. Ik had bijna de ingreep vastgelegd, maar toen hoorde ik over een kliniek in België. Ik nam een kijkje op de website van de Wellness Kliniek en zag dat het bijna de helft goedkoper was. Voor mij was het 5 uurtjes rijden, maar ik kon er ook voor kiezen om voor een Next-Day-Surgery te gaan. Een win-winsituatie dus! Op deze manier verlies ik minder tijd, minder geld en kan ik sneller de ingreep laten doen. In mijn geval wil dit zeggen dat ik op maandag een eerste consultatie heb met Dr. Taraquois en de dag erna al de operatie. Tijdens de consultatie hebben we besproken om voor 395 xxp te gaan. Maandagavond heb ik in een hotel geslapen en dinsdag was het al zover. 

De dag van de borstvergroting bij Wellness Kliniek

Om 10 uur kwam ik in Genk bij de Wellness Kliniek aan. Ik mocht even plaatsnemen in de wachtkamer en even later brachten ze me naar mijn kamer. Om kwart na 11 ging ik naar de operatiekamer. Mijn zenuwen namen toe, maar de verpleegsters stelden me meteen gerust. De anesthesist gaf uitleg over de verdoving en vertelde me om aan een fijne ervaring te denken. Dat deed ik dan ook. Ze deed het masker op mijn gezicht en binnen enkele seconden viel ik in slaap. Van de ingreep zelf heb ik niets gemerkt. 

Even later werd ik wakker in de ontwaakruimte en begon ik meteen met de verpleegsters te praten. Ik voelde me goed. Het enige ongemak dat ik had was dat ik mijn ademhaling lichtjes moest aanpassen zodat het geen pijn zou doen. 

Om half 2 in de namiddag mocht ik naar mijn kamer. Een half uur later kwamen ze mijn bloeddruk meten, kreeg ik wat frisdrank en broodjes. Ik kreeg ook een pijnstiller voor onderweg en ik mocht me al klaarmaken om stilaan huiswaarts te keren. Het ging zo snel! Voordat ik het wist zat ik alweer in de auto onderweg naar huis. De terugreis verliep ook vlot. Ik besloot om te gaan slapen toen ik thuis kwam. Ik werd regelmatig wakker omdat ik het niet gewoon ben om rechtop te slapen, maar ik had toch een goede nacht want ik werd pas echt wakker om 7 uur ‘s morgens. 

De dag na de borstvergroting

Toen ik wakker werd had ik geen pijn. Ik heb gewoon mijn dagdagelijkse bezigheden hervat. Ik heb me gewassen, make-up opgedaan, een korte wandeling gemaakt,... Dit was allemaal geen probleem. Ik had echt niets van last. Het verband stoorde me ook niet, alles ging echt super goed. Ik ben heel blij en gelukkig met de beslissing die ik heb gemaakt. 

Het resultaat van de borstvergroting 

Toen ik het steunverband en de beha mocht uitdoen zag ik het resultaat pas echt en vond ik het nog mooier. Ik ben nog nooit zo blij geweest met een beslissing! Ik ging uiteindelijk van een 80A naar een 80E. Een aantal maanden later vertrok ik op vakantie. Mijn eerste vakantie met mijn nieuwe borsten. Ik keek ernaar uit! Het was fantastisch, eigenlijk de hele ervaring. Vanaf de eerste consultatie tot nu. Ik kan niet stoppen met te zeggen hoe gelukkig ik ben. Dit was echt de beste keuze van mijn leven! Bedankt Wellness Kliniek, voor alles.

Mijn eerste vakantie een paar maanden na mijn borstvergroting

Een paar maanden later ging ik op vakantie. Mijn eerste vakantie met mijn nieuwe borsten. Ik keek er naar uit!

Eigenlijk was de hele ervaring fantastisch. Vanaf het eerste consult tot nu toe. Ik kan niet stoppen met zeggen hoe blij ik ben. Het is de beste keuze van mijn leven geweest. Bedankt Wellness Kliniek, voor alles.

Lees meer