Patient blog Shawna

De borstvergroting ervaring van Shawna bij Wellness Kliniek

Mijn leven is sinds mijn borstvergroting helemaal veranderd. Ik sta te popelen om mijn ervaring bij de Wellness Kliniek met jullie te delen in deze blog.

Testimonial 04/11/2022 door Shawna

Mijn eerste consultatie voor een borstvergroting

Hallo iedereen, mijn naam is Shawna en ik wil mijn ervaring over mijn borstvergroting bij de Wellness Kliniek graag met jullie delen. Voor de borstvergroting had ik een 90A-cupmaat. Ik ben 47kg en 1m54. Tijdens het eerste consult met Dr Taraquois in de Wellness Kliniek vertelde ik hem dat ik van grote borsten hou. Ik vind een grote D-cup de ideale grootte. Dr Taraquois adviseerde me 395 CC implantaten van Arion. Ik had bang dat het resultaat niet groot genoeg ging zijn, maar de dokter verzekerde met dat dit perfect ging zijn aangezien ik vrij klein en slank ben. Ik had het volste vertrouwen in hem en plande de operatie in. Ik kon niet wachten om het resultaat te zien!

De eerste dagen na de borstvergroting

De operatie verliep prima. De dagen na de borstvergroting waren pijnlijk. Ik sliep niet zo goed en kon moeilijk eten. Na enkele dagen begon het stilaan beter te gaan. Na een week kon ik de dagdagelijkse activiteiten terug hervatten. Ik had nog wel wat hulp nodig bij het huishouden, het aankleden en het douchen, maar ik had al veel minder pijn. Het resultaat begon ook stilaan zichtbaar te zijn en dat maakte me erg blij.

Het genezingsproces van de borstvergroting

Toen ik het verband er mocht afhalen, was ik ook erg benieuwd naar de hechtingen. De littekens zagen er fantastisch uit. Ze zijn zo fijn en precies onder de plooi van mijn borsten. Ik ben heel tevreden want dit vond ik een belangrijk onderdeel van het resultaat. Ik had trouwens ook geen blauwe plekken. Dr Taraquois heeft echt subliem werk geleverd.  

Ik heb er absoluut geen spijt van. Ik kan zelfs niet wachten om volgend zomer te pronken met mijn droomboezem. Daarom ben ik zo snel mogelijk al wat zwemkleding en zomerkleding gaan passen. Ik kan niet beschrijven hoe goed het voelt om er eindelijk zo uit te zien!

“Het resultaat is helemaal zoals ik ernaar verlangde!”

Ik heb er echt geen spijt van. Het genezingsproces is zo snel gegaan. De pijn en ongemakken vergeet je meteen! Voor mij is Dr Taraquois echt een tovenaar. Ik raad hem voor 2000% aan. Ik heb eindelijk mooie ronde borsten, die strak zijn en perfecte minimale littekens. Het resultaat is helemaal zoals ik ernaar verlangde. Ik durf eindelijk zonder bh weg te gaan en om helemaal mezelf te zijn. 

Ik wens alle herstellende meiden heel veel succes. Geloof me, het beste moet nog komen. Het is het allemaal waard! Ik ben zo blij en wil Wellness Kliniek nogmaals bedanken. Mijn leven is helemaal veranderd.

Lees meer